Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzien dobry .
ja dzis zawalilam temperature ;/
najwazniejszy okres by zobaczyc co sie dzieje i jak ona bedzie szla dalej..
nie patrzac na godzine siedzialam cala noc. siedze siedze i slucham a tu telefon dzwoni oznajmiajac ze juz 5:05, spakowalam nogi i poszlam spac. o 8 wstalam od razu zmierzylam ale to juz nie to samo.. niestety.
w ta niedziele to nie wiem czy strzelilismy bo to bylo takie raz z przerywaniem a raz do srodka i tak o masz babo mysl czy wpadlo cos porzadnie czy nie. nie spodziewalam sie tak wczesnej ovulacji a nie za bardzo lubie miec plemniki w pipie ale sobota i piatek byla spragniona wiec sie lalo do srodka haha
dzis kolejny test ovu zrobie. poczekam troche i sobie sikne tak z 3-4 moczu. no i oczywiscie serduszko dzis bedzie w razie gdyby tylko moja temp i slus cos sie w otka i myszke bawily, bo wczoraj znow taki wodno rozciagliwy byl, teraz czuje wode.. ahhh.. moze od grejfruta? od 3 dc jem go co dziennie po jednym i pije min 1,5 l wody.. to niby pomaga na slus , takie domowe sposoby.. ale czy grejfrut by tak namieszal? przeciez to tylo owoc..
cycki mnie bola , sutki pieka juz od poniedzialku chyba albo wtorek, do ovulacji rzewaznie oprozniam sie codziennie a po to co kilka dni i mam jeszcze z tym problem.. taie jakies zboczenie mojego organizmu.. a ja od srody zrobilam dopiero wczoraj.. meczac sie z 30 min a i tak musialam na raty.. jakos utknelo tam haha
cos mi sie poprzestawialo, nie wiem co ale cos jest nie tak. jajnik mnie boli co jakis czas ale nie codziennie od czasu zabiegu- nienormalne. brzuch mnie boli na dole takie klocia czasem mam - nienormalne. dziwna sie zrobilam jakas po tym zabiegu..Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
ukija a jak to sie stalo ze sie wygadalas i nie poczekalas do niedzieli ? a no wlasnie powtarzasz dzis czy jutro ?
Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno chyba trzeba na każdą kolejno beatum a jak to ukija napisala ze jestem czarownica to będę chuchac i dmuchac ale wy dziewczyny wszystkie tez dzialac tak żeby teraz po 3 byly a nie parami molestowac mężczyzn zeby iskry leciały! bo samo się nie zrobi ponczoszki koronki szpilki w ruch i dawac
beatum, rosax3, SusannaDean, zFolwarku, Ukija lubią tę wiadomość
-
Anka309 wrote:ZFolwarku beatum wytypowała nas jako kolejną parę do zielonej kropeczki
Tak wogole to Dzień Dobry
no teraz nie ma wyjscia - trzeba bzykac :p
A powaznie to ja wzielam na luz. Tzn staramy sie ale nie bede jakos szczegolnie ( ) "wariowac". Moze nie jest nam juz pisane wiecej dzieci i tyle. Mamy oboje juz swoje lata w koncu. Dziedziczka jest Cudownie byloby gdyby miala rodzenstwo, ale zycie pokaze. I tak uwazam, ze to cud (patrzac na moje zycie jeszcze 3 lata temu), ze mam fantastycznego Meza i Corke. 3 lata temu bylam totalnie samotnym singlem w wielkim miescie a dzis mam rodzine i to jest wartosc ponad wszystko. Dlatego, Ukija, ciesz sie naprawde. Czeka Cie cudowny czas, morze doznania nieograniczonej milosci i wrazen co niemiara! To warto przezyc, zycie staje sie bogatsze dzieki dzieciom wlasnie. Doswiadczamy nowego spojrzenia na swiat, zmiany priorytetow, milosci totalnie absolutnie bezinteresownej a dzieki dziecinstwu naszych dzieci poznajemy wszystko na nowo i z nowa dawka radosci. Takze ciesze sie bardzo, ze zaciazylas Wszystkim Dziewczynom zycze powodzenia! Warto byc mamą
SusannaDean, beatum, Ukija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze Ukija, bo jak tu wytrzymać i nie powiedzieć? Człowiek szaleje i musi
Trzymam się forum kurczowo, bo tu są mega fluidki
U mnie 10 dpo, żadnych bólów jajniczków nic, a zawsze mam. Zrzucam "winę" na ten mój krem. I czekam.
Ukija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzFolwarku wrote:Susanna tu niektore sikaly przed @ i cien cienia widac bylo! Dawaj!
Nie mam własnie żadnego w domu bo bym poleciała !
Jakiś czas temu ograniczyłam te wszystkie testy i wspomagacze i zdałam się na naturęUkija, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny
musze sie pochwalic! A co! Od 10 dni codziennie jezdze na rowerze stacjonarnym. Wracam do dawnej aktywnosci. Zebranie sie do tego zajelo mi ponad rok! Teraz tylko patrzec jak wroce do jazdy konnejUkija, rosax3, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Rosax pisałam posta na forum a on chciał koniecznie zobaczyc i zabrałam mu telefon a on że podejrzane i mi zabiera i zostałam przyciśnięta do muru po wodzie jest lepszy śluz. Ja pije minimum 2 litry i jem bardzo dużo owoców i miałam co cykl piękny. Uda Wam się. Wierzę w to z całego serca
Magduullina ja nie mogę się nadziwić chciaż mam pewną obawę. Boli mnie od rana dziś jeden jajnik
Beatum Mążu ani po test ani po bułki nie poleciał. Naczytał się w inernetach jakie różnice w testach są jak się testuje z dnia na dzień i stwierdził że bez sensu i poczekamy do niedzieli za to zrobił mi omleta z nutellą bananem i winogronem na śniadanie
ZFolwarku no cieszę się oczywiście nadszedł czas i na mnie aby wykazać się w roli rodzica to dopiero początek a będzie coraz więcej i więcej się działo nie mogę się doczekać
Susanna zaciskam z całej siły kciuki uda Wam się, szczęście uśmiechnie się i do Ciebie
Anka a Ty? Kiedy testujesz? Opowiadaj mi tutaj!
Ja jutro sikaniec a w poniedziałek i środę beta
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"