X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipanowa póki @ nie przylezie :P

Magduullina, Tulipanowa lubią tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @ i @ nic cię nie interesuje nasz stres ! Ona nie przyjdzie! Za długo u góry stoi temp

Magduullina lubi tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) hihi czytam i się podsmiechuje Ukija ja rozumiem ale podziwiam Cię za twoj spokoj i stanowczośc mnie juz by zerzarlo od środka hihi :) no to kochana ja mocno trzymam kciuki i czekam :) aaaa @ nie przylezie! !!! <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 07:02

• Ukija Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• Ukija Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak leci ten szalony piątek? :P

• Ukija Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ff41893c972.jpg
    Widzicie? Na żywo jest mocniejsza i różowa...

#Dorotka#, nadzieja_86, madziara0080, Dorola31, borsuk, Bajka111, Magduullina, beatum lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ff41893c972.jpg
    Widzicie? Na żywo jest mocniejsza i różowa...
    Kochana czy ja dobrze widzę??
    Jak ja się cieszę że i na Cb przyszła pora <3

Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja co kochane spać nie mogłam stresuje się wizytą. mam na 11.45 boję się :(

• Ukija Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba tak. Ale nie lece na bete. Chce zrobic kolejny test z moim w niedziele. Ale bede musiała się wstrzymać z wypeplaniem wszystkiego Mojemu. Chce aby on zrobił test :P ona jest różowa i mocna. Zdjęcie nie oddaje tego ;) tylko się boję, to naprawdę nie jest dobry czas. No ale Marysia chciała się wczepić i tak też zrobiła :P

• Ukija Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka spokojnie kochana :* będzie wszystko dobrze :)

#Dorotka#, Magduullina lubią tę wiadomość

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratki ukija poprosze o zarazenie.

Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He Marysienka wiedziała kiedy się pojawić :*

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam pytanko czy zmiana klimatu wpływa na temp.otóż jutrzejszej nocy wyjeżdzamy na urlop do ustki z wielkopolski dolnej.i czy jest wtedy sens wogóle mierzyc temp.wracamy 17 wieczorem akurat przed czasem owulacynym.ostatnia owulke miałam 16dc.mam nadzieje że w tym cyklu też tak prędko będe miec i że sex urlopowy zaskoczy

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nadzieja_86 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaaaa Ukija !!!! Po cichu gratuluje :) czekam na niedzielny test. Twój wykres był zbyt wyjakowy a Twój luz wystarczający na zielona kropcie :) ja pierwszy test tez miałam z różową a następny już wyraźny ;) jak sie czujesz?

Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️

29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
    Luty 2020 cb
    Grudzien 2020 7 tc moj 👼
    Luty 2021 hashimoto
    Letrox, metformina, duphaston.
    Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
    Acard
    TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
    ASA, APA, AOA ujemne
    Zespół antyfosfolipidowy ujemy
    Antykoagulant toczniowy ujemny
    Kariotyp mój i męża prawidlowy
    ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
    Cross match 8, allo mlr 28
    Kir Bx z brakującymi 3
    Accofil od Luty 2023
    Mąż wszystko ok

„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
    n59yt5od1y3qj53b.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja kurcze sęk w tym że czuję się całkiem normalnie :P tylko ciężkie cycki. Jest coś co wczoraj zachęciło mnie do zrobienia testu. Otór jadłam makaron z pesto i po tym pesto które uwielbiam zamuliło mnie i mialam zgage :P
    Test w niedziele a beta w poniedziałek :P odpuściłam w tym cyklu starania bo praca i teraz co? Co ja powiem w pracy?

nadzieja_86, Magduullina lubią tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusiak myślę że może być zaburzona bo jednak to jest zupełnie inny klimat :P ale pewnie i tak się nie powstrzymasz i zapakujesz termometr :P

Dorotka no moja malutka Marysia <3 ale stracha mam strasznego :(

Magduullina to wszystko Twoja wina! Rzucałaś we mnie tymi wirusami o każdej porze dnia :D

Wirusy będę przesyłała po pozytywnej becie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Anusiak myślę że może być zaburzona bo jednak to jest zupełnie inny klimat :P ale pewnie i tak się nie powstrzymasz i zapakujesz termometr :P

Dorotka no moja malutka Marysia <3 ale stracha mam strasznego :(

Magduullina to wszystko Twoja wina! Rzucałaś we mnie tymi wirusami o każdej porze dnia :D

Wirusy będę przesyłała po pozytywnej becie :)
    BĘDZIE NA PEWNO POZYTYWNA.
    Szczerze to ja wiedziałam że teraz na Cb kolej przyszła.. Rozumiem że się boisz ale ten strach będzie nam towarzyszył aż do porodu i dalej. Takie uroki matek. Ale nie ma co się przejmować Musi być dobrze.Moja kochana ale się cieszę że zrobiłaś ten test :) codziennie czytałam co tam u Cb się dzieje. widocznie jestem uzależniona od Was niedobroty jedne :P

• borsuk Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija brak objawów, mówiłam Tobie, że miałam tak samo :) :) Jupiiiiii!!!!! Ale się cieszę :) :) idziemy jak burza :) Czekam na niedzielnego sikańca :)

nadzieja_86, Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość

Mama cudownego Wojtka (10.03.2017 <3)
    mhsvj44jj2ebmsak.png
    Strata w 11tc- poronienie zatrzymane 2.04.19😪
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Borsuk jak to faktycznie to, to będziemy razem na porodówce :D

borsuk, nadzieja_86, Magduullina, beatum lubią tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka no strach straszny. Ale najbardziej strach we względu na prace :(
    No ale chyba ten inofem i odpuszczenie zdziałał cuda :D

borsuk, Magduullina lubią tę wiadomość

‹‹ 740 741 742 743 744 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ