X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę się Wam pożalić że mój apetyt dzisiaj spadł o zera :/ nie chce mi się kompletnie. Może to ta duchota na dworze? Sama nie wiem :( za to wypiłam 2.5 lotra wody :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 22:16

Magduullina lubi tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • beatum Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija dobrze, że jesteś. Jaki masz piękny suwaczek :) Chyba wrzucałaś tu zdjęcie, jak leży na fotelu? Kotki tez są kochane. A teraz tyle młodych się narobiło i domów nie mają, biedactwa.

szczęśliwa łac. beatum
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marciaa ona chyba była psem w poprzednim życiu :D czasami zdaje mi się że mogła być również człowiekiem z adhd :D śmieszna. Codziennie mnie zadzwia co dziwnego robi. Ostatnio skacze na futryny jakby chciała włączyć światło. Albo siedzi tam gdzie my :D taki koto-pies :D

marciaa, rosax3, Magduullina lubią tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• beatum Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, zmykam, grilla czas rozpocząć tj imprezkę :P Udanego wieczoru kochane. Aaa Ukija o której jutro idziesz na betę?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 22:20

szczęśliwa łac. beatum
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatum ja bym wzięła je wszystkie do domu bo taka kocia Mama ze mnie :D ale zatrzymam się na niej jednej bo jakie byśmy nie mieli zwierze to ona by dała popalić. Jej się nawet psy boją bo ona ma taką odwagę w sobie że je goni :D

marciaa, beatum, Magduullina lubią tę wiadomość

• marciaa Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Muszę się Wam pożalić że mój apetyt dzisiaj spadł o zera :/ nie chce mi się kompletnie. Może to ta duchota na dworze? Sama nie wiem :( za to wypiłam 2.5 lotra wody :P

kochana, ja za Ciebie po prostu dzisiaj jem :D

zjadłam makaron z sosem później nic
    ale następnie zjadłam wafelki z czekoladą, przegryzając makaronem samym, po makaronie od razu barszcz ukraiński
    po pracy zupę gulaszową, kurczak w sosie curry a teraz zupkę chinską bo naszło mnie na coś mega niezdrowego jak nigdy

• Anka309 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Późno bo późno ale jestem. Dziewczyny dzisiaj ciężki dzień miałam. Z resztą jak wiele innych od kilku miesięcy. @ dała popalić wczoraj, dziś za to chyba pogoda źle wpłynęła na mnie.
    Jeśli chodzi o psiaki to lubię ale na zdjęciach. Albo jak jest za ogrodzeniem. Uraz po tym jak mnie mój własny pięć ugryzł w rękę. Najzwyczajniej się boję psów. Za to koty kocham ijesli bym mogła to bym jakieś miała.

Co do waszych wypowiedzi...
    Jest mi tak ciężko ze nawet nie mam ochoty..
    No właśnie na nic nie mam chęci. Wszystko mnie dobija. Babeczki stworzyć coś po rozwodzie na dosatek z rozwodnikiem jest cholernie ciężko.
    Całe życie jest skopane.

Człowiek na wszystko dmucha chucha a i tak nie ma pewności co z tego wyjdzie. Czy wogole coś wyjdzie.
    Jeśli ktoś niejest po rozwodzie to nie ma pojęcia o tym co człowiek przechodzi w trakcie dalszego życia. Nie zrozumcie mnie źle. Ale co innego zakończyć związek a co innego się rozwiesc w dodatku mając dziecko.

zFolwarku lubi tę wiadomość

1usaio4p21hbw2ds.png
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry.
    Kocia mamo fajny ten twoj pies haha! A jak kicia sie zwie?

Anka no nie jestem po rozwodzie wiec nie wiem co czujesz.. Ale tak czy siak nie smutkaj za duzi!

Magduullina, Anka309 lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis w nocy zmarzlam jakby zima byla :/ i pewnie przez to temp poszla drastycznie w dol:/

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :) Misia się nazywa i dziś pasztet jadła :D taki nie kot tylko mały śmierniczek :D

Strasznie się boję dzisiejszej bety :( mam złe przeczucia :( do tego cała noc śniły mi się koty a to ponoć zły znak :(

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koty oznaczaja ze rodzina sie powiekszy.
    Nie martw sie. Bedzie dobrze!

madziara0080, Magduullina lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • madziara0080 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija kochana Ty moja - bardzo Cię proszę nie denerwuj się... wiem, że łatwo się mówi ale stres nie jest wskazany... Jestem pewna, że wynik bety będzie piękny i pojawi się uśmiech na Twojej buzi :)

W sumie ja też baaaardzo się denerwuje przed jutrzejszą wizytą... będę miała pierwsze badania prenatalne i stąd mój stres. Milion pytań na minutę, czy dzidziuś zdrowy, czy rozwija się prawidłowo i czy w ogóle serduszko bije, bo póki ruchów nie czuć to ciężko przetrwać od wizyty do wizyty, a ten czas między wizytami strasznie się dłuży... Masakra...

ug376iye929i107i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny :) super te zwierzaki my mamy tyle kotów alw są u teściów stara kotka przychodzi do nas bawić się z Danielem przez kazda szpare w oknie wlezie i maly robi z nia co chce a psiak jeden jest moj drogi teściów po stracie mojego pupila nie moglam bez pieska i przygarnelismy szczeniaka ale jest piekna i mądra ma 5 miesiecy husky+owczarek jedno oko ma niebieske a wyglada jak owczarek jest wspaniała . tylko ze chce się bawić i przewraca danielka z tego powodu jest na polu .
    ukija kochana za dużo się martwisz zobaczysz ze będzie beta wporzadku kochana .

beatum lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziu na prenatalnych tez będzie wszystko wporzadku !
    a jak tam nazze wszystkie staraczki jak się czujecie!? kiedy testowanie?

beatum lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu kochana po rozwodzie można sobie ulozyc wspaniale zycie kochana znam osoby które po rozwodzie sa szczęśliwe pozakladaly rodziny itd na pewno takie życie jest trudniejsze jeszcze gdy ma się dzieci ale jeżeli się kochacie przetrwacie wszystko a ty nie zyj kochana caly czas w strachu co będzie ciesz się chwilą życie jest niestety różne ale trzeba zyc teraz i tu i nie zamartwiaj się już bo w takim stresie dzidziuś się nie pocznie .

beatum, Anka309 lubią tę wiadomość

• jatoszka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez znam mnostwo osob ktore sa szczesliwe po rozwodzie :-) trzeba tylko byc cierpliwym :-)
    trzymam kciuki za wszytskie mamusie i fasolki :-)

w5wqrl68v17z1bgh.png
    km5stv73corlpm49.png
    Nasze Aniołki 31.08.2009 [*][*] 30.08.2016 [*]
  • beatum Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi dzisiaj snily się psy. Także Ukija to wczorajsze nasze rozmowy odreagowaly w snach ;)

Dzisiaj będzie podglądanie, jak to Nadzieja ujela, Ktosia tralalalala :), ale super :) Madziara kochana na którą idziesz?

Magdullina to przed Wami jeszcze troszkę wychowywania jest, dzieci, szczeniak... mąż :P Matka/żona to jednak człowiek orkiestra. Wszystko ogarnie, załatwi :)

Miłego dnia kochane :)

szczęśliwa łac. beatum
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beatum wrote:
    A mi dzisiaj snily się psy. Także Ukija to wczorajsze nasze rozmowy odreagowaly w snach ;)

Dzisiaj będzie podglądanie, jak to Nadzieja ujela, Ktosia tralalalala :), ale super :) Madziara kochana na którą idziesz?

Magdullina to przed Wami jeszcze troszkę wychowywania jest, dzieci, szczeniak... mąż :P Matka/żona to jednak człowiek orkiestra. Wszystko ogarnie, załatwi :)

Miłego dnia kochane :)

oj beatum wiesz gdyby ktoś powiedział mi 5 lat temu ze bede miala takie życie maz 2 dzieci dom na wsi pies wysmialabym go to zawsze bylu marzenia i jak widać spełniły się :) tylko żeby bylo wszystko dobrze a będzie wspaniale ps mam momenty w których najchętniej wyszlabym trzaskajac drzwiami no ale chyba każdy je ma ... a m coraz bardziej mnie wkurza swoim narzekaniem naprawdę można dostać bialej gorączki a później gdy przychodzi i się tuli zaciskam pięść normalnie. .. he he ale mnie nie można się denerwować (do czasu) :)

zFolwarku, beatum lubią tę wiadomość

• basiulaka89 Koleżanka

Wysłany: 13 lipca 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie po dlugiej nieobecnosci :)
    @przyszla w piatek 8lipca o dwa dni za szybko.Bulo plamienie w sonote krwawienie srednie w niedziele plamienie i w poniedzialek plamienie wczoraj plamilam ale mini mini...Kurde najgorsze ze bol piersi jest ale maly ale od samej miesiaczki tak mnie muli ze masakra :( najgorzej wlasnie z rana...Co jest kuzwa ? Kolo 19wracam do zycia ale tylko w nocy jest o.k od rana zas.

• basiulaka89 Koleżanka

Wysłany: 13 lipca 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha i jestem nie przytomna dosc dlugo bo tak mi sie spac chce ze paranoja !!!

‹‹ 757 758 759 760 761 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ