Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
- 

WIADOMOŚĆ

- 

Ja zylki miala od 5 tyg czasami wczesniej ale czasami Co dziwne Mam takie na @ a teraz po tej cp Mam obwodki sutka ciemniejsze.. i cos nie chca zniknac.
Masakra z tymi krostkami jest... Co duzen wiecej zamiast mniej
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp - 
                        nick nieaktualny
 - 

Upieklam cala blache ciasta na niedziele. Zawitali goscie zostalo Pol . Zajechali nastepni i prawe nic nie ma. A teraz dzwonila koleżanka ze zaraz przyjedzie wiec na niedziele ciasta nie bedzie. Haha
                                    Tulipanowa lubi tę wiadomość

07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp - 

Ukija i anka ! One ida na pierwszy strzal terazTulipanowa wrote:Ja żyłki miałam parę dni przed zrobieniem testu ciazowego. Borsuczku ogromne gratulacje ! Super wieści! Każda po kolei zachodzi
 kto jeszcze do zaciazenia został? Komu teraz kibicujemy? I wspierany? 
)
                                    Tulipanowa, Anka309 lubią tę wiadomość

07.11.2012 Julian

Ja nie mam żadnych objawów więc się nie mogę narazie wypowiadać

Tulipanowa dziękuję bardzo :*
Nie wiem która z dziewczyn następna do testowania, ale bardzo mocno trzymam za wszystkie kciuki, bo trzeba wątek na fioletowej zakładać, bo jakoś się tam odnaleźć bez Was nie potrafię

Tulipanowa lubi tę wiadomość
                                 - 

Ty mnie tu nie denerwujrosax3 wrote:Ukija i anka ! One ida na pierwszy strzal teraz
 nie ma mnie w kolejce już 
                                "Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" - 
                        nick nieaktualnyJa tez czekam na was i założymy nowy wspólny wątek:-)borsuk wrote:Ja nie mam żadnych objawów więc się nie mogę narazie wypowiadać

Tulipanowa dziękuję bardzo :*
Nie wiem która z dziewczyn następna do testowania, ale bardzo mocno trzymam za wszystkie kciuki, bo trzeba wątek na fioletowej zakładać, bo jakoś się tam odnaleźć bez Was nie potrafię
                                    borsuk, Magduullina lubią tę wiadomość
                                 - 

Modrzewiowa a co sie dzieje? Jeżeli można wiedzieć
 ja trzymam kciuki za Was wszystkie i to w każdje dziedzinie życia :*

Magduullina lubi tę wiadomość
                                "Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

dzieki o tych to wiem akurat bo jak odzyskałam net dołaczyła do grupy zaciążonych borsuk.ja nie odpoczywałam poprostu 1,5mc wieszał mi sie net że ledwo szło wejsc a potem musiałam kupic nowy modem do internetu lte bo stary szlak trafił czyli prawie 2mc bez netaUkija wrote:Ze starych staraczek Aurellka, Madziara, Magdullinka, Borsuk, Nadzieja88 i pełno swieżynek
 nie mogę  skojarzyć kiedy zaczęłaś odpoczywać 
 .
Rosax ja zawsze miałam cere jak pupcia niemowlaka a teraz po tabletkach już tak pięknie nie jest
Ja jeszcze poczekam na ciążę
 na spokojnie 
Dziewczyny w ciąży powiedzcie mi jak to jest z tymi żyłkami na piersiach? Widziałyście je wcześniej czy już później
 - 

hej. a ja czuje sie jak kurczak z rożna. wczoraj cały dzien od rana do wieczora na basenie z córcią a dziś ledwo ubrać się mogłam. Ani spać ani siedzieć.
masakra.
do tego wieczorem pożegnałam się z córcią na 3 tygodnie. załamka
i to cholerne napięcie za kilka dni @
 - 

Poniedziałek... kto wymyślił taki dzień?
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 

Magdulina chciałam aby zareagował euforia, skakaniem ale znam go i wiedziałam na co mogę liczyć. Był spokojny, żartował że jak to się mogło stać. I od razu wszedł na swoje konta bankowe i sprawdzał ile ma pieniędzy.
Znam go, ale mimo to liczyłam na inna reakcję. No ale bycie zodiakalną rybą zobowiązuje!
A najlepsze jest to, że ja termin mam na marzec, więc będzie kolejna ryba!!!
Nadal do mnie to wszystko nie dociera.
Dziewczyny szybko wysikujcie te dwie kreski i zakładamy wątek na fioletowej. Ja mam tyle pytań... nic nie wiem

Magduullina lubi tę wiadomość

)