Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
madziara0080 wrote:Dziewczynki jestem jestem właśnie zabieram się za obiad dziś miałam wolne wiec od rana latałam trochę między moimi wioskami po zakupy
Zastanawiam się ile Makowa na tych wakacjach miała być bo jej już bardzo długo nie ma...
A Ukija też jakoś zamilkła
Rosa Ty i te Twoje testy Ty chyba płodna jesteś cały cykl
Zfolwarku - niedługo testowanie, oby 2 krechy były
Martwi mnie cisza ukiji.. Nawet sie nie przywitala dzis..
Za duzo nie lataj, wiecej odpoczywaj!
Albo plodna albo testy jakies felerne mam.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
beatum wrote:Ja to myślałam,żeby 21 siknac, o ile wytrzymam A Ty masz jakiś dzień na oku?
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyszczerze to ja juz mam w głowie to ze moj jest ze mną tylko po to żeby kogoś tam sobie miec zeby mial wyprane ugotowane i zeby miec kogo ponizac i pokazywać kim on to nie jest .... pociesza mnie tylko fakt ze dzieci będą zawsze moimi dziecmi boli to ale nie potrafię być szczęśliwa dziewczyny
-
Magdulinko to strasznie przykre, kiedy nie ma się wsparcia w najbliższych a już tym bardziej w mężu... Przykro mi, że Ciebie to spotyka. Może warto porozmawiać z mężem i powiedzieć co Cię boli? Nie wiem jakim on jest typem faceta i czy to pomoże, ale zawsze warto. A jeśli to nie pomoże to spróbuj wdrożyć bardziej rygorystyczne rozwiązanie, np. wyprowadzka do rodziców albo do rodziny, żeby mu się oczy otwarły? Może w ten sposób coś zrozumie? No sama nie wiem, ja chyba właśnie tak bym zrobiła, ale Ty najlepiej wiesz na co możesz pozwolić, żeby też nie zaszkodzić. Kochana trzymam kciuki :* :*
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Wszystkim a zarazem Do widzenia. Odchodzę z forum. Niestety czuje się taka niechciana Wy tu się znacie a ja jestem jak wrzut na tyłku który się przyczepił. To trudne dla mnie ale tak będzie najlepiej. Życzę Wam dużo pomyślności, staraczką zaś upragnionych II kreseczek ciężaróweczką oczywiście wszystkiego dobrego. Mam takiego doła Powodzenia dziewczynki.
-
Cześć dziewczyny, dołączam do Was powoli
Właśnie jesteśmy w 6 cyklu starań, byłam n monitoringu i pani gin orzekła, że brak owulacji więc trochę słabo.
Pozdrawiam wszystkie starające i te co mają już fasolki w sobie.
Każde 2 kreseczki uświadamiają mi, że ja też kiedyś będę mamą jeżeli Pan Bóg daMagduullina, zFolwarku, rosax3, beatum, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rosa, nie testowanie sie zbliza tylko wyjmowanie podpasek Ja nie planuje testow, no chyba ze nie wiem iles tam dni nie bedzie @ to pomysle. Wydaje mi sie ze w tym miesiacu bardzo pozno mialam owu i ze @ spozni sie naturalnie a nie ze bedzie jutro czy w niedz. Tak sadze wiec nie widze sensu dla mnie by ustalac termin testu
-
Dorotka nieeeeeee... No co Ty opowiadasz? No ja mam nadzieję, że to hormony buzują i taki humor to tylko chwilowy? Nie odchodz, no coś Ty!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 16:22
Magduullina, beatum, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
Magduullina wrote:szczerze to ja juz mam w głowie to ze moj jest ze mną tylko po to żeby kogoś tam sobie miec zeby mial wyprane ugotowane i zeby miec kogo ponizac i pokazywać kim on to nie jest .... pociesza mnie tylko fakt ze dzieci będą zawsze moimi dziecmi boli to ale nie potrafię być szczęśliwa dziewczyny
.
Ej dorotka! Hormony ciazowe dziqlaja? Nie odchodz! Zostan!
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyna pewno z nim pogadam ale tyle razy próbowałam i nic ja poprostu czuje się nie kochana rosax najzwyczajniej w świecie! facet który pracuje od rana do wieczora przychodzi do domu nic mu nie pasuje wiexznie mnie czyms wkurwi jeżeli już nie pracuje w sobotę to i tak go nie ma bo albo komus cos pomaga albo gdzieś coś robi później spedza czas na wypiciu czegoś i idzie spać w niedziele do południa lazi na grzyby albo siedzi u mamusi ilez tak można wytrzymać?
-
No to nie zaciekawie masz.. Nie wiem co ci powiedziec. Ale mlodzi ludzie musza sie dotrzec. I wy sie w koncu dotrzecie i bedziecie szczesliwi!
No a ja uzaleznilam sie od testow!
Wlasnie zrobilam ciazowy haha oto i on.
Zdjecie orginalne
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e9721a24f4b7.jpg
I zdjecie z dodaniem koloru.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1228bb5258d9.jpg
8 dpo i niby cos tam widac (na zywo)
Powtorze w poniedzialek. Jesli bylo by cos to w poniedzialek juz by wyszlo.
ROSA -EXPERTKA W DOPATRYWANIU SIE CIENI! Haha
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
A ja zycze by na prawde bylo to widac w poniedzialek a nie tak jak z facelle.. Chociaz tym testa akurat ufam to dzis akurat nie wierze..
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Hej dziewczyny
Magduullina współczuję Ci bo wiem jak to jest kiedy na swojego chlopa nie można liczyć. Też czuje się jak ty...Baba do sprzątania gotowania... Powiem ci ze ja juz tez mam dosyć. Też jestem zdana ze wszystkim sama na siebie. Osz kur..a chyba piepszne tym wszystkim.Magduullina lubi tę wiadomość