Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
SusannaDean wrote:Kurcze bo sama nie wiem co robić
A inofem dziewczyny? podobno rewelacja?
Cześć kobiety. Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie - nie mam czasu zbytnio zaglądac, czasem piszę na fioletowym ale nie za często. Zaraz spróbuje chociaz kilka stron podczytać.Magduullina lubi tę wiadomość
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
beatum - dziękuję. Nawet dobrze - trochę mam mdłości że schudłam 3 kg ale bez wymiotów i senna jestem. Pracuje. Cyce bolą. I tak leci
Lekarza mam na NFZ dlatego pierwsze USG przede mną - będzie to usg prenatalne jakoś oko I tyg sierpnia. Także Lecimy do przodu.
Ukija kochana jestem z Tobą!
Dziewczyny trzymam za wszystkie kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 14:47
Magduullina lubi tę wiadomość
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Witaj agatka opowiadaj co u was?
Magdulina połówkowe ja tez bede miała na poczatku sierpnia ależ ten czas mija szybko
Ukija co to za zasady taka godzina wczesna jeszcze i żeby gin nie było żadnego to jak jutro bedziesz miała wsparcie męza to SOR odwiedz tym bardziej piątek i sama nie bedziesz lepiej to sprawdzić i niech się specjalista wypowie bedziesz spokojniejsza i my wszytskie Zdumiona jestem Twoją postawa tzn podziwiam tak 3maj pozytywnie !!! Dzielna i silna kobieta z Ciebie.
Magduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Nadzieja sama siè sobie dziwię. Jak w przed ostatnim cyklu się nie udało ryczałam jak bóbr i aż odeszłam z forum na chwile. A teraz jak się to stało popłakalam chwile mojemu przez telefon i tyle i walcze. Nie spodziewałam się tego po sobie. Trzymam się myśli że jednak coś się udało że możemy teraz tylko zmiana stylu życia na nieco zdrowszy i zaczynamy od nowa. Uda nam się! Już teraz się udało. No może nie do końca ale coś tam udało
Agatka jasne że pamiętamy i gratulujemy!Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnyAgatko jakbysmy mogly zapomnieć
nadzieja no tak na porodówce tez wyladujemy pewnie w podobnym czasie
ukija kochana to plus wielki plus opanowanie siła pozytywne nastawienie bo wtedy lepiej się żyje ! kochana teraz wiesz ze wszystko jest ok poprostu tak mialo byc jak to się mówi co nas nie zabije to nas wzmocni ! udalo się raz uda się kolejny do rozwiązania ! tylko trzeba pozytywnie patrzeć na wszystko nasza Rosax tak dodaje siły i wiare w walkę! ja i tak jestem pełna podziwu dla was wszystkich kochane moje staraczki! dodam jeszcze ze nigdy w życiu nie pomyslalabym ze takie wsparcie i pozytywna energie można dostać od kogoś kogo się nie zna taka anonimowa wspaniala rodzina jaka marzylam miec bo osoby które znamy nigdy by nas tak nie wspierly i taka jest szara prawda... powiem wam ze ciesze się że tutaj napisalam i będę wspierc i dopingować tak jak wy to robilyscie w stosunku do mnie za co dziękuję .... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czekamy czekamy
Magduullina, madziara0080 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
No jestem kochane, jestem Na początek powiem, że wszystko ok
Dotarłam prawie 30 minut przed czasem, a że nikogo nie było to weszłam od razu Pan doktor mnie zbadał ginekologiczne, szyjka ok. Później USG, więc tak, dzidzia ma 5,6 cm, serduszko bije 170 uderzeń na minutę i nic nie wskazuje na wady genetyczne Lekarz mówi, że dzieć rozwija się jak najbardziej prawidłowo. Usg miałam jeszcze przez pipke, a kolejne za 4 tygodnie prawdopodobnie już przez brzuch. Niestety jeszcze nie wiem czy chłopak czy dziewczynka, najważniejsze żeby było zdrowe. Póki co się uspokoiłam i jestem szczęśliwa Mam odłożyć kwas foliowy i zacząć brać Pregna Plus lub Ladee Vit ( witaminy dla kobiet w ciąży )
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ae614966adc.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 18:45
Magduullina, #Dorotka#, beatum, Ukija, nadzieja_86, rosax3, Tulipanowa, zFolwarku, borsuk, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagduullina wrote:Madziu to super wiesci a zdjęcie masz jakieś?
dorotka piekna sukienka ale z brzuszkiwm sie w każdej fajnie wygląda :p
a mnie coś kurde slabo i brzuch twardnie ... wezmę na noc nospe wczoraj tez tak bylo ale myslalam ze jednorazowo. ....
a co do brzuszka to już mam taki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 20:37
beatum, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
-
Madziara cudowny dzieć Ciepło na serduszku się rozlewa. Siedze jak zahipnotyzowana i nie mogę wzroku oderwać. Chyba tez się starzeje, bo się wzruszylam Gratuluję Mamusiu :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 19:12
#Dorotka# lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum