Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Z tym ryczeniem to mi zostało do dziś. Odkąd mam dziecko stałam się strasznie wrażliwa na dzieci. Kiedys zupełnie, tylko zwierzęta mnie w ten sposób ruszały - nie wiem jak to ująć ale chodzi mi np o krzywdę czy jakieś nazwijmy to fajne scenki rodzajowe. A teraz to ryczę i na zwierzaki (bo wiadomo zostało
) i na dzieci jak wariatka. Wczoraj na fb wpadł mi jakiś film o dzieciach w Afryce to nadal przeżywam i łzy jak grochy mi płyneły. A moze to starość? HAHAHA
madziara0080 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurde boli mnie podbrzusze
wszystko mnie dzis boli.. Jakas delikatna sie dzis zrobilam.. Pewnie taka pogoda.. Raz slonce i zar a za chwile deszcz wiatr i burza i wszystko w jednym dniu. A na dodatek coraz wiecej pracy
Ja tez beksa jestem.. Wystarczy cos uslysze ze cos sie stalo lzy w oczach od razu.. Np mowilam o tej kolei co byl wczoraj wypadek dzis w pracy i plakalam mowiac bo pomyslalam ze tam byly tez dzieci.. Kolezanka mi mowila na temat tego 2 letniego chlopca co GO
Aligator porwal i tez od wrazu placz. Ostatnio na wszystko mnie sciska w srodku i lzy w oczach..
Ukija rozumiem cie. Poczekaj do jutra. Plamienie jest normalne. Ja tez pierw plamilam a pozniej dzien dwa i byla juz krew miesiaczkowa. Tak jak pisalam w takiej becie dostaniesz dzis w nocy lub jutro porzadny okres. A i moze ale nie musi bolec. Mnie np nie bolalo nigdy. Ostatni okres za to nadrobil wszystkie bole bo bolalo nieziemsko..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
beatum wrote:No coś Ty. Ciekawe co Ci powiedzą? Ty to zakłady musisz otworzyć, żeby zarobić
Placiliby i obstawiali: zostawili tam cos czy nie; masz jajowod czy nie. Ale tak serio to nie patrzysz juz na tych lekarzy jak na kretynów?
Ukija są wakacje, pewnie nie ma oblężen na IP. Jedź, może z beta coś pokickali, może leki dadzą. A jutro po pracy do lekarza nie zaszkodzi pójść
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
No wiem ze w moim przypadku robilam zawsze 21-22 dc ale nie jestem pewna czy na pewno juz bedzie 7 dpo bo nie mam pojecia jak byla ovulka no i czy w ogole byla..
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnyrosax3 wrote:No wiem ze w moim przypadku robilam zawsze 21-22 dc ale nie jestem pewna czy na pewno juz bedzie 7 dpo bo nie mam pojecia jak byla ovulka no i czy w ogole byla..
-
U mnie 4 dc i ledwo co @ widać dziwne zawsze to się za przeproszeniem kidało
Od poprzedniego cyklu nastąpiły zmiany w 5 dniu się prawie kończyła a 6 dc już tylko lekkie plamienie. Dziwne moje miesiączki to zawsze trwały bite 7 dni
Ech kobieta to jednak dziwne stworzenie
ZFolwarku a co u ciebie jak rozwój akcji? @ nadciąga czy nie? -
Ukija bardzo mi przykro. Myślami jestem z Tobą ! Ściskam Cię mocno. Kochana nie ma co się zastanawiać tylko na bieżąco to skonsultowac. Jak nie masz jak dzis to jutro i to koniecznie
Ukija lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Idę spać. Wszystkim wam życzę spokojnej nocy i pozytywnie rozpoczętego dnia jutro.
Ukija tobie w szczególności życzę nocy przespanej bez zmartwienia się. Jesteśmy kochana z tobą. Ściskam :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 22:01
Ukija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziara0080 wrote:Kochana, nie taki diabeł straszny jak go malują. Ja przeżyłam
Nie bój się, zabieg trwa kilka minut a zobacz jakie efekty po nim
Zobaczymy co będzie u mnie jeszcze daje sobie trochę spokoju i luzu.
Wiele może być przyczyn.. i sama nie wiem.
-
Dzien dobry kochane!
Ukija jak minela noc? Dobrze sie czujesz?
Anka jaki humor dzis? Pamietaj wstan prawa noga i wesolo przywitaj sloneczko! Wlacz z rana muzyke i tancz! Humor bedzie dobry no ale wesola ta muzyka!
Zfolwarku kiedy masz miec @ tzn jej nie bedzie ale taki jej niby termin to kiedy?
Susanna zauwazylam ze zmienilas podpisfajny
wczesniej mialas wiek i ile lat niedoczynnosc a teraz gdzies kazesz isc haha
A ja powitalam dzien "sraczka" serio, przelecialo mnie.. Chyba wczorajsze jogurciki wyszly
Jeszcze troche i bede jechac do gina. 60 km do niego mami mam nadziejw ze mi zrobi choc ten progesteron! Bo jak bedziemy znow tylko rozmawiac to mnie szlak trafi.. Oby tylko nie powiedzial "przypadek" po trzasne drzwiami z drugiej strony.
zFolwarku lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Kuuuuurde! Cos czuje ze dzis dzien na kiblu spedze... Oby mi sie u ginekologa nie chcialo.. Wstalam 5 po 5 i jestem juz 3 raz! Teraz sie zastanawiam co ja takiego jadlam lub pilam ;/ jogurty jem czesto prawie codziennie.. Chyba trafilam wczoraj na zepsuty bo to az niemozliwe..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp