Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mam nawet z kim pogadać. Córki nie mam nie mogę sobie miejsca znaleźć w domu. Po pracy nie mam chęci na nic. Ciągle tylko słyszę,, może wyjedziemy gdzieś razem na weekend?,, a weekend on idzie do roboty tylko na parę godzin. Z reguły zaśpi idzie później wraca po południu i tyle z planów weekendowych.
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Ja niestety nie wiem co powiedziec w tym temacie. Mysle ze kazde malzenstwo inne.. I kazde powinno samo sie dotrzec jakos.
Ale najwazniejsze jest uczucie i rozmowa.
Aniu swietnie Cie rozumiem z tym ze nie ma do kogo gadac. Jak mi syna rodzice zabiora a ja sama w domu to az zyc sie nie chce.. Nudno smutno i nagle wszystkie problemy i smutki przychodza..Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyAniu kochana no takie ja z synkiem tez jeszcze nie pofadam no ale fakt mam go przy sobie to tez mnie trzyma druga istotke czuję .... tak rozmowa i uczucia rosax wiesz czasem nie mam siły przytulam tylko syna wczoraj ja wiem chcialam z nim porozmawiać dziewczyny to udlyszalam aaa spier..... no to o czym tu mówić czasem chyba nie wystarczy tylko to ze się kogs kocha najmocniej .... ja mam wrażenie że mu poprostu przeszkadzam
-
no to nie za ciekawa odpowiedz ...
nie wiem co bym w takiej sytuacji zrobila, bo tak to tylko ja do mojego mowie puki co i tylko gdy on chce a ja nie, masz gdzie jechac? spakuj sie i wyjedz na kilka dni tak jak pisalas, nie dzwon i nie pisz do niego, czekaj az sam zateskni..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:jutro to zrobię i pojadę do babci na kilka dni jakoś będzie a jak nie to na przyszly tydzień pojadę.. czasem naprawdę wszystko mnie przerasta musze to przemyśleć
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnyno tak rosax tak .... ja czasem poprostu mam myśl ze odpowiem mu tak jak on mi ale nie potrafię. a jak wyjadę na niego to on do mnie ze jak mi nie pasuje droga wolna albo tekst ty se możesz no i mnie wtedy tak grają nerwy ze od środka mnie nosi kiedys wybuchne bo nikt mnie nie będzie ponizal on się albo odsknie albo straci nas na zawsze bo jak narazie to jest poprostu macho zarabia mieszkam u niego utrzymuje mnie no spoko ale to nie jest powód do tego żeby tak się zachowywać a ja dziewczyny coraz częściej myślałe o tym ze tym pierdolne
-
A to nie jest tak ze jak zalozyl rodzine to jego obowiazkiem jest ja utrzymac? musiasz sama sie nad wszystkim zastanowic.
Co robic dalej. I jak do niego dotrzec.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 18:53
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnyno widzisz aaaa brak wogóle słów do tego wszystkiego ... Muszę to sobie wszystko poukladac a później będe coś robić. Jak na ta chwile ide się położyć bo mnie az brzuch rozbolal....
dziewczyny trzymam kciuki a ty rosax wierze ze teraz będzie dobrze!beatum lubi tę wiadomość
-
Jeju Magdullina tak mi przykro, że Ciebie to spotyka, tym bardziej w takim stanie. Powiedz, jaki chcesz efekt osiągnąć po takiej rozmowie? Jak mąż się wtedy zmienia? Co chcesz, żeby robił. Może macie wspólny cel, ale inne postrzeganie i trzeba to dopracować. Przepraszam, że pytam, ale kto u Ciebie w domu mama czy tato byl głową rodziny? A jak to wygląda u męża?
Dorotka, mnie się właśnie wczoraj wydawało, że fajnie nam się pisało, nie sądzisz? A ktoś Ci coś powiedział nie tak?
Rosax wariatko! Umawiasz się na testowanie i sikasz? Pęcherz nie wytrzymał? No ale po cichu liczę, że w poniedziałek będzie intensywnie niebiesciutka kreskaMagduullina, rosax3 lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Magduullina wrote:jutro to zrobię i pojadę do babci na kilka dni jakoś będzie a jak nie to na przyszly tydzień pojadę.. czasem naprawdę wszystko mnie przerasta musze to przemyśleć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 19:08
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualnybeatum on jest raczej pracoholikiem u mnie w domu raczej mama choć sa juz po rozwodzie w małżeństwie jakotako się dogadywali ale moj ojciec wpadł w alkoholizm ... hmmm u niego nie jest lepiej i to mnie martwi ponieważ już poznalam z każdej strony jego rodzicow( w tym wypadku oboje sa sobie warci) . szczerze powiem ze gdybm wiedziała od samego początku to nawet miłość by tego nie przezwyciężyla .... ja poprostu czuje że to się źle skończy....
-
Magdullina oglądnięcia sobie na YouTube ojca Szustaka jak dogadać się w związku. Jak Ci się nie chce całego, choć polecam, to zacznij od 40min
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 19:21
szczęśliwa łac. beatum -
beatum wrote:Jeju Magdullina tak mi przykro, że Ciebie to spotyka, tym bardziej w takim stanie. Powiedz, jaki chcesz efekt osiągnąć po takiej rozmowie? Jak mąż się wtedy zmienia? Co chcesz, żeby robił. Może macie wspólny cel, ale inne postrzeganie i trzeba to dopracować. Przepraszam, że pytam, ale kto u Ciebie w domu mama czy tato byl głową rodziny? A jak to wygląda u męża?
Dorotka, mnie się właśnie wczoraj wydawało, że fajnie nam się pisało, nie sądzisz? A ktoś Ci coś powiedział nie tak?
Rosax wariatko! Umawiasz się na testowanie i sikasz? Pęcherz nie wytrzymał? No ale po cichu liczę, że w poniedziałek będzie intensywnie niebiesciutka kreska
Musialam. No on tez mnie wolal.. Specjalnie przeszukalam caly bagaznik by go znalesc bo specjalnie go kazalam schowac mezowi po zakupach haha. Ale zle schowal bo znalazlamMagduullina, beatum lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnydobrze ogladne napewno ale jutro na spokojnie .... hmm wiecie co co ma być to będzie ja wkladam na luz bo za bardzo się denerwuje tym wszystkim bede olewac niektóre sprawy tak jak to on robi i tyle pochopnie decyzji juz nigdy nie podejme .. a na te chwile koniec smutków.... teeaz trzeba trzymać kciuki za naszą rosax . beatum. zfolwarku. i oczywiście inne dziewczyny czekajce na testowanie ;*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 19:39
marciaa, beatum, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
Magdulina kciukow za mnie nie trzymaj a chuchaaaajjjjjj!!! Hihi.
Masz racje. Podchoc z dystansem. Zdrowie twoje i dzieci najwazniejsze! Pamietaj ze jestes matka a nie smieciem dla kogos!Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnyKochane nie zrozumcie mnie źle. Wy jesteście wspaniałe dla mnie. Nikt mi nic złego nie powiedział ale czuje się tu tak obco. Wy się znacie jak to mówią jak Łyse konie a ja taki odrzutek. jest mi po prostu przykro ze względu na to
-
nick nieaktualny