Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Magduullina wrote:rosax chyba tez tak musze zrobić dzis wrocil i oczywiście mina jakbym mu coś zrobiła piwko sobie wzial i poszedl do mamusi nosz kurwa.... chyba się zapisze do psychologa bo nerwice mam już taka ze mnie rozwala
to po co on tak chodzi do tej matki?
nie wku****sz się o to?
współczuję Ci kochanaMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny wkurzam siw okropnie juz nie wiem co robić ilez mozna ale on wyjeżdża mi z tekstem ze ja do swokej tez jeżdżę no spoko raz na tydzień zeby chwile się zajela Danielem bo wiem że u niej usiąde pozartuje spokojnie wypije kawę a z nin denerwować się po co mi to teraz potrzebne a jak tylko cos powiem od razu zaczyna swoje racje. .
rosax dobrze ze tsk zrobilas ale w tej sytuacji jaka mam ja mieszkam u niego to ja chyba spakowac swoje rzeczy bym musiaa i syna wieczne narzekanie . Ja z jednej strony powiem wam ze tez nie chcialam chlopa podobnego do ojca i tak tez jesy ale to jest czasem juz tak okropnie uciążliwe wszystko dla mnie. ..
Magroz co się stało kochana nie opuszczaj nas wygadaj się co się dzieje jesteśmy tu ażeby się wspierać! !!!! -
Magduulina nie chcę Ciebie krytykować, jestem od tego daleka :* Ale ,,w tej sytuacji jaka mam ja mieszkam u niego to ja chyba spakować swoje rzeczy bym musiała i syna,,!!!! Jak to mieszkasz u niego! Jesteście małżeństwem? Nie rozumiem jak u NIEGO.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 08:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto jest tez take ze mam juz dosc ale jak tylko porządnie się wkurze to od razu bole brzucha ... ja akurat tescia Lubie i tu mam plus bo tesciu zawsze po mojej stronie. ale co z tego przecież to z chlopem się musze dogadac ja nie wiem czy ta robota i kumple tak wpływają na tp vzy codzienne branie mamusi do pracy i cos mu pierdoli niewiem ! bo jak jest w domu jest całkiem inny np jak wiecej wolnego jest itd jakoś da radę się posłuchać co mowie do niego
-
Ewidentnie mamunia ma na niego zły wpływ. Szkoda, że nie możecie się wyprowadzić na swoje. Jak bym widziała, że mój się tak zachowuje to w życiu bym pieniędzy na notariusza nie wydała, aby zamieszkać w budynku z rodzicami, nawet jeśli dzieliła by nas kondygnacja!!
I Ty mu jeszcze kanapki robisz??!! -
nick nieaktualnyaaaa szczerze mówiąc jrst to facet który jest uparty musi być po jego itd ale nie stety w tej kwestii ja również nie odpuszczam bo on ma swoja rodzine o ktora ma dbac nie chce myslec nawet o rozstaniu ale uwierz mi borsuk ze czasami mam ochotę bez słowa odejsc w pizdu bo ikez można zyc na bombie mnie to do szczęścia nie potrzebne a to ze nie pracuje itd to mnie sama wkurza ale nie pracuje przez niego bo ta praca nie ta jest nie fla ciebie itd później ciaza i tak jestem więźniem bo dosc na słuchałam się od matki czego nie mogę a teraz to najlepiej żebm wogóle na swiat nie wychodzila
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bardzo, bardzo, bardzo bym chciała zobaczyć dwie kreseczki
Ale jakoś nakręcona nie jestem. Tak dziwnie bez stresu do tego jutrzejszego testowania podchodzę. Wydaje mi się, że ten cykl nie był Nasz, więc cudu się nie spodziewam
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdulina to nie ciekawie... postaraj się go ustawić. Ja też słyszałam zawsze a bo ty jeździsz to ja też.
Trzymam kciuuuuuki za jutro !!!!!!!!!!
Ale się usmialam jak przeczytałam hahahahahahahaha albo mój by nie wytrzymałmal te 9 msc albo ja z nimborsuk, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
A ja dziś po pracy na pełnych obrotach.. po pracy szybki prysznic i do okulisty z synem bo jakaś żyłka na oczku mu wyskoczyła, myślałam że zniknie a tam się jakiś osad na tym osadził.. okazało się że jakieś zapalenie to jest nacięcie i coś tam jeszcze ale nie wiem jak to po polsku się mówi. Dostał kropelki 4x1 w środę a kontrolę. Jak nie zejdzie to usuwanie laserowe ? Czy nie wiem jak to się nazywa. Robił od razu te obrazkki by zobaczyć jak julek widzi i był w szoku że takie malutkie widzil i mówił, chociz mi się wydaje że zgdadywal bo od dużych do malusienkich obrkow było to samo.. prasol okulry łódź auto samolot domek drzewko hihi
Teraz chwila czasu w trakcie gotowania obiadku i zaraz zakupy. Po zakupach piwo i mecz! Byłam obstawić haha 5,70 wydałam na zkld a 17 mogę wygrc jk asi wygrają haha ale bym nie była stratna obstawilam tez i druga grupę haha tyle samo płacił ale wygrana to już tylko 11. :d
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp