Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja1988! wrote:Weszłam tylko na chwilę aby napisać że na wizycie wszystko ok. Dzidzia ma 7,57 cm mierząc od głowy do pupy czyli standardowo.
Dziś 13 tygodni i 0 dni a duża jak na 13 tygodni i 5 dni
Przesyłam zdjęcie
Kolejna wizyta 3 sierpnia czyli za miesiąc.
Zła jestem na siebie bo z wrażenia zapomniałam o tej karcie ciąży i nadal nie mam założonej.
Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczęta
Rosax no zabijecie mnie. Usg chyba chętniej będę wrzucała jak okarze się że to już
Nadzieja cudowna kruszynka szkoda że nie masz karty ciąży bo chyba nie możesz już o becikowe się starać? Tam chyba jak do 10 tygodnia założy karte to można
Borsuk a Ty na którego masz prawdopodobny termin?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 07:31
Magduullina, Nadzieja1988!, madziara0080 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnyhej hej nadzieja piekna dzidzia teeaz kochana juz odetchnij sobie co do karty ciazy to niestety ale to chyba jest tak jsk mowi ukija czemu nikt ci jeszcze nie założył? ???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 08:37
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
Borsuk super nadal zajarana jestem tym że Ci się udało
Magduullina właśnie ja też się dziwię że sam tego nie zrobił. Co za lekarz no ale niestety u nas w kraju jak nie dasz kopa w tyłek na rozpęd to samo nic nie zrobiąMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnywiem wiem sama po sobie choc u mnie w ośrodku pilnuja tego .. a ty ukija jak tam się nam czujesz? ??
tylko pod innym względem probuja wciskac kity mnie doktoka powiedziala ze prenatalne sa obowiązkowe co mnie zszokowalo sprawdzilam to i tak nie jestWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 08:55
Ukija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUkija wrote:Hej Dziewczęta
Rosax no zabijecie mnie. Usg chyba chętniej będę wrzucała jak okarze się że to już
Nadzieja cudowna kruszynka szkoda że nie masz karty ciąży bo chyba nie możesz już o becikowe się starać? Tam chyba jak do 10 tygodnia założy karte to można
Borsuk a Ty na którego masz prawdopodobny termin? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoj joj ja jutro wizyta strasznie się ciesze ze zobacze te wiercipietke
ale jednego to poprostu nie nawidze nozki paszki ciasteczko do ładu trzeba doprowadzić nosz kurde do giną to się człowiek bardziej szykuje niz na dziki sex z lubym ha haUkija, Tulipanowa, madziara0080 lubią tę wiadomość
-
Magduullina no to w dobre miejsce trafiłaś skoro sami pamiętają ale i tak kity wciskają, nie wiem po co skoro w dzisiejszych czasach wszystko można sprawdzić np w internecie
Ja się czuję całkowicie normalnie. Martwie się nieco tym wszystkim ale twardo stoję w przekonaniu że owu mogła się przesunąć chociaż nigdy tak nie miałam
Nadzieja a to nie jest tak że becikowe bez względu na zarobki się dostaje? Nie wiem bo nie byłam jeszcze w takiej sytuacji. Jak tak jest to lipa bo my też się nie zalapiemy teraz już nie macie co zapeszać. Wszystko jest w porządku i już ryzyko zmniejszyło się do minimumMagduullina lubi tę wiadomość
nick nieaktualnynadzieja rozumiem twoje obawy kochana ale już wchodzsz w bezpieczny czas ciąży kochana ! musi być dobrze!
a i ciekawe ile kg na plus bo mnie się wydaje ze nic nie będzie choc mogę się mylić wiecie cieszy mnie to z synem juz mialam 4 kg na plus a teraz wszystko chudnie i idzie w brzuch ciekawe ile przytyje bo z synkiem katastrofa 20kg na plus . sorry ze tak pitoleNadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
Magduullina 20 kg to nie jest jeszcze źle no pokarzesz nam jutro tą swoją kruszynkę mam nadzieję
Magduullina lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyteraz to chyba jest tak ze becikowe 1000 normalnie każdy dostaje ale zasilek z tytułu urodzenia dziecka 1000 chyba przeliczaja ... nie wiem ale cos takiego się mi zdaje.
Ukija nic ci się nie poprzestawialo
ja tam mam przeczucie ze wkońcu nam zaciążylas ... -
nick nieaktualnyno mam nadzieje ze dostane zdjęcie choć nie jest to pewne bo na wizycie nie daje raczej zdjęcia ..... nfz to nfz.... mam nadzieje ze łożysko się pozniislo i ze maluch pokaże co ma między nóżkami nie wazne to dla mnie jakoś ale chce wiedzieć hihi ważne żeby zdrowe było
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 09:19
-
Magduullina a może to ten inofem? ale chociaż zapytaj czy możesz cyknąć zdjęcie chciała bym zobaczyć jak tam ta Twoja Kruszynka rośnie. A może zechce się z cioteczkami przy okazji przywitać?
nick nieaktualnyeee nie jest to raczej wina inofemu choć naprawdę w tej kwestii nie wiem bo nie zarzywalam ale myślę ze na pewno nie wplynalby na wydłużenie cyklu.
a no jal doktorka będzie miec dobry humor to zapytam czy mogę tel zrobić zdjęcie bo ona czasem ma humor bez kija nie podchodz.Ukija lubi tę wiadomość
-
No jak każda kobieta ma raz taki a raz inny humor ale może się uda i na to liczę a ja wszystko na inofem zrzucam. Zdziwiło mnie to że w tym cyklu nie czułam zbytnio owulacji
nick nieaktualny
-
Przestały ale jajniki bolą ja już nic nie wiem. Zostało mi spokojnie czekać do poniedziałku i zobaczyć czy @ nie przylezie
Magduullina, borsuk lubią tę wiadomość
nick nieaktualny