Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Jebani lekarze
Godzine prosilam sie o proga by zrobila! Sucz glupia
Nigdy wiecej do baby. Przemadrzala jak nie wiem co!
Mezowi tez sie nie spodobala. Byl ze mna
Wlasnie wrocilismy. Wyniki za tydz w czwartek na wizycie ;/Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax pewnie ich rozliczaja z ilosci badan zleconych i jak moze to ogranicza takie zlecanie. Teraz nie liczy sie zdrowie ale pieniadze, przychod i lekarze sa zmuszani do wejscia w "taki system".
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 12:18
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Koniecznie, wirtualna ciotka czeka na porywy serca :*
Rosax ja jakoś tez do bab ginow jestem uprzedzona. Raz jeden zdarzyła mi się fajna, ale ona jeszcze swoich dzieci nie miała, wiec chyba dlatego była taka miła.
Ukija dzielna kobieto. Chekam na wieści od lekarza. Na lipcowkach dziewczyna po poronieniu dostała jakieś badania, wiec Tobie też powinni zrobić, żeby sprawdzić, czy Twój organizm nie odrzuca zarodka. A Wy z mężem nie macie konfliktu serologicznego?madziara0080, Magduullina lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Susanna ja pije inofem, bo mi gin kazał. Podkręca śluz, wszystko o cztym dziewczyny pisaly itp. Ale pije go, bo mam. Jednak wolę inofolic, na mnie lepiej działa. Składem nieznacznie się różnią, tzn chyba tylko tymi nośnikami, ale może tylko moje odczucia. Fakt faktem inofem jest tańszy niż inofolic.szczęśliwa łac. beatum
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Kurcze bo sama nie wiem co robić
A inofem dziewczyny? podobno rewelacja?
Dziewczyny dziękuję za wsparcie jesteście wspaniałe dziś już mam normalnego @. Mimo wszystko jade do lekarza może mnie przyjmie chociaż na zapytanieMagduullina, beatum, #Dorotka# lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak leci Powiem Ci, że jeszcze nie wiem. Ale z tydzień czekania został I to czekanie jest najgorsze. Póki pogoda dopisywala, bo jestem na urlopie, to się nie wsluchiwalam w siebie, a teraz doszukuje się objawów, ale nic z tego
szczęśliwa łac. beatum -
Magduullina wrote:1.08 usg polowkowe.
tak ukija koniecznie jedz :* tule
Pojechałam i lekarzy już dziś nie ma. No co za kraj. Jeszcze recepcjonistka mówi abym na sor jechała bo może zabieg potrzebny. No jasne nawet się nie poddała bym mu. Czuje się jak podczas zwykłego okresu nawet bóle takie. Jutro Mój wraca i pojade na sor i zapytam co sądzą o tym. Ja bym poczekała aż @ się nie skonczy i wtedy sprawdziła się tam w środku i tyle...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 14:10
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny