Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a55db90d7d14.jpg teraz jak przeschnał wygląda to lepiej na zdjęciu
Zfolwarku dziękuję :*madziara0080, borsuk, rosax3, Bajka111, nadzieja_86, Magduullina lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Ukija wyglada to przyzwoicie tzn ta kreska. Z moja Corka pierwszy test tez tak wygladal. Dwa dni pozniej to ledwo przez test przelecialo i od razu dwie mocne krechy - nawet nie musialam czekac czasu regulaminowego Takze spoko!
Do lekarza zalecam Ci isc najwczesniej 6-7 tydz. Ja poszlam za wczesnie pamietam i potem w stresie czekalam na serduszko bo na wizycie uslyszalam: no tak macica powiekszona, usg trzeba za 2,5 tyg zrobic. Myslalam, ze zwariuje przez te 2.5 tyg. Takze lepiej spokojnie czekaj sobie na
a i wiruski prosze! bez jaj no!Magduullina lubi tę wiadomość
-
Ja mam Dziewczyny taki cykl, ze zlapalam totalnego doła i juz zrezygnowałam praktycznie. Zlewam temat. Bedzie to bedzie, nie bedzie to bedzie jedynaczka. Staramy sie i mysle ze d... znow bo jakos dziwnie z owu w tym miesiacu i np sluz plodny mam od wczoraj dopiero de facto a jest, daj Boze, 22 dc!!!! Porazka. Trzymam za Was kciuki. Widac mi nie jest mi pisane
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ukija wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a55db90d7d14.jpg teraz jak przeschnał wygląda to lepiej na zdjęciu
Zfolwarku dziękuję :*
Widać kreseczkę W niedzielę to już będzie KRECHA -
Ukija gratuluję! U mnie też zaskoczyło w cyklu w którym po pierwsze zepsuł mi się termometr,a po drugie totalnie się rozregulował, w 33 dniu nie było jeszcze ani okresu ani owulacji. Czekałam, aż ten tasiemiec się skończy.
Jeśli chodzi o wizytę u gin to tak jak dziewczyny wcześniej pisały najlepiej umówić się w 6-7tyg, wtedy powinnaś już dostać kartę ciąży i usłyszeć serduszko. Wcześniej nie ma sensu, ja pobiegłam od razu, był tylko pęcherzyk i później stres przez 2 tyg, czy aby nie będzie pusty.
Pozostałym dziewczynom również gratuluję, bo widzę, że odkąd przeniosłam się na wymarzoną fioletową stronę to tutaj jest wysyp mamusiekborsuk, Ukija, madziara0080, Magduullina lubią tę wiadomość
-
No mówiłam no !!!!!!!
Gratuluję ukija!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 12:30
borsuk, Ukija, madziara0080, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Susanna test robiłam 16dpo, a moja fl to 14 dni może długo Marysieńka szukała miejsc sobie?
ZFolwarku najlepiej jest wszystko olać i czekać aż sytuacja sama się rozwiąże ja tak miałam ale z innych względów a już miałam wszystkie @ objawy w poniedziałek zadzwonie i się umówię i zobaczymy co mi tam powiedzą. Dopiero jak będzie beta
Basia wysyp Mamusiek a każda zostaje tutaj. Są jeszcze inne na które trzeba liczyć i je wspierać dla mnie tutaj to było szalonych 6 miesięcy, łzy, śmiech, wygłpy i czekam na każdą z dziewczyn i dopiero będzie na stałe fiolet
Rosa no nie wierzę. Aź myślałam że oczy mi się popsuły rano to Ty mnie namówiłaś na ten test Ty moja mała presjo!zFolwarku, Magduullina lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Wczoraj z niespodzianki mój mąż przyjechał
Dopytuje czemu ?
Bo się stesknil..
Pytm o prawdziwy powód bo tęsknimy każdego tygodnia a zadko wraca..
"Bo ja wchodze na ten twój wykres i zauwazylem że temp Twoja wzrasta, w weekend mogłoby być za późno.."
I ze to niby ja nie potrafię odpuścić?
Miało być odpuszczone jeszcze ten cykl ale .
"Co ma się stać to się stanie , a co ma być to bedzie. " - i ciągle mi tak mówi.
Lecę na zakupy z młodym , ukija strasznie się cieszę! Nawet nie wiesz jak . A może wiesz? Kurde ten twój test to ja oczekiwałem od pierwszego wpisu mojego! Nie witalam się z wami tylko zaczęłam od ciebie !Magduullina, Tulipanowa lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Anka309 wrote:Ukija gratulacje. Bardzo się cieszę że ci się udało:-D a z drugiej strony szlak mnie trafia że za chwilę sama tu zostanę
Magduullina, Anka309 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Ukija wrote:
Rosa no nie wierzę. Aź myślałam że oczy mi się popsuły rano to Ty mnie namówiłaś na ten test Ty moja mała presjo!
Właśnie tu wchodziłam z myślą by dalej cie namawiać. Atu co? Łzy w oczach! Naszej ukiji sie udało !Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Anka no coś Ty! W życiu Was nie zostawie choćby mi internet odcieli to znajdę sposób. A poza tym Ty jeszcze nie masz przekreślonego ciążowego cyklu więc czekam aż zatestujesz
rosax3, Magduullina, Anka309 lubią tę wiadomość
PS. Ovu wyznaczyli mi ovu na 11 dc.. szaleja mi serio hormony.. ide kupić testy. Bo bez tego nie da rady... owulke powinnam mieć w weekend. Tu wychodzi że chyba była.. albo jest właśnie.. no szlak mnie trafi po tej operacji sie przestawiło wszystko! Pierwszy raz! Zawsze było po każdym zabiegu idealnie! . Nie ma chuja. Coś z tego wyjść musi w końcu haha
07.11.2012 Julian
Rosa no weź bo się popłaczę a nie mogę przecież teraz czekam na Ciebie. Wiesz jaka była umowa
Magduullina, M&Ms lubią tę wiadomość
Ukija wrote:Rosa no weź bo się popłaczę a nie mogę przecież teraz czekam na Ciebie. Wiesz jaka była umowa
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp