X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • Anka309 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZFolwarku beatum wytypowała nas jako kolejną parę do zielonej kropeczki

Tak wogole to Dzień Dobry :-P

Magduullina, zFolwarku, Ukija lubią tę wiadomość

1usaio4p21hbw2ds.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no kochane pięknie się tu nam robi.. :)
    rosax trzeba chuchac na twoj wykres :)
    każdej się wkońcu uda juz nie długo :)

rosax3, Ukija lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ukija a kiedy powtarzasz test tak jak mówiłaś jutro i beta w poniedziałek?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2016, 09:46

Ukija lubi tę wiadomość

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry .
    ja dzis zawalilam temperature ;/
    najwazniejszy okres by zobaczyc co sie dzieje i jak ona bedzie szla dalej..
    nie patrzac na godzine siedzialam cala noc. siedze siedze i slucham a tu telefon dzwoni oznajmiajac ze juz 5:05, spakowalam nogi i poszlam spac. o 8 wstalam od razu zmierzylam ale to juz nie to samo.. niestety.
    w ta niedziele to nie wiem czy strzelilismy bo to bylo takie raz z przerywaniem a raz do srodka i tak o masz babo mysl czy wpadlo cos porzadnie czy nie. nie spodziewalam sie tak wczesnej ovulacji a nie za bardzo lubie miec plemniki w pipie :D ale sobota i piatek byla spragniona wiec sie lalo do srodka haha :D
    dzis kolejny test ovu zrobie. poczekam troche i sobie sikne tak z 3-4 moczu. no i oczywiscie serduszko dzis bedzie w razie gdyby tylko moja temp i slus cos sie w otka i myszke bawily, bo wczoraj znow taki wodno rozciagliwy byl, teraz czuje wode.. ahhh.. moze od grejfruta? od 3 dc jem go co dziennie po jednym i pije min 1,5 l wody.. to niby pomaga na slus , takie domowe sposoby.. ale czy grejfrut by tak namieszal? przeciez to tylo owoc..
    cycki mnie bola , sutki pieka juz od poniedzialku chyba albo wtorek, do ovulacji rzewaznie oprozniam sie codziennie a po to co kilka dni i mam jeszcze z tym problem.. taie jakies zboczenie mojego organizmu.. a ja od srody zrobilam dopiero wczoraj.. meczac sie z 30 min a i tak musialam na raty.. jakos utknelo tam haha :D
    cos mi sie poprzestawialo, nie wiem co ale cos jest nie tak. jajnik mnie boli co jakis czas ale nie codziennie od czasu zabiegu- nienormalne. brzuch mnie boli na dole takie klocia czasem mam - nienormalne. dziwna sie zrobilam jakas po tym zabiegu..

Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ukija a jak to sie stalo ze sie wygadalas i nie poczekalas do niedzieli ? a no wlasnie powtarzasz dzis czy jutro ?

Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax no może poprostu intersywniej pracuje jajnik i dlatego. wszystko niebawem się wyjaśni :)

Ukija lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    borsuczku a ty jak się czujesz?
    ale normalnie mnie szczęście nie opuszcza ze ukija się nam doczekała poprostu tak się mi mordka cieszy na sama myśl :)

Ukija lubi tę wiadomość

• beatum Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija, to mąż rano zamiast po bułki poleciał po test? :P

Magdullina chuchaj, chuchaj, aż się wątek skończy i wszystkie staraczki będę ciezaroweczkami :P

Magduullina, SusannaDean, zFolwarku, Ukija lubią tę wiadomość

szczęśliwa łac. beatum
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no chyba trzeba na każdą kolejno beatum :) a jak to ukija napisala ze jestem czarownica to będę chuchac i dmuchac ale wy dziewczyny wszystkie tez dzialac tak żeby teraz po 3 byly a nie parami :) molestowac mężczyzn zeby iskry leciały! :) bo samo się nie zrobi :) ponczoszki koronki szpilki w ruch i dawac :)

beatum, rosax3, SusannaDean, zFolwarku, Ukija lubią tę wiadomość

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka309 wrote:
    ZFolwarku beatum wytypowała nas jako kolejną parę do zielonej kropeczki

Tak wogole to Dzień Dobry :-P

no teraz nie ma wyjscia - trzeba bzykac :p

A powaznie to ja wzielam na luz. Tzn staramy sie ale nie bede jakos szczegolnie ( ;) ) "wariowac". Moze nie jest nam juz pisane wiecej dzieci i tyle. Mamy oboje juz swoje lata w koncu. Dziedziczka jest ;) Cudownie byloby gdyby miala rodzenstwo, ale zycie pokaze. I tak uwazam, ze to cud (patrzac na moje zycie jeszcze 3 lata temu), ze mam fantastycznego Meza i Corke. 3 lata temu bylam totalnie samotnym singlem w wielkim miescie a dzis mam rodzine i to jest wartosc ponad wszystko. Dlatego, Ukija, ciesz sie naprawde. Czeka Cie cudowny czas, morze doznania nieograniczonej milosci i wrazen co niemiara! To warto przezyc, zycie staje sie bogatsze dzieki dzieciom wlasnie. Doswiadczamy nowego spojrzenia na swiat, zmiany priorytetow, milosci totalnie absolutnie bezinteresownej a dzieki dziecinstwu naszych dzieci poznajemy wszystko na nowo i z nowa dawka radosci. Takze ciesze sie bardzo, ze zaciazylas :) Wszystkim Dziewczynom zycze powodzenia! Warto byc mamą :)

SusannaDean, beatum, Ukija lubią tę wiadomość

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Ukija, bo jak tu wytrzymać i nie powiedzieć? Człowiek szaleje i musi :)

Trzymam się forum kurczowo, bo tu są mega fluidki <3 <3 <3

U mnie 10 dpo, żadnych bólów jajniczków nic, a zawsze mam. Zrzucam "winę" na ten mój krem. I czekam.

Ukija lubi tę wiadomość

• beatum Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie :) Do dzieła :P

Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość

szczęśliwa łac. beatum
  • beatum Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Susanna :) Ty już tuż tuż i będziesz testować, zazdroszczę ;) Zaciskam kciuki za zielony wykres :)

SusannaDean, Magduullina lubią tę wiadomość

szczęśliwa łac. beatum
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beatum wrote:
    Witaj Susanna :) Ty już tuż tuż i będziesz testować, zazdroszczę ;) Zaciskam kciuki za zielony wykres :)

Mam nadzieję dziewczyny <3 Kiedyś w końcu musi się to stać to może i teraz hehe

• beatum Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz, teraz, teraz :)

szczęśliwa łac. beatum
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko nie wiem właśnie kiedy siknąć, żeby już coś wyszło. Zapewne doradzicie, ze po spodziewanej @.

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna tu niektore sikaly przed @ i cien cienia widac bylo! Dawaj!

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zFolwarku wrote:
    Susanna tu niektore sikaly przed @ i cien cienia widac bylo! Dawaj!

Nie mam własnie żadnego w domu bo bym poleciała !
    Jakiś czas temu ograniczyłam te wszystkie testy i wspomagacze i zdałam się na naturę :D

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny

musze sie pochwalic! A co! Od 10 dni codziennie jezdze na rowerze stacjonarnym. Wracam do dawnej aktywnosci. Zebranie sie do tego zajelo mi ponad rok! Teraz tylko patrzec jak wroce do jazdy konnej :)

Ukija, rosax3, Magduullina lubią tę wiadomość

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax pisałam posta na forum a on chciał koniecznie zobaczyc i zabrałam mu telefon a on że podejrzane i mi zabiera i zostałam przyciśnięta do muru :P po wodzie jest lepszy śluz. Ja pije minimum 2 litry i jem bardzo dużo owoców i miałam co cykl piękny. Uda Wam się. Wierzę w to z całego serca <3

Magduullina ja nie mogę się nadziwić chciaż mam pewną obawę. Boli mnie od rana dziś jeden jajnik :(

Beatum Mążu ani po test ani po bułki nie poleciał. Naczytał się w inernetach jakie różnice w testach są jak się testuje z dnia na dzień i stwierdził że bez sensu i poczekamy do niedzieli :P za to zrobił mi omleta z nutellą bananem i winogronem na śniadanie :D

ZFolwarku no cieszę się oczywiście :D nadszedł czas i na mnie aby wykazać się w roli rodzica :D to dopiero początek a będzie coraz więcej i więcej się działo :P nie mogę się doczekać :D

Susanna zaciskam z całej siły kciuki :) uda Wam się, szczęście uśmiechnie się i do Ciebie :)

Anka a Ty? Kiedy testujesz? Opowiadaj mi tutaj! :P

Ja jutro sikaniec a w poniedziałek i środę beta :P

Magduullina lubi tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
‹‹ 744 745 746 747 748 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ