X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • rudaorchidea Nowa

Wysłany: 4 lipca 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki, jestem tu nowa. Staramy sie o drugie dziecko od Grudnia 2015 i wciąż nic, mam nie regularne miesiaczki wiec trudno mi trafic w owulacje ( cykl 46 dni raz 35 dni0 ehhh... co miesiac rozczarowanie, mój ginekolog mów ze sie uda napewno, no ale ja juz nie mam siły na to wszystko, trace nadzieje że w moim domku pojawi sie kolejne dziecko :-( . córcia ma juz 2,5 roku i z pierwsza ciążą bardzo szybko poszło .... myslałam że juz sie udało ale niestety, w piatek była beta 0,00 a dziś przyszła mieśiączka. Czy któraś z was miała podobna sytuacje?/

Magduullina lubi tę wiadomość

Emilka
  • borsuk Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wynik :) Beta 485,5 ml/m :) :) :) :)

madziara0080, Magduullina, Ukija, zFolwarku, Tulipanowa lubią tę wiadomość

Mama cudownego Wojtka (10.03.2017 <3)
    mhsvj44jj2ebmsak.png
    Strata w 11tc- poronienie zatrzymane 2.04.19😪
  • madziara0080 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    borsuk wrote:
    Mam wynik :) Beta 485,5 ml/m :) :) :) :)

Super !!! Piękny wynik :)

borsuk lubi tę wiadomość

ug376iye929i107i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    borsuk wrote:
    Magdulina chciałam aby zareagował euforia, skakaniem ale znam go i wiedziałam na co mogę liczyć. Był spokojny, żartował że jak to się mogło stać. I od razu wszedł na swoje konta bankowe i sprawdzał ile ma pieniędzy.
    Znam go, ale mimo to liczyłam na inna reakcję. No ale bycie zodiakalną rybą zobowiązuje!
    A najlepsze jest to, że ja termin mam na marzec, więc będzie kolejna ryba!!!

Nadal do mnie to wszystko nie dociera.
    Dziewczyny szybko wysikujcie te dwie kreski i zakładamy wątek na fioletowej. Ja mam tyle pytań... nic nie wiem :(

oj Borsuczku skad ja to znam :) moj tez rybka syn udal się bo wodnik . choc tez uparty. :) i piękna beta! !!!!!

• borsuk Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wierzę w to co się dzieje!!

mhsvj44jj2ebmsak.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rudaorchidea wrote:
    Hej dziewczynki, jestem tu nowa. Staramy sie o drugie dziecko od Grudnia 2015 i wciąż nic, mam nie regularne miesiaczki wiec trudno mi trafic w owulacje ( cykl 46 dni raz 35 dni0 ehhh... co miesiac rozczarowanie, mój ginekolog mów ze sie uda napewno, no ale ja juz nie mam siły na to wszystko, trace nadzieje że w moim domku pojawi sie kolejne dziecko :-( . córcia ma juz 2,5 roku i z pierwsza ciążą bardzo szybko poszło .... myslałam że juz sie udało ale niestety, w piatek była beta 0,00 a dziś przyszła mieśiączka. Czy któraś z was miała podobna sytuacje?/
    hej nie poddawaj się czy probowalas testów owulacyjnych? ???? do roku można byc spokojnym kochana wyluzuj się i mysl pozytywnie! !!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    borsuk wrote:
    Nie wierzę w to co się dzieje!!

to uwierz wkońcu kchana uwierz! !!! tak tak jest to wspaniałe uczucie wiem !!!! teeaz tylko się oszczędzać i zarazamy dziewczyny z forum!

borsuk lubi tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudaorchidea spokojnie. Jest czas kiedy zajdziesz pisany z góry i wtedy nawet za bardzo starać się nie będziecie musieli :)

Borsuk co Ty mi zrobiłaś?! Miałam dziś częste chodzenie do kibelka po tym co napisałaś :P no ale nie w ciąży nie jestem nic nie czuje. Tylko cycki ale w każdym cyklu to samo. Z jednej strony się cieszę ale tak po cichutku nie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 13:14

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ukija ja tam codziennie dmucham na twoj wykres nie wymigasz się :) jak tam wogóle leci poniedziałek? ?????? :)

Ukija lubi tę wiadomość

• borsuk Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija do póki @ nie nadejdzie to nic nie jest przesądzone!

Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość

mhsvj44jj2ebmsak.png
  • zFolwarku Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Borsuk, jeszcze raz gratulacje! Udanej spokojnej ciazy i radosci z maluszka. Czeka Cie piekny czas! Najpiekniejszy

borsuk, Magduullina lubią tę wiadomość

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • Ukija Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdullina Ty tak na mnie nie dmuchaj :D miałam dziś już dwójeczkę rzadką a Mój do mnie "to na pewno objaw ciąży" popukałam go tylko w głowę :P na 100% nie jestem. Moja fl powolutku się kończy i kolejny cykl przede mną. Obiecałam sobie że ten i nastepny jestem na inofemie x 1 dziennie, a później przeskoczę na x2 :D

Edit. Czarny poniedziałek u mnie, piękna pogoda a ja sama od rana mam jakiegoś pecha :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 13:12

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• Ukija Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dość że sraczka to zagazowuje bąkami dom, wywróciłam się o powietrze i uderzyłam czułym punkcikiem łokciem w kant stołu. No jaki poniedziałek taki cały tydzień :P

Magduullina, Tulipanowa lubią tę wiadomość

• borsuk Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Nie dość że sraczka to zagazowuje bąkami dom, wywróciłam się o powietrze i uderzyłam czułym punkcikiem łokciem w kant stołu. No jaki poniedziałek taki cały tydzień :P
    Ja Tobie powiem, że tydzień przed zrobieniem testu tak samo atakowałam kibel jak Ty. Przez ponad tydzień, dzień w dzień, do 3 razy na dobę!!
    Jedne miały mdłości, inne wrażliwe piersi, a ja miałam sraczkę! [przepraszam za bezpośredniość]

Magduullina, rosax3 lubią tę wiadomość

mhsvj44jj2ebmsak.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    borsuk wrote:
    Ja Tobie powiem, że tydzień przed zrobieniem testu tak samo atakowałam kibel jak Ty. Przez ponad tydzień, dzień w dzień, do 3 razy na dobę!!
    Jedne miały mdłości, inne wrażliwe piersi, a ja miałam sraczkę! [przepraszam za bezpośredniość]

hihi Ukija ja nie nowie nic ale coś w tym jest hehe :) aaaa gdzie to teeaz cykl w te czy te stronę :)

borsuk lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze 11 dni i jedziemy na 3 tygodnie urlopu do Polski:-) mmmm... az sie doczekac nie moge:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    która z ciezarowek ma wczesniejszy termin porodu niz ja? 5 listopad moj....jestem ciekawa komu bede kibicowac:-)

• Ukija Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipanowa MMM ma chyba na wrzesień :P

Borsuk ja dziś miałam caly ranek i do tego ostatnio potrafue 4 razy dzienni iść. Może mi ten inofem coś poprzestawiał? :P

Magduullina teraz mi obojetnie kiedy zaciążę. W pracy już się uspokoiło :D

• borsuk Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Tulipanowa MMM ma chyba na wrzesień :P

Borsuk ja dziś miałam caly ranek i do tego ostatnio potrafue 4 razy dzienni iść. Może mi ten inofem coś poprzestawiał? :P

Magduullina teraz mi obojetnie kiedy zaciążę. W pracy już się uspokoiło :D
    A ja mam nadzieję, że to nie przez inofem :)

mhsvj44jj2ebmsak.png
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Całe 9 msc z baczkami.

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
‹‹ 732 733 734 735 736 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ