Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynadzieja_86 wrote:A ja już jestem na wolny mdłości przeszły całkowicie I wszystkie dolegliwości aczkolwiek szybciej się męczę a poza tym unikam rzeczy tych na początku ciazy mi nie podchodzily.
MADZIARA nowy wątek dla nas fajnie jak naszybciej wszystkie na fioletowa stronę mocyMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyborsuk wrote:Nadzieja współczuję!! Przechodzilam to cztery razy. Nie dość że bolą gdy wychodzą, to jeszcze tak trudno je domyc że najczęściej psują się szybciej niż się wybijaja Ja mam trzy już usunięte chirurgicznie. Ostatniej na szczęście nie musze Trzymaj się. Okłady, płukanie szałwia i czekać aż wylezie.
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Kochana nareszcie się odezwałaś :*
Przykro mi z powodu Babci :* też nie dawno swoja straciłam, wiem co czujesz! Tulę :*
Oczywiście, że chcemy abyś Nam ,,marudziła"
Cieszę, się że u Ciebie i dzieciątka wszystko dobrze:)Nadzieja1988!, madziara0080, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Dzis byłam u dentysty.. wszystkie 8 będą usuwane .. po zdjęciu rentgenowskim wyszło że one nie mają miejsca... są na samym końcu szczęki. Po 2 latach poszłam na kontrolę. Wszystkie zdrowe tylko 8 mu nie pasują. A ja odczuwam ból dość mocny. Moja mądrość mi usuną.. a i mam wybór. Albo kolejna operacja przedniej górnej jedynki albo całkowite usunięcie i implant bo znów mam zakażenie obok sztucznego korzenia... sztuczny bo mój był pokruszony.. niestety wyszło że sztuczny korzeń nic nie pomoże.. ząb opadł ciut i infekcja jest. Więc albo kolejne operacje albo wyrwać i implant.. mam 3 tyg na podjęcie decyzji bo wracają z urlopu.
-
nick nieaktualnybeatum wrote:Nadzieja, nareszcie Cię w szpitalu porzadnie przebadaja. Jaka ulga, że Maleństwo całe, zdrowe i fikajace A jak tak podglądają, to zobaczyli, co tam między nóżkami się czai?
-
nick nieaktualnymagroz26 wrote:Super ze wszystko dobrze.Kurczę Ty to dopiero musisz być cala skolowana tym wszystkim.Najwazniejsze ze wszystko dobrze się skończyło.A to gin wczesniej nie widział ze masz nadżerkę????
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynadzieja_86 wrote:Witam się ze wzystkimi w tym tyg. Miałam wizytę i oto przedstawiam wam moja córeczkę tatuś już się zakochał ciągle o niej mówi.
Mam 14 cm i waze 20 dag.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e060b7ed818b.jpg
Poza tym gratuluję II kreseczek wam dziewczyny i zaciskam kciuki za Ukije która niebawem nam siknie oraz Rosax Beatum Makowa I nie tylko
A jak nasze ciezaroweczki się czuja?Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno nasza druga nadzieja wrocila!!!!! ciesze się że jest wszystko ok wpadaj na forum na fioletowej - https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/rok-2016-rokiem-spelniania-marzen,10598.html
tu wspieramy nasze staraczki i "marudzimy im" a na fioletowej porady i tak będzie super bo wie kazda z nas jak to jest sie starac a my musimy trzymac się razem czyz nie????, a i tak wszystkie przejdą na fioletowa w niedługim czasie :* bo musi tak się stac i kropka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 16:24
Nadzieja1988!, madziara0080 lubią tę wiadomość
-
Nadzieja1988! wrote:Może zacznę od tego, że nie wiem jakim cudem ale jestem w 13 tygodniu ciąży
Odkąd wyszłam ze szpitala zero plamień i pierwszy raz w ciąży mam jasny śluz.
Dziś na 19:40 mam wizytę u ginekologa a w zeszłym tygodniu mój ginekolog robił mi usg genetyczne i pierwsze usg przez brzuch
Z tych smutniejszych wieści to moja babcia zmarła w poniedziałek i jutro jedziemy na pogrzeb ponad 230 km aby ją pożegnać
Mam spore zaległości co u Was ale jeśli mnie tu jeszcze chcecie i moje marudzenie to jestem gotowa nadrobić wszystkie Wasze zaległe wpisy.
Ciebie i odliczania !Nadzieja1988!, borsuk, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyMagduullina wrote:no nasza druga nadzieja wrocila!!!!! ciesze się że jest wszystko ok wpadaj na forum na fioletowej - https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/rok-2016-rokiem-spelniania-marzen,10598.html
tu wspieramy nasze staraczki i "marudzimy im" a na fioletowej porady i tak będzie super bo wie kazda z nas jak to jest sie starac a my musimy trzymac się razem czyz nie????, a i tak wszystkie przejdą na fioletowa w niedługim czasie :* bo musi tak się stac i kropka!Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:no nasza druga nadzieja wrocila!!!!! ciesze się że jest wszystko ok wpadaj na forum na fioletowej - https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/rok-2016-rokiem-spelniania-marzen,10598.html
tu wspieramy nasze staraczki i "marudzimy im" a na fioletowej porady i tak będzie super bo wie kazda z nas jak to jest sie starac a my musimy trzymac się razem czyz nie????, a i tak wszystkie przejdą na fioletowa w niedługim czasie :* bo musi tak się stac i kropka!Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Nadzieja1988! wrote:Zapraszam Ciebie na forum na którym mnie znalazłaś :-*
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnyNadzieja1988! wrote:Dziękuję za zaproszenie ale ja nawet nie mam jeszcze założonej karty ciąży a co dopiero fioletowa strona a tak poważnie po 4 straconych ciążach nie śpieszno mi na tą fioletową bo strach mi nie pozwala. Odnajduję się na forach dziewczyn po wielu stratach :-*
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
Nadzieja1988! wrote:Dziękuję za zaproszenie ale ja nawet nie mam jeszcze założonej karty ciąży a co dopiero fioletowa strona a tak poważnie po 4 straconych ciążach nie śpieszno mi na tą fioletową bo strach mi nie pozwala. Odnajduję się na forach dziewczyn po wielu stratach :-*
A najważniejsze to dobre nastawienie !
Będzie dobrze. Nie zamartwiaj się !Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Miało być bez testów ovu i testowania. Miał być cykl odpuszczony ale czy ja tak potrafię ? Zbliża się ovu.. testy chce kupic w piątek, w weekend chyba chce sexowania do końca.. ahh.. miałam odczekać ale nie umiem. Co ma być to będzie. Moja psychika myśli pozytywnie! Nie zepsuła się jeszcze do końca . Strach i chęć są jednakowej mocy.
Magduullina, Ukija, borsuk, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Dopadły mnie bóle pleców @
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"