Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madziu cudownie że wszystko w porządku!
I takiego zdjęcia jeszcze nie widziałam
dzidzia rośnie jak na drożdżach. Mamusia i Tatuś dobrze karmią 
Dorotka to masz dosyć widoczny brzuch jak na 13 tydzień. Ale piękny
nick nieaktualny, madziara0080 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnyEh ma się wolne to jest się ciągle głodnym. a tak naprawde mam straszne wzdęcia choć waga stoi w miejscuUkija wrote:Madziu cudownie że wszystko w porządku!
I takiego zdjęcia jeszcze nie widziałam
dzidzia rośnie jak na drożdżach. Mamusia i Tatuś dobrze karmią 
Dorotka to masz dosyć widoczny brzuch jak na 13 tydzień. Ale piękny
-
MADZIARA cudnie super że wszytko dobrze
!!! jaka duza juz dzidzia.Mnie lekarz też kazał odstawiac kwas a brać pregna Plus na gemini zamawiam bardzo dobra cena mają ok 20 zl taniej niż w aptece 
Dorotka śliczną ta kiecka a i brzusio uroczy
nick nieaktualny, beatum, madziara0080 lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”

-
Madziu super ze u Was swietne wiesci!
I ta malutka istotka
Przegielam... W tym miesiacu koniec z zakupami. Dzien wolnego = dzien shoppingu.. Koniec z wolnymi dniami i ciuszkami! Ostatnio ciichy i dzis ciuchy a na karcie i w portfelu coraz mniej
dobrze ze rachunki oplacilam chociaz..
Suty swedza i chyba chora bede rano sraczka pozniej sie nie dalo nawet "bobka" puscic a mi sie chce i nie moge.. Mdli mnie, glowa boli, i katar mam.. Ehhh deszcz, to jego wina.. Zmienna pogoda co 5 minut ;/
madziara0080 lubi tę wiadomość

07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Madziara super wiadomości
Bardzo się cieszę, że dzieciątko zdrowe
A zdjęcia takie że aż wzroku oderwać nie można
Piękne maleństwo
madziara0080, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rosax3 wrote:Kiedy ukija planujesz isc do lekarza? Zrobilas jakos termin by o tym porozmawiac?
Kochana nie zaklepywałam. Czekam aż @ się skończy i wtedy od razu ide. Przyjmą mnie w ciagu 3 dni więc spokojna głowa.
Powiem Ci że też bym chciała iść na shoping i kupić pełno rzeczy ale jestem zbyt wybredna i nic mi się nie podoba i szkoda mi kasy
Obyś chora nie byla bo nie ciekawie opisujesz
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Wykrakalam sobie chorobe.. Zarazz sie zwalniam.. Nic jesc nie moge, zwymiotowalam zolcia, katar mam i ogolnie zle siie czuje.. Biegunka oznajmila mi wczoraj chorobeUkija wrote:Kochana nie zaklepywałam. Czekam aż @ się skończy i wtedy od razu ide. Przyjmą mnie w ciagu 3 dni więc spokojna głowa.
Powiem Ci że też bym chciała iść na shoping i kupić pełno rzeczy ale jestem zbyt wybredna i nic mi się nie podoba i szkoda mi kasy
Obyś chora nie byla bo nie ciekawie opisujesz

Schopping to wlasciwie dla samego syna byl.. Ja tez wybredna.. Tylko kiecke i torebke na jutro kupilam bo jutro 10 lecie..

07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyoj rosax to wracaj szybko do siebie kurde przez te zmiany pogody wszyscy na okolo choruja ale co się dziwic raz 20 a za chwilę 35 i zaduch. ... podobno jelitowki i gardło ... tez to już mieliśmy z synkiem i prawie mi przeszło 2 tyg mnie juz mevzy katar.
-
zFolwarku wrote:Madziara
cóż za Dziecię spogląda! Gratulacje!
Super, że wszystko dobrze. Uczucie niezłe to usg czyż nie?
Sliczności! Ach....
Powiem Ci szczerze, że jak znów usłyszałam serduszko to mi kamień z serca spadł...
a jak lekarz powiedział, że nie ma powodów do obaw jeżeli chodzi o wady genetyczne to już w ogóle odetchnełam z ulgą
A dzieć spał, lekarz mnie dusił żeby się trochę odwrócił a on nie i koniec
Ach... już się zakochałam
nick nieaktualny, zFolwarku lubią tę wiadomość

-
Moglas czekolady zjesc przed wizyta
dziecko aktywne wtedy.
A ja sie duzo lepiej czuje.. Jakos tylko do poludnia zle mi bylo. Wypilam herbatki polezalam i mi przeszlo. Teraz mam juz mnostwo sil! wcinam wlasnie sobie chleb z majonezem, a co mi tam
lata nie ma a faldki i tak jeszcze z zimy sa haha.
nick nieaktualny, zFolwarku, zFolwarku, madziara0080 lubią tę wiadomość

07.11.2012 Julian
Haha kraczesz jak sroka! Hahabeatum wrote:Hi hi bliźniaki się domagają, to jak im odmówić
Najwyraźniej wcześniej nie jadłaś w ogóle, albo niedobre wg nich rzeczy, to Ci oddali 
i sie uparlas na te blizniaki

07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp