Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaaaaaaaaa! Borsuk nareszcie!!!!! Gratulacje kochana dla Ciebie i Twojego i w końcu naszedł czas na Was. Super wieści z samego rana!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 08:32
Magduullina, borsuk lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję wszystkim bardzo
T to mój narzeczony. Jestem na działce z tatą. I tak bardzo chciałbym mu powiedzieć, ale chciała bym aby mój T się dowiedział. Mam nadzieję że dziś przyjedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 10:02
Magduullina, madziara0080 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:ukija teraz czas na twoj cud piekny wykres i co wogóle u ciebie?
No przyznam się że dziś się złamałam i mierzyłam temp niepotrzebnie bo przecież temp na nic się zdała przy moich pięknych dwóch poprzednich wykresach ja to tak z przymrużeniem oka teraz traktuje starania bo po awansie szybko na l4 bym nie chciała iść objawów kompletnie brak oprócz cysi bo są jak zawsze pełne twarde i bolesne (jak to po owu) bez obrazy dla nowych ale czekam jak satre staraczki wszystkie zajdą w ciążę włącznie z Makową i Rosax i dopiero wtedy na końcu zabieram się do działania no w końcu pomożecie mi na początku po poridzie radami co i jak mam robić a Ty jak się czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 10:49
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyukija no to super ale powiem Ci ze jeżeli chodzi o objawy po owu ja również mialan jak zwykle teeaz nachucham na twoj wykres a przecież jak dobrze będziesz się czuć nikt na l4 nie każe Ci iść ja czuję się dobrze tykko przeziębienie meczy po za tym jest ok naraie nie przytylam ani grama wszystko ściąga z nog rak na brzuch to się mi podoba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 10:57
Ukija lubi tę wiadomość
-
Ukija, jak Magdulina nachucha to na pewno się Wam uda
Ja jedyne co po owu zauważyłam to że minimum trzy razy dziennie byłam na odwiedzinach w kibelku i to na poważne sprawie. A właściwie czekałam na wrażliwe piersi bo to ponoć pierwszy z objawów.Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość
-
Aaa borsuczku cudowne wieści z rana Gratuluję i spokojnych 9mc życzę. Ukija teraz Ty. Tu zawsze parami się zielono robi Także Magdullina skutecznie ja tam zawirusuj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 11:02
borsuk, Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O Wy! Zawirusować mnie chcecie! To zacznijcie ale wiruski niech zaczną działać tak za 2-3 miesiące
Borsuk a widziałam ze magnez zaczęłaś wcinać cieszę się
Magduullina już widzę jak Mój pozwoli mi pracować w ciąży. Jasne jasneWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 11:54
Magduullina lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Ślę wiruski. Bierzcie ile chcecie i które chcecie :*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1eb06396fd48.pngmadziara0080, Magduullina, rosax3, Anka309, beatum, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny