X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • Agatka_46 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Kurcze bo sama nie wiem co robić :)
    A inofem dziewczyny? podobno rewelacja?
    U mnie się sprawdzil więc mogę go polecić.

Cześć kobiety. Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie - nie mam czasu zbytnio zaglądac, czasem piszę na fioletowym ale nie za często. Zaraz spróbuje chociaz kilka stron podczytać.

Magduullina lubi tę wiadomość

MATKA 2:0 <3
    Ola 17.02.2011
    Martynka 02.02.2017
  • beatum Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka pamiętamy :) Jak się czujesz,czujecie?

szczęśliwa łac. beatum
  • Agatka_46 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beatum - dziękuję. Nawet dobrze - trochę mam mdłości że schudłam 3 kg ale bez wymiotów i senna jestem. Pracuje. Cyce bolą. I tak leci
    Lekarza mam na NFZ dlatego pierwsze USG przede mną - będzie to usg prenatalne jakoś oko I tyg sierpnia. Także Lecimy do przodu.

Ukija kochana jestem z Tobą!

Dziewczyny trzymam za wszystkie kciuki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 14:47

MATKA 2:0 <3
    Ola 17.02.2011
    Martynka 02.02.2017
  • nadzieja_86 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj agatka opowiadaj co u was?
    Magdulina połówkowe ja tez bede miała na poczatku sierpnia :D ależ ten czas mija szybko
    Ukija co to za zasady taka godzina wczesna jeszcze i żeby gin nie było żadnego :/ to jak jutro bedziesz miała wsparcie męza to SOR odwiedz tym bardziej piątek i sama nie bedziesz lepiej to sprawdzić i niech się specjalista wypowie bedziesz spokojniejsza i my wszytskie :) Zdumiona jestem Twoją postawa tzn podziwiam tak 3maj pozytywnie !!! Dzielna i silna kobieta z Ciebie.

Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️

29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
    Luty 2020 cb
    Grudzien 2020 7 tc moj 👼
    Luty 2021 hashimoto
    Letrox, metformina, duphaston.
    Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
    Acard
    TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
    ASA, APA, AOA ujemne
    Zespół antyfosfolipidowy ujemy
    Antykoagulant toczniowy ujemny
    Kariotyp mój i męża prawidlowy
    ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
    Cross match 8, allo mlr 28
    Kir Bx z brakującymi 3
    Accofil od Luty 2023
    Mąż wszystko ok

„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
    n59yt5od1y3qj53b.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja sama siè sobie dziwię. Jak w przed ostatnim cyklu się nie udało ryczałam jak bóbr i aż odeszłam z forum na chwile. A teraz jak się to stało popłakalam chwile mojemu przez telefon i tyle i walcze. Nie spodziewałam się tego po sobie. Trzymam się myśli że jednak coś się udało że możemy teraz tylko zmiana stylu życia na nieco zdrowszy i zaczynamy od nowa. Uda nam się! Już teraz się udało. No może nie do końca ale coś tam udało :)

Agatka jasne że pamiętamy i gratulujemy! :)

Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatko jakbysmy mogly zapomnieć ;)
    nadzieja no tak na porodówce tez wyladujemy pewnie w podobnym czasie ;)
    ukija kochana to plus wielki plus opanowanie siła pozytywne nastawienie bo wtedy lepiej się żyje ! kochana teraz wiesz ze wszystko jest ok poprostu tak mialo byc jak to się mówi co nas nie zabije to nas wzmocni ! udalo się raz uda się kolejny do rozwiązania ! tylko trzeba pozytywnie patrzeć na wszystko :) nasza Rosax tak dodaje siły i wiare w walkę! ja i tak jestem pełna podziwu dla was wszystkich kochane moje staraczki! dodam jeszcze ze nigdy w życiu nie pomyslalabym ze takie wsparcie i pozytywna energie można dostać od kogoś kogo się nie zna taka anonimowa wspaniala rodzina jaka marzylam miec bo osoby które znamy nigdy by nas tak nie wspierly i taka jest szara prawda... powiem wam ze ciesze się że tutaj napisalam i będę wspierc i dopingować tak jak wy to robilyscie w stosunku do mnie za co dziękuję ....

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    halo halo jest tu ktoś? ? czekamy na Madzie i dobre wieści.

beatum, madziara0080 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu gdzie się podziewasz. czekamy na wieści :*

beatum, Magduullina, madziara0080 lubią tę wiadomość

• beatum Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Madziara czekamy kochana, ale nie śpieszcie się, poogladajcie się dokładnie, zagladnijcie, gdzie się da, coby dla tatusia ciotek zdjatka były :*

#Dorotka#, Magduullina, madziara0080 lubią tę wiadomość

szczęśliwa łac. beatum
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy czekamy :)

Magduullina, madziara0080 lubią tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski a tak z innej beczki żeby nam umilić czekanie i tą złą pogodę. Szukam kiecki na imprezę firmową u mojego małża
    Podoba mi się coś takiego
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f49d4aa8e29.jpg
    Co myślicie?

beatum lubi tę wiadomość

• beatum Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczna, a już taki brzuszek masz? Bo wiesz teraz przeceny się zaczęły, może coś równie fajnego byś upolowala :P

U Was też tak leje? Cały dzień normalnie, jakieś szaleństwo.

Magduullina, #Dorotka# lubią tę wiadomość

szczęśliwa łac. beatum
  • madziara0080 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jestem kochane, jestem ;) Na początek powiem, że wszystko ok :)

Dotarłam prawie 30 minut przed czasem, a że nikogo nie było to weszłam od razu :) Pan doktor mnie zbadał ginekologiczne, szyjka ok. Później USG, więc tak, dzidzia ma 5,6 cm, serduszko bije 170 uderzeń na minutę i nic nie wskazuje na wady genetyczne :) Lekarz mówi, że dzieć rozwija się jak najbardziej prawidłowo. Usg miałam jeszcze przez pipke, a kolejne za 4 tygodnie prawdopodobnie już przez brzuch. Niestety jeszcze nie wiem czy chłopak czy dziewczynka, najważniejsze żeby było zdrowe. Póki co się uspokoiłam i jestem szczęśliwa :) Mam odłożyć kwas foliowy i zacząć brać Pregna Plus lub Ladee Vit ( witaminy dla kobiet w ciąży ) :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ae614966adc.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 18:45

Magduullina, #Dorotka#, beatum, Ukija, nadzieja_86, rosax3, Tulipanowa, zFolwarku, borsuk, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

ug376iye929i107i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beatum już widoczny. ta impreza jest 3 września i już czas rozejrzeć się. Ja to taka maruda że zanim coś kupię muszę kilka razy zmierzyć poradzić się małża. kuwa cena też piękna 229 zł masakra

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziara0080 to super wiadomość. kurde to ja też już nie będę brać kwasu tylko zakupię witaminki

madziara0080, Magduullina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu to super wiesci a zdjęcie masz jakieś?
    dorotka piekna sukienka ale z brzuszkiwm sie w każdej fajnie wygląda :p
    a mnie coś kurde slabo i brzuch twardnie ... wezmę na noc nospe wczoraj tez tak bylo ale myslalam ze jednorazowo. ....

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziu nie wyskoczyly mi zdj ale teraz widze no sliczny dzidziuś! !!!

• madziara0080 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha i dzidzia jest starsza o kilka dni, mogę urodzić 22 stycznia :) :)

ug376iye929i107i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    Madziu to super wiesci a zdjęcie masz jakieś?
    dorotka piekna sukienka ale z brzuszkiwm sie w każdej fajnie wygląda :p
    a mnie coś kurde slabo i brzuch twardnie ... wezmę na noc nospe wczoraj tez tak bylo ale myslalam ze jednorazowo. ....
    To prawda brzuszek seksownie wygląda :P
    a co do brzuszka to już mam taki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 20:37

beatum, nadzieja_86 lubią tę wiadomość

• beatum Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara cudowny dzieć <3 Ciepło na serduszku się rozlewa. Siedze jak zahipnotyzowana i nie mogę wzroku oderwać. Chyba tez się starzeje, bo się wzruszylam :) Gratuluję Mamusiu :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 19:12

#Dorotka# lubi tę wiadomość

szczęśliwa łac. beatum
‹‹ 766 767 768 769 770 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ