Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Tulipanowa póki @ nie przylezie
Magduullina, Tulipanowa lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnyhihi czytam i się podsmiechuje Ukija ja rozumiem ale podziwiam Cię za twoj spokoj i stanowczośc mnie juz by zerzarlo od środka hihi no to kochana ja mocno trzymam kciuki i czekam aaaa @ nie przylezie! !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 07:02
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ff41893c972.jpg
Widzicie? Na żywo jest mocniejsza i różowa...#Dorotka#, nadzieja_86, madziara0080, Dorola31, borsuk, Bajka111, Magduullina, beatum lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chyba tak. Ale nie lece na bete. Chce zrobic kolejny test z moim w niedziele. Ale bede musiała się wstrzymać z wypeplaniem wszystkiego Mojemu. Chce aby on zrobił test ona jest różowa i mocna. Zdjęcie nie oddaje tego tylko się boję, to naprawdę nie jest dobry czas. No ale Marysia chciała się wczepić i tak też zrobiła
Magduullina lubi tę wiadomość
Dorotka spokojnie kochana :* będzie wszystko dobrze
#Dorotka#, Magduullina lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
mam pytanko czy zmiana klimatu wpływa na temp.otóż jutrzejszej nocy wyjeżdzamy na urlop do ustki z wielkopolski dolnej.i czy jest wtedy sens wogóle mierzyc temp.wracamy 17 wieczorem akurat przed czasem owulacynym.ostatnia owulke miałam 16dc.mam nadzieje że w tym cyklu też tak prędko będe miec i że sex urlopowy zaskoczy
-
Aaaaaaaaa Ukija !!!! Po cichu gratuluje czekam na niedzielny test. Twój wykres był zbyt wyjakowy a Twój luz wystarczający na zielona kropcie ja pierwszy test tez miałam z różową a następny już wyraźny jak sie czujesz?
Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Nadzieja kurcze sęk w tym że czuję się całkiem normalnie tylko ciężkie cycki. Jest coś co wczoraj zachęciło mnie do zrobienia testu. Otór jadłam makaron z pesto i po tym pesto które uwielbiam zamuliło mnie i mialam zgage
Test w niedziele a beta w poniedziałek odpuściłam w tym cyklu starania bo praca i teraz co? Co ja powiem w pracy?nadzieja_86, Magduullina lubią tę wiadomość
Anusiak myślę że może być zaburzona bo jednak to jest zupełnie inny klimat ale pewnie i tak się nie powstrzymasz i zapakujesz termometr
Dorotka no moja malutka Marysia ale stracha mam strasznego
Magduullina to wszystko Twoja wina! Rzucałaś we mnie tymi wirusami o każdej porze dnia
Wirusy będę przesyłała po pozytywnej becieMagduullina lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyUkija wrote:Anusiak myślę że może być zaburzona bo jednak to jest zupełnie inny klimat ale pewnie i tak się nie powstrzymasz i zapakujesz termometr
Dorotka no moja malutka Marysia ale stracha mam strasznego
Magduullina to wszystko Twoja wina! Rzucałaś we mnie tymi wirusami o każdej porze dnia
Wirusy będę przesyłała po pozytywnej becie
Szczerze to ja wiedziałam że teraz na Cb kolej przyszła.. Rozumiem że się boisz ale ten strach będzie nam towarzyszył aż do porodu i dalej. Takie uroki matek. Ale nie ma co się przejmować Musi być dobrze.Moja kochana ale się cieszę że zrobiłaś ten test codziennie czytałam co tam u Cb się dzieje. widocznie jestem uzależniona od Was niedobroty jedneUkija, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Ukija brak objawów, mówiłam Tobie, że miałam tak samo Jupiiiiii!!!!! Ale się cieszę idziemy jak burza Czekam na niedzielnego sikańca
nadzieja_86, Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Borsuk jak to faktycznie to, to będziemy razem na porodówce
borsuk, nadzieja_86, Magduullina, beatum lubią tę wiadomość
Dorotka no strach straszny. Ale najbardziej strach we względu na prace
No ale chyba ten inofem i odpuszczenie zdziałał cudaborsuk, Magduullina lubią tę wiadomość
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"