Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zylki miala od 5 tyg czasami wczesniej ale czasami Co dziwne Mam takie na @ a teraz po tej cp Mam obwodki sutka ciemniejsze.. i cos nie chca zniknac.
Masakra z tymi krostkami jest... Co duzen wiecej zamiast mniej
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Upieklam cala blache ciasta na niedziele. Zawitali goscie zostalo Pol . Zajechali nastepni i prawe nic nie ma. A teraz dzwonila koleżanka ze zaraz przyjedzie wiec na niedziele ciasta nie bedzie. Haha
Tulipanowa lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Tulipanowa wrote:Ja żyłki miałam parę dni przed zrobieniem testu ciazowego. Borsuczku ogromne gratulacje ! Super wieści! Każda po kolei zachodzi kto jeszcze do zaciazenia został? Komu teraz kibicujemy? I wspierany? )
Tulipanowa, Anka309 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Ja nie mam żadnych objawów więc się nie mogę narazie wypowiadać
Tulipanowa dziękuję bardzo :*
Nie wiem która z dziewczyn następna do testowania, ale bardzo mocno trzymam za wszystkie kciuki, bo trzeba wątek na fioletowej zakładać, bo jakoś się tam odnaleźć bez Was nie potrafięTulipanowa lubi tę wiadomość
-
rosax3 wrote:Ukija i anka ! One ida na pierwszy strzal teraz"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnyborsuk wrote:Ja nie mam żadnych objawów więc się nie mogę narazie wypowiadać
Tulipanowa dziękuję bardzo :*
Nie wiem która z dziewczyn następna do testowania, ale bardzo mocno trzymam za wszystkie kciuki, bo trzeba wątek na fioletowej zakładać, bo jakoś się tam odnaleźć bez Was nie potrafięborsuk, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Modrzewiowa a co sie dzieje? Jeżeli można wiedzieć ja trzymam kciuki za Was wszystkie i to w każdje dziedzinie życia :*
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Ze starych staraczek Aurellka, Madziara, Magdullinka, Borsuk, Nadzieja88 i pełno swieżynek nie mogę skojarzyć kiedy zaczęłaś odpoczywać .
Rosax ja zawsze miałam cere jak pupcia niemowlaka a teraz po tabletkach już tak pięknie nie jest
Ja jeszcze poczekam na ciążę na spokojnie
Dziewczyny w ciąży powiedzcie mi jak to jest z tymi żyłkami na piersiach? Widziałyście je wcześniej czy już później -
hej. a ja czuje sie jak kurczak z rożna. wczoraj cały dzien od rana do wieczora na basenie z córcią a dziś ledwo ubrać się mogłam. Ani spać ani siedzieć.
masakra.
do tego wieczorem pożegnałam się z córcią na 3 tygodnie. załamka
i to cholerne napięcie za kilka dni @ -
Poniedziałek... kto wymyślił taki dzień?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdulina chciałam aby zareagował euforia, skakaniem ale znam go i wiedziałam na co mogę liczyć. Był spokojny, żartował że jak to się mogło stać. I od razu wszedł na swoje konta bankowe i sprawdzał ile ma pieniędzy.
Znam go, ale mimo to liczyłam na inna reakcję. No ale bycie zodiakalną rybą zobowiązuje!
A najlepsze jest to, że ja termin mam na marzec, więc będzie kolejna ryba!!!
Nadal do mnie to wszystko nie dociera.
Dziewczyny szybko wysikujcie te dwie kreski i zakładamy wątek na fioletowej. Ja mam tyle pytań... nic nie wiemMagduullina lubi tę wiadomość