Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki, jestem tu nowa. Staramy sie o drugie dziecko od Grudnia 2015 i wciąż nic, mam nie regularne miesiaczki wiec trudno mi trafic w owulacje ( cykl 46 dni raz 35 dni0 ehhh... co miesiac rozczarowanie, mój ginekolog mów ze sie uda napewno, no ale ja juz nie mam siły na to wszystko, trace nadzieje że w moim domku pojawi sie kolejne dziecko . córcia ma juz 2,5 roku i z pierwsza ciążą bardzo szybko poszło .... myslałam że juz sie udało ale niestety, w piatek była beta 0,00 a dziś przyszła mieśiączka. Czy któraś z was miała podobna sytuacje?/
Magduullina lubi tę wiadomość
Emilka -
nick nieaktualnyborsuk wrote:Magdulina chciałam aby zareagował euforia, skakaniem ale znam go i wiedziałam na co mogę liczyć. Był spokojny, żartował że jak to się mogło stać. I od razu wszedł na swoje konta bankowe i sprawdzał ile ma pieniędzy.
Znam go, ale mimo to liczyłam na inna reakcję. No ale bycie zodiakalną rybą zobowiązuje!
A najlepsze jest to, że ja termin mam na marzec, więc będzie kolejna ryba!!!
Nadal do mnie to wszystko nie dociera.
Dziewczyny szybko wysikujcie te dwie kreski i zakładamy wątek na fioletowej. Ja mam tyle pytań... nic nie wiem
oj Borsuczku skad ja to znam moj tez rybka syn udal się bo wodnik . choc tez uparty. i piękna beta! !!!!! -
nick nieaktualnyrudaorchidea wrote:Hej dziewczynki, jestem tu nowa. Staramy sie o drugie dziecko od Grudnia 2015 i wciąż nic, mam nie regularne miesiaczki wiec trudno mi trafic w owulacje ( cykl 46 dni raz 35 dni0 ehhh... co miesiac rozczarowanie, mój ginekolog mów ze sie uda napewno, no ale ja juz nie mam siły na to wszystko, trace nadzieje że w moim domku pojawi sie kolejne dziecko . córcia ma juz 2,5 roku i z pierwsza ciążą bardzo szybko poszło .... myslałam że juz sie udało ale niestety, w piatek była beta 0,00 a dziś przyszła mieśiączka. Czy któraś z was miała podobna sytuacje?/
-
nick nieaktualny
-
Rudaorchidea spokojnie. Jest czas kiedy zajdziesz pisany z góry i wtedy nawet za bardzo starać się nie będziecie musieli
Borsuk co Ty mi zrobiłaś?! Miałam dziś częste chodzenie do kibelka po tym co napisałaś no ale nie w ciąży nie jestem nic nie czuje. Tylko cycki ale w każdym cyklu to samo. Z jednej strony się cieszę ale tak po cichutku nieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 13:14
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Magdullina Ty tak na mnie nie dmuchaj miałam dziś już dwójeczkę rzadką a Mój do mnie "to na pewno objaw ciąży" popukałam go tylko w głowę na 100% nie jestem. Moja fl powolutku się kończy i kolejny cykl przede mną. Obiecałam sobie że ten i nastepny jestem na inofemie x 1 dziennie, a później przeskoczę na x2
Edit. Czarny poniedziałek u mnie, piękna pogoda a ja sama od rana mam jakiegoś pechaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 13:12
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Nie dość że sraczka to zagazowuje bąkami dom, wywróciłam się o powietrze i uderzyłam czułym punkcikiem łokciem w kant stołu. No jaki poniedziałek taki cały tydzień
Magduullina, Tulipanowa lubią tę wiadomość
Ukija wrote:Nie dość że sraczka to zagazowuje bąkami dom, wywróciłam się o powietrze i uderzyłam czułym punkcikiem łokciem w kant stołu. No jaki poniedziałek taki cały tydzień
Jedne miały mdłości, inne wrażliwe piersi, a ja miałam sraczkę! [przepraszam za bezpośredniość]Magduullina, rosax3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyborsuk wrote:Ja Tobie powiem, że tydzień przed zrobieniem testu tak samo atakowałam kibel jak Ty. Przez ponad tydzień, dzień w dzień, do 3 razy na dobę!!
Jedne miały mdłości, inne wrażliwe piersi, a ja miałam sraczkę! [przepraszam za bezpośredniość]
hihi Ukija ja nie nowie nic ale coś w tym jest hehe aaaa gdzie to teeaz cykl w te czy te stronęborsuk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tulipanowa MMM ma chyba na wrzesień
Borsuk ja dziś miałam caly ranek i do tego ostatnio potrafue 4 razy dzienni iść. Może mi ten inofem coś poprzestawiał?
Magduullina teraz mi obojetnie kiedy zaciążę. W pracy już się uspokoiłoMagduullina lubi tę wiadomość
Ukija wrote:Tulipanowa MMM ma chyba na wrzesień
Borsuk ja dziś miałam caly ranek i do tego ostatnio potrafue 4 razy dzienni iść. Może mi ten inofem coś poprzestawiał?
Magduullina teraz mi obojetnie kiedy zaciążę. W pracy już się uspokoiło
-
Ukija wrote:Nie dość że sraczka to zagazowuje bąkami dom, wywróciłam się o powietrze i uderzyłam czułym punkcikiem łokciem w kant stołu. No jaki poniedziałek taki cały tydzień
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp