Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Z tym ryczeniem to mi zostało do dziś. Odkąd mam dziecko stałam się strasznie wrażliwa na dzieci. Kiedys zupełnie, tylko zwierzęta mnie w ten sposób ruszały - nie wiem jak to ująć ale chodzi mi np o krzywdę czy jakieś nazwijmy to fajne scenki rodzajowe. A teraz to ryczę i na zwierzaki (bo wiadomo zostało ) i na dzieci jak wariatka. Wczoraj na fb wpadł mi jakiś film o dzieciach w Afryce to nadal przeżywam i łzy jak grochy mi płyneły. A moze to starość? HAHAHA
madziara0080 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurde boli mnie podbrzusze wszystko mnie dzis boli.. Jakas delikatna sie dzis zrobilam.. Pewnie taka pogoda.. Raz slonce i zar a za chwile deszcz wiatr i burza i wszystko w jednym dniu. A na dodatek coraz wiecej pracy
Ja tez beksa jestem.. Wystarczy cos uslysze ze cos sie stalo lzy w oczach od razu.. Np mowilam o tej kolei co byl wczoraj wypadek dzis w pracy i plakalam mowiac bo pomyslalam ze tam byly tez dzieci.. Kolezanka mi mowila na temat tego 2 letniego chlopca co GO
Aligator porwal i tez od wrazu placz. Ostatnio na wszystko mnie sciska w srodku i lzy w oczach..
Ukija rozumiem cie. Poczekaj do jutra. Plamienie jest normalne. Ja tez pierw plamilam a pozniej dzien dwa i byla juz krew miesiaczkowa. Tak jak pisalam w takiej becie dostaniesz dzis w nocy lub jutro porzadny okres. A i moze ale nie musi bolec. Mnie np nie bolalo nigdy. Ostatni okres za to nadrobil wszystkie bole bo bolalo nieziemsko..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
beatum wrote:No coś Ty. Ciekawe co Ci powiedzą? Ty to zakłady musisz otworzyć, żeby zarobić Placiliby i obstawiali: zostawili tam cos czy nie; masz jajowod czy nie. Ale tak serio to nie patrzysz juz na tych lekarzy jak na kretynów?
Ukija są wakacje, pewnie nie ma oblężen na IP. Jedź, może z beta coś pokickali, może leki dadzą. A jutro po pracy do lekarza nie zaszkodzi pójść
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
No wiem ze w moim przypadku robilam zawsze 21-22 dc ale nie jestem pewna czy na pewno juz bedzie 7 dpo bo nie mam pojecia jak byla ovulka no i czy w ogole byla..
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnyrosax3 wrote:No wiem ze w moim przypadku robilam zawsze 21-22 dc ale nie jestem pewna czy na pewno juz bedzie 7 dpo bo nie mam pojecia jak byla ovulka no i czy w ogole byla..
-
U mnie 4 dc i ledwo co @ widać dziwne zawsze to się za przeproszeniem kidało
Od poprzedniego cyklu nastąpiły zmiany w 5 dniu się prawie kończyła a 6 dc już tylko lekkie plamienie. Dziwne moje miesiączki to zawsze trwały bite 7 dni
Ech kobieta to jednak dziwne stworzenie
ZFolwarku a co u ciebie jak rozwój akcji? @ nadciąga czy nie? -
Ukija bardzo mi przykro. Myślami jestem z Tobą ! Ściskam Cię mocno. Kochana nie ma co się zastanawiać tylko na bieżąco to skonsultowac. Jak nie masz jak dzis to jutro i to koniecznie
Ukija lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Idę spać. Wszystkim wam życzę spokojnej nocy i pozytywnie rozpoczętego dnia jutro.
Ukija tobie w szczególności życzę nocy przespanej bez zmartwienia się. Jesteśmy kochana z tobą. Ściskam :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 22:01
Ukija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziara0080 wrote:Kochana, nie taki diabeł straszny jak go malują. Ja przeżyłam Nie bój się, zabieg trwa kilka minut a zobacz jakie efekty po nim
Zobaczymy co będzie u mnie jeszcze daje sobie trochę spokoju i luzu.
Wiele może być przyczyn.. i sama nie wiem.
-
Dzien dobry kochane!
Ukija jak minela noc? Dobrze sie czujesz?
Anka jaki humor dzis? Pamietaj wstan prawa noga i wesolo przywitaj sloneczko! Wlacz z rana muzyke i tancz! Humor bedzie dobry no ale wesola ta muzyka!
Zfolwarku kiedy masz miec @ tzn jej nie bedzie ale taki jej niby termin to kiedy?
Susanna zauwazylam ze zmienilas podpis fajny wczesniej mialas wiek i ile lat niedoczynnosc a teraz gdzies kazesz isc haha
A ja powitalam dzien "sraczka" serio, przelecialo mnie.. Chyba wczorajsze jogurciki wyszly
Jeszcze troche i bede jechac do gina. 60 km do niego mam i mam nadziejw ze mi zrobi choc ten progesteron! Bo jak bedziemy znow tylko rozmawiac to mnie szlak trafi.. Oby tylko nie powiedzial "przypadek" po trzasne drzwiami z drugiej strony.zFolwarku lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Kuuuuurde! Cos czuje ze dzis dzien na kiblu spedze... Oby mi sie u ginekologa nie chcialo.. Wstalam 5 po 5 i jestem juz 3 raz! Teraz sie zastanawiam co ja takiego jadlam lub pilam ;/ jogurty jem czesto prawie codziennie.. Chyba trafilam wczoraj na zepsuty bo to az niemozliwe..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp