Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madziu cudownie że wszystko w porządku! I takiego zdjęcia jeszcze nie widziałam dzidzia rośnie jak na drożdżach. Mamusia i Tatuś dobrze karmią
Dorotka to masz dosyć widoczny brzuch jak na 13 tydzień. Ale piękny#Dorotka#, madziara0080 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnyUkija wrote:Madziu cudownie że wszystko w porządku! I takiego zdjęcia jeszcze nie widziałam dzidzia rośnie jak na drożdżach. Mamusia i Tatuś dobrze karmią
Dorotka to masz dosyć widoczny brzuch jak na 13 tydzień. Ale piękny -
MADZIARA cudnie super że wszytko dobrze !!! jaka duza juz dzidzia.Mnie lekarz też kazał odstawiac kwas a brać pregna Plus na gemini zamawiam bardzo dobra cena mają ok 20 zl taniej niż w aptece
Dorotka śliczną ta kiecka a i brzusio uroczy#Dorotka#, beatum, madziara0080 lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Madziu super ze u Was swietne wiesci!
I ta malutka istotka
Przegielam... W tym miesiacu koniec z zakupami. Dzien wolnego = dzien shoppingu.. Koniec z wolnymi dniami i ciuszkami! Ostatnio ciichy i dzis ciuchy a na karcie i w portfelu coraz mniej dobrze ze rachunki oplacilam chociaz..
Suty swedza i chyba chora bede rano sraczka pozniej sie nie dalo nawet "bobka" puscic a mi sie chce i nie moge.. Mdli mnie, glowa boli, i katar mam.. Ehhh deszcz, to jego wina.. Zmienna pogoda co 5 minut ;/madziara0080 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Madziara super wiadomości Bardzo się cieszę, że dzieciątko zdrowe A zdjęcia takie że aż wzroku oderwać nie można Piękne maleństwo
madziara0080, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rosax3 wrote:Kiedy ukija planujesz isc do lekarza? Zrobilas jakos termin by o tym porozmawiac?
Kochana nie zaklepywałam. Czekam aż @ się skończy i wtedy od razu ide. Przyjmą mnie w ciagu 3 dni więc spokojna głowa.
Powiem Ci że też bym chciała iść na shoping i kupić pełno rzeczy ale jestem zbyt wybredna i nic mi się nie podoba i szkoda mi kasy
Obyś chora nie byla bo nie ciekawie opisujeszMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija wrote:Kochana nie zaklepywałam. Czekam aż @ się skończy i wtedy od razu ide. Przyjmą mnie w ciagu 3 dni więc spokojna głowa.
Powiem Ci że też bym chciała iść na shoping i kupić pełno rzeczy ale jestem zbyt wybredna i nic mi się nie podoba i szkoda mi kasy
Obyś chora nie byla bo nie ciekawie opisujesz
Schopping to wlasciwie dla samego syna byl.. Ja tez wybredna.. Tylko kiecke i torebke na jutro kupilam bo jutro 10 lecie..Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyoj rosax to wracaj szybko do siebie kurde przez te zmiany pogody wszyscy na okolo choruja ale co się dziwic raz 20 a za chwilę 35 i zaduch. ... podobno jelitowki i gardło ... tez to już mieliśmy z synkiem i prawie mi przeszło 2 tyg mnie juz mevzy katar.
-
zFolwarku wrote:Madziara
cóż za Dziecię spogląda! Gratulacje! Super, że wszystko dobrze. Uczucie niezłe to usg czyż nie? Sliczności! Ach....
Powiem Ci szczerze, że jak znów usłyszałam serduszko to mi kamień z serca spadł... a jak lekarz powiedział, że nie ma powodów do obaw jeżeli chodzi o wady genetyczne to już w ogóle odetchnełam z ulgą A dzieć spał, lekarz mnie dusił żeby się trochę odwrócił a on nie i koniec Ach... już się zakochałamMagduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
Moglas czekolady zjesc przed wizyta dziecko aktywne wtedy.
A ja sie duzo lepiej czuje.. Jakos tylko do poludnia zle mi bylo. Wypilam herbatki polezalam i mi przeszlo. Teraz mam juz mnostwo sil! wcinam wlasnie sobie chleb z majonezem, a co mi tam lata nie ma a faldki i tak jeszcze z zimy sa haha.Magduullina, zFolwarku, zFolwarku, madziara0080 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
beatum wrote:Hi hi bliźniaki się domagają, to jak im odmówić Najwyraźniej wcześniej nie jadłaś w ogóle, albo niedobre wg nich rzeczy, to Ci oddali
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp