Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymagroz26 wrote:Witajcie a zarazem żegnajcie.Wiecej na te forum nie będę wchodziła bo nie mam po co.Nie bedzie drugiego dziecka i dobrze.Po prostu mam wszystkiego serdecznie dosyć.Ciagle cos komuś nie pasuje i wszyscy cacy a ja ta głupia i infantylna.Nie ma jak dowiedziec sie o sobie takich rzeczy w jeden wieczór.Szczerze cieszę sie ze nie zaszlam w ciążę.Cóż jestem tym typem co ciągle ma pod górkę (wszyscy sie śmieją ze wiecej pecha to nikt nie ma prócz mnie)wiec kochane przyszle mamusie zycze Wam szczęśliwych bobasków a tym dtsrajacym sie ujrzenia swych dwóch kreseczek w koncu.W swoim zyciu tyle leż wylalam przez byłego pozniej ojca swego pozniej choroba córki a teraz on.Buziaczki trzymajcie sie;*
Magroz co sie dzieje? wygadaj sie bedzie ci lepiej... nie odchodz:-( -
nick nieaktualny
-
A ja mam takiego doła że nawet meczu nie mam ochoty oglądać
Moja córka wyjeżdża jutro do ojca. I niebede jej widzisz całe 3 tygodnie. Jak tylko o tym pomyśle to łzy mi spływają po policzkach. Nie nawidze wakacji..
Szykuje się jak co roku mega deprecha
Magroz ty się nie wyglupiaj nawet, zostajesz tu i już... Żadnych wymeldowań z naszego wątku nie przyjmuje. Ot tak i już..... -
Anka309 wrote:Siedzę sobie na podwórku sącze browarka i chliptam sobie po cichu. Nie chcę żeby córka widziała jak przeżywam to najbliższą rozłąke
Aniu pomysł sobie że kiedyś na zawsze ją oddasz i to obcemu facetowi .
Ja co prawd syna oddje tylko gdy trafiam do szpitala ale świetnie cię rozumiem.
Mam nadzieję że jk córka wróci od ojca będziesz miała dla niej dobra wiadomość że będzie miała rodzeństwo !
A mecz 1:1 ... ale chłopaki się nie poddają ! Wierzę w nich
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
A tak w ogóle wypływa mi z pipuni woda.. mega wodnisty slus . Gdybym się kapała w wannie to bym myślała że mi woda wylatuje bo wlecila haha a to dopiero 2 dzień po czerwonej armii .. chce swoje cykle już unormowane !
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax co za emocje podczas meczu. Ja mam w domu krzyki i przeklenstwa"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny!! To chyba na pocieszenie po przegranym wczorajszym meczu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4a223341aa0c.jpgojejku, Magduullina, Ukija, madziara0080, zFolwarku, #Dorotka#, nadzieja_86, Tulipanowa, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny