Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosax a badał mu ciśnienie oka? Mi to moźe wyglądać jakby coś się z żyłkami działo biedny przystojniaczek ucałuj go od cioteczki :*
Ja właśnie mam wrażenie że @ jest zaraz za rogiem i dlatego nie testuje. Zresztą to uczucie że to jeszcze nie ten czas
Ja jestem strasznie uparta i szkoda mi testów zużywać. Jak do pobiedziałku łaskawie się nie pojawi to polezę po prostu na bete jasne że już mam ochotę iść ale szkoda kasy aby dowiedzieć się że ciąży nie maMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Ukija wrote:Rosax a badał mu ciśnienie oka? Mi to moźe wyglądać jakby coś się z żyłkami działo biedny przystojniaczek ucałuj go od cioteczki :*
Ja właśnie mam wrażenie że @ jest zaraz za rogiem i dlatego nie testuje. Zresztą to uczucie że to jeszcze nie ten czas
Ja jestem strasznie uparta i szkoda mi testów zużywać. Jak do pobiedziałku łaskawie się nie pojawi to polezę po prostu na bete jasne że już mam ochotę iść ale szkoda kasy aby dowiedzieć się że ciąży nie ma
masz cierpliwość kobieto ; pMagduullina, Ukija lubią tę wiadomość
-
Marciaa ja tak prawie w każdym cyklu. Nie testuje bo @ jak w zegarku przyłazi no dobra 2 razy mi wyszedł fałszywie pozytyny test i teraz im po prostu nie ufam
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Witam się ze wzystkimi w tym tyg. Miałam wizytę i oto przedstawiam wam moja córeczkę tatuś już się zakochał ciągle o niej mówi.
Mam 14 cm i waze 20 dag.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e060b7ed818b.jpg
Poza tym gratuluję II kreseczek wam dziewczyny i zaciskam kciuki za Ukije która niebawem nam siknie oraz Rosax Beatum Makowa I nie tylko
A jak nasze ciezaroweczki się czuja?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 12:10
Magduullina, rosax3, Ukija, borsuk, madziara0080, Tulipanowa, Nadzieja1988!, Anka309 lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualny
-
Jaka maleńka slodzina !
Tam jest jedną zylka pęknięta ale na tym jest taka narosl jeszcze. Nie wiem czy badał ciśnienie. W dużo apratch trzy!al oczka. Nie wie od czego bylyMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Nadzieja oj Tatuś będzie musiał bronić córeczki!
Rosax no to chyba badał. Dziwna sprawa. Ale mu to przeszkadza np przy mruganiu?Magduullina lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyaa no tak to będzie moj to twierszi ze teeaz musi być jeszcze syn a 3 córka .... a to tak wcale nie jest mysle ze gdy będzie to córa będzie jego oczkiem w głowie bo to tak jest zazwyczaj synuś mamusi corunia tatunia
rosax no a lekarz powiedział co to może być itd????? -
A ja już jestem na wolny mdłości przeszły całkowicie I wszystkie dolegliwości aczkolwiek szybciej się męczę a poza tym unikam rzeczy tych na początku ciazy mi nie podchodzily.
MADZIARA nowy wątek dla nas fajnie jak naszybciej wszystkie na fioletowa stronę mocyMagduullina, borsuk, madziara0080 lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć rosax pisała do mnie na innym forum abym się odezwała to jestem
Odsunęłam się trochę od forum bo ostatnio jak byłam pisałyście, że nie chcecie już słuchać o ciężarnych i ich problemach bo to forum dla starających się czy jakoś tak...
U mnie wiele zmian...Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoże zacznę od tego, że nie wiem jakim cudem ale jestem w 13 tygodniu ciąży
Odkąd wyszłam ze szpitala zero plamień i pierwszy raz w ciąży mam jasny śluz.
Dziś na 19:40 mam wizytę u ginekologa a w zeszłym tygodniu mój ginekolog robił mi usg genetyczne i pierwsze usg przez brzuch
Z tych smutniejszych wieści to moja babcia zmarła w poniedziałek i jutro jedziemy na pogrzeb ponad 230 km aby ją pożegnać
Mam spore zaległości co u Was ale jeśli mnie tu jeszcze chcecie i moje marudzenie to jestem gotowa nadrobić wszystkie Wasze zaległe wpisy.Magduullina lubi tę wiadomość