Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEj dziewczyny...zrobiłam ten test 11 dpo z pierwszego siku, że tak napiszę Blade coś jest, pojawiło się w sumie zaraz do tych 5 min. Widać z daleka w jasnym pokoju. Nie da mi to spokoju. Robiłam pretestem a o nich słyszałam różne opinie.
Nie zrobie zdjęcia bo nie wiem jak wstawiaćMagduullina, jatoszka lubią tę wiadomość
-
Ukija wrote:Abby dziękuję za te słowa. Uspokoiły mnie nieco i czuję że teraz tak już będzie od bety do bety później od wizyty do wizyty. Chociaż nadal nie umiem w to uwierzyć
Anka jak tam Twoje wczorajsze plamienie? Jak wejdziesz to od razu pisz
Przylazła franca -
Anka o nieeee! Zabije ja zaraz! Teraz ja Cie zawirusuje w tym cyklu i koniec! Teraz już będę niedobra!
Sussanna no to jest nadzieja. Teraz albo zdecydujesz się na betę albo poczekasz kilka dni na następny testMagduullina, Anka309 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Anka
Ukija, bedzie beta. Nie bój żaby
Ja niby za tydzien @. Wolałabym w ogóle nie mieć okresu, tzn. z ciążą jakoś nie wierzę w taki łut szczęścia, ale ten czas do @ mnie wykańcza i ciągnie się tak długo i nie wiadomo kiedy się kończy - to mnie drażniMagduullina, Anka309 lubią tę wiadomość
-
Susanna moim zdaniem lepiej we wtorek
ZFolwarku te oczekiwanie to najgorszy czas. Od owulacji jest jeszcze ok ale do @ to same nerwy i wyczekiwanie i się ciągnie racjazFolwarku lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Susanna a drugi masz tej samej firmy? Jutro masz termin spodziewanej @, wiec w sumie możesz jutro, ale chyba najlepiej iść na betę, z testami szkoda nerwów.
zFolwarku ten czas jest najcięższy, mam podobnie.zFolwarku lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:We wtorek mam termin @ równe 12 dni fl.
Z betą ciężko bo mam na 7 rano do środy pracę A popołudniu da sie zrobić w luxmedzie ale 69 zł koszt bety Powariowali
tiaaa luxmed bije wszystko - wrrrr
beatum, ja nawet nie mam jakis oczekiwan teraz naprawde. Po prostu wkurza mnie to, chce juz dostac @ i tyle a nie ze jakies bezsensowne mysli z nadzieja mi do lba przychodza nie wiadomo po co. Bedzie ta @ to juz by byla albo najlepiej juz po by było bo sama @ to zadna przyjemnosc.
-
SusannaDean wrote:Ej dziewczyny...zrobiłam ten test 11 dpo z pierwszego siku, że tak napiszę Blade coś jest, pojawiło się w sumie zaraz do tych 5 min. Widać z daleka w jasnym pokoju. Nie da mi to spokoju. Robiłam pretestem a o nich słyszałam różne opinie.
Nie zrobie zdjęcia bo nie wiem jak wstawiać
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
beatum wrote:Ale zobacz, że i tak się wstrzeliliscie, Wy to macie wyczucie
Anka przykro mi
Ukija na czerwcowych truskaweczkach jedna z dziewczyn robiła testy do dwóch dni po przewidywanej @, wychodziły negatywne. Poszła zrobić betę a tam 500. Także spokojnie, jesteś w ciąży i tyle
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nie urojonej. zaczelas nowy cykl a wiec oficjalnie zaczelas 1 dzien ciazy ! u mnie juz 17 dzien ciazy haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 13:43
07.11.2012 Julian
TA TRESC BEDZIE ZAWIERALA BRZYDKIE SLOWA, PRZEPRASZAM.
niech mi ktos to do ch*ja wytlumaczy bo mnie kurwi*ca zaraz jakas wezmie!!!
mam tak zjeba*e hormony ze testy ovu zawsze wychodza tak poje*anie! niby po a kreska znow ciemnieje! nie rozumiem juz tej pierdolon*j temperatury i tych testow! tego sluzu dzis jakby wodnego ale jednak lepkiego! no k*rwa co mi robic z tymi poje*anymi hormonami? wytlumaczy ktos?? co cykl testy to jasny to ciemny! i tak w kolko! uffff zla jestem na swoj pier*olony organizm! nie pamietam kiedy ostatnio tak naklnelam... no ale juz mnie k**** bierze do chu***!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/06686754904d.jpg
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:TA TRESC BEDZIE ZAWIERALA BRZYDKIE SLOWA, PRZEPRASZAM.
niech mi ktos to do ch*ja wytlumaczy bo mnie kurwi*ca zaraz jakas wezmie!!!
mam tak zjeba*e hormony ze testy ovu zawsze wychodza tak poje*anie! niby po a kreska znow ciemnieje! nie rozumiem juz tej pierdolon*j temperatury i tych testow! tego sluzu dzis jakby wodnego ale jednak lepkiego! no k*rwa co mi robic z tymi poje*anymi hormonami? wytlumaczy ktos?? co cykl testy to jasny to ciemny! i tak w kolko! uffff zla jestem na swoj pier*olony organizm! nie pamietam kiedy ostatnio tak naklnelam... no ale juz mnie k**** bierze do chu***!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/06686754904d.jpg
Może to było podejście do owulacji to w 15 dc ? Organizm się rozmyślił, zaczekał i wystartował 17 dc. Czytałam, ze tak może być, stąd te wygibasy kresek na testach owu. Dziwny kobiecy organizm, ot co !
Głowa do góry, jakby był problem zadnej kreski by nie było
Moim skromnym zdaniem to już po tej owulacji jest
Czujesz jakieś bóle czy bezobjawowo?