Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rosax- a idź sobie, i wydaj nie potrzebnie kasę na podpaski hihi
Magdulina jak się czuję bardzo dobrze. Trochę taka przymulona jestem, ale nic poza ty.
W poniedziałek idę do lekarza. Mam nadzieję, że cokolwiek będzie widać, i że lekarz da mi zdjęcie. Bo chciała bym rodziców poinformować, że będą dziadkami. Ale chcę im dać zdjęcie do ręki Już się doczekać nie mogę. Ja z rodzicami jestem bardzo blisko, ale chciałam aby to była ogromna niespodzianka dlatego jeszcze nic nie wiedząMagduullina, rosax3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyborsuczku no to wspaniale z czasem poczujesz się lepiej he tak jak ja teraz 1 trymestr dla każdej kobiety jest jakby siedziala na bombie a 2 mija raczej spokojnie 3 to sama zadyszka i będzie jak tu ubrac skarperki nie mówic o butach hehe noo życzę Ci żeby już bylo widać ja mam wizyte w piątek również mam nadzieje ze będzie dobrze wszystko i zasugeruje p doktor żeby zagladnela między nóżki hihi może się dowiem wkońcu kto mieszka pod sercem.
borsuk, rosax3 lubią tę wiadomość
-
Moje kochane Mamusie
Ja dziś mam dzień sądu @ powinien przyleźć. Przygotowana jestemMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Magduullina wydaje mi się że owu była dzień później niż system mi wyznaczył
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Ukija może siknij sobie dziś po pracy ? I tak wyjdzie w takim dniu nawet wieczorem. ? Jestem za sikem dziś !
Byliśmy u okulisty...
Krople nic nie pomogły.
Odczekać 3 miesiące i do kontroli. Do dziś to się nie pogorszyło ani też nie polepszyło. Jak nie zniknie trzeba wyciąć..Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
rosax3 wrote:Ukija może siknij sobie dziś po pracy ? I tak wyjdzie w takim dniu nawet wieczorem. ? Jestem za sikem dziś !
Byliśmy u okulisty...
Krople nic nie pomogły.
Odczekać 3 miesiące i do kontroli. Do dziś to się nie pogorszyło ani też nie polepszyło. Jak nie zniknie trzeba wyciąć..
a co się dzieje z oczkami synka? -
Rosax Magdullina nie sikam. Szkoda kasy a @ i tak będzie. Nie czuje nic ciążowego. Nawet w tym cyklu nie mam wzdęć dajmy jej czas na rozkręcenie
Tak to wygląda. Na żywo bardziej odstaje..
Taka narośl jakaś.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c9c1c7841e14.jpg
PS. To nie moje paluszki. Synus sam sobie przyłożył by lepiej było widacWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 10:54
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny