Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ukija wrote:Tulipanowa MMM ma chyba na wrzesień
Borsuk ja dziś miałam caly ranek i do tego ostatnio potrafue 4 razy dzienni iść. Może mi ten inofem coś poprzestawiał?
Magduullina teraz mi obojetnie kiedy zaciążę. W pracy już się uspokoiłoMagduullina, borsuk lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Smutno mi.
Mój syn był na liście oczekujących do przedszkola.. i cieszyła się w sumie że puki co miejsc brak.. a dziś ? Dziś okazało się że od nowego roku szkolnego mój misio już idzie. Nie wiem jak ja to przeżyje... to już za 3 tygodnie 'tu od sierpnia sie idzie. Od 8 do 17 mój syn będzie z obcymi.. już płacze.. muszę kupić mnóstwo rzeczy.. teraz dopiero odczuje że dziecko kosztuje.. on do przedszkola a mamusia do szkoły . Koniec prac dodatkowych by tylko pasowało wychowaniem syna. Matka bierze się za edukację. Razem to przetrwamy !
Moje dzielne dziecko było u dentysty za swoją odwagę dostał od dentysty wóz strażacki i już mówi że mu się rusza ząb by dostać kolejny samochodzik haha
W środę kontrola u okulisty. Ja nie widzę poprawy po kropelkach.. boję się że będzie trzeba iść na laser.. ale co do kropel to i z tym jest dzielny . Sam się kładzie otwiera oczko i mruga jak wleje . Ja to bym sie darla wniebogłosy haha .Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:ukija to wiesz ja mocno kibicuje! !!!!!
rosax wspaniale ze syn idzie do przedszkola wiem na pewno będzie ciężko znieść pierwszy miesiąc ale kwestia przyzwyczajenia a widzisz jaki dzielny zuch chłopak !borsuk, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Dziewczyny no weźcie bo się zawstydzę. Dzięki że trzymacie kciukasy za mnie ale ja naprawdę czuję że to nie jest mój/nasz czas i to napewno przez inofem!
Rosax! Ty pierwsza i koniec! biedna ale pomyśl źe dziecko w przedszkolu bardzo się rozwija i psychicznie i motorycznie. Fajnie że idzie. Wiesz jak będzie się cieszył jak Mamusia po niego przyjdzie?Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija wrote:Dziewczyny no weźcie bo się zawstydzę. Dzięki że trzymacie kciukasy za mnie ale ja naprawdę czuję że to nie jest mój/nasz czas i to napewno przez inofem!
Rosax! Ty pierwsza i koniec! biedna ale pomyśl źe dziecko w przedszkolu bardzo się rozwija i psychicznie i motorycznie. Fajnie że idzie. Wiesz jak będzie się cieszył jak Mamusia po niego przyjdzie?Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Rosax jaki słodziak kochany bardzo zeiazani jesteście
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyRosax moja od zeszłego roku od września zaczynała przedszkole wiem co czujesz. Pierwsze dni siedzialam w domu i tak mi się dluzylo.nie wiedziałam co ze sobą zrobić. Ale po paru dniach widząc olke wniebowzięta wiedziałam ze wszystko jest ok.
-
nick nieaktualnyhej rosax kochana nie zamawiaj się będzie dobrze synek na pewno będzie zadowolony z przedszkola bo i będzie mial kolegów koleżanki itd zmieni się pewnie bo w przedszkolu się wyszaleje z dziećmi sama wiem jak trodno byloby tak gdyby mojego synka nie bylo w domu ale to jest krok na przód i kiedyś mnie to tez czeka dasz rade ctylko czas i przyzwyczajenie do nowej sytuacji.
rosax3 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny co za okropna pogoda za oknem. U mnie zaraz będzie padało
O ogólnie dwa dni już mam bóle małpowe, dziś po pracy idę zakupić zapas podpasek
Jak Wam mija dzień?Magduullina lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Magduullina chyba z tydzień po planowanej @ nie no poważnie na jutro termin i zazwyczaj tak 10-12 dostaje więc pewnie będzie ale ja na spokojnie podchodzę do tego Nie przykładaliśmy się z wiadomych względów
U mnie słońce i gorrrąco!! Trochę mnie to już męczy. Nie mówię, że chcę aby padało, ale trochę oddechu by się przydało!
Ukija ja tez bardzo spokojnie d tego podchodziłam, byłam PEWNA że to nie teraz.
Trzymam kciuki aby zakupione podpaski leżały dłuuugo niepotrzebne!! :*
-
nick nieaktualny
-
Ukija wrote:Hej Dziewczyny co za okropna pogoda za oknem. U mnie zaraz będzie padało
O ogólnie dwa dni już mam bóle małpowe, dziś po pracy idę zakupić zapas podpasek
Jak Wam mija dzień?Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Właśnie nadzieja długo milczy...
A ja zapomialam omierzeniu temp. I w ogóle tak dziwnie jest.. niby przed ovu a slus biały jak przed @ wodne dni się skończyły i brzuch boli dziś jak na @ .
Dostałam listę co trzeba kupić dla przedszkolaka. W koszyku już 183 euro.. mama szaleje..Magduullina, Tulipanowa lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnynadzieja no właśnie brakuje tu ciebie i odliczania:)
rosax no to pięknie szalejesz - miejmy nadzieję że nic ci się nie poprzestawialo kurde .......
ukija no i tak to racja z tymi podpaskani jak i z synem tak teraz czekaly po 2 paxzki jak to zawsze jechalan z ostatnia po zapas hehe - kiedy już była. teraz tez w szafce na dnie dwa cale opakowaniaNadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
Część
My za nie długo do okulisty. Ale mam stresa!
Muszę kupić stos podpasek haha !
Madziu mam nadzieję że się nie przestawiło . Martwi mnie tylko ciągły ból lewego jajnika.. muszę do gia iść z tym . Może coś źle robili..Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp