Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha ja ide zaraz znow na pokemony wkrecilam sie ide szukac. I na jakas pizze moze zajdziemy z mezem. Bo kolacji nie robilam. A synek u babci
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Hej Dziewczyny wybaczcie że wczoraj mnie nie było ale miałam szalenie zabieganu dzień a później przyjechał Mążu
Rosa maniaczko testów. Zaciskam mocno kcikasy aby to był ten szczęśliwy plusik bo ja też go widzę. Czekam na kolejny test
Magduullina a Ty spokojnie podejdź do sytuacji. Wiesz że w każdym związku/małżeństwie zdarzają się burze. Ja jak się kłócę z moim mam ochotę go zostawić. Mówimy sobie wiele przykrości ale później i tak się godzimy i wszystko jest w porządku
Dorotka chciałam Cię zabić dlatego że chcesz odejść. Myślałam że wskoczę do internetów i znajdę Cię lecąc po światłowodzie i zbiję ale na szczęście dołek przeszedł
Smerfetka szybkiego powrotu do zdrowia! Biedna nasza kochana :*
Ja niestety mam chyba złą wiadomość. Chyba bez zabiegu się nie obędzie. W jeden dzień raczej się nie oczyszczę. Po 1 dniu naprawdę mocnej @ wczoraj wszystko się uspokoiło i miałam już leciutkie krwawienie. We wtorek idę do lekarzaMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnyCześć wszystkim. Sorrki za wczorajsze. Każdy ma te gorsze dni. Ukija mnie możesz zabić ale oszczędź mojego potomka (5 mcy na niego czekałam). Kochana co do tego zabiegu. Nie zgadaj się na łyżeczkowanie. Jest coś takiego jak leczenie farmakologiczne polegające na tym że jest podawana tabletka poronna która powoduje czyszczenie się macicy tak jak przy zwykłym poronieniu. Wiadome że trzeba będzie spędzić kilka dni w szpitalu ale zielone światełko dostajesz już po pierwszej @. Ja miałam to stosowane przy "puste jajo płodowe" i byłam wtedy w 8 tyg a Ty kochana masz bardzo młodziutką ciąże więc obejdzie się bez zabiegu. Warto zapytać o takie rozwiązanie Jestem kochana i tak z Cb dumna że tak to odebrałaś Trzymam za Cb kciuki
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry Drogie Panie
Ja po dziesiejszej nocy mam dosc bycia matka. Jestem zrozpaczona i tak zmeczona ze nie wiem jak sie nazywam. Leb mi peka. Corka darla sie (trudno to nawet nazwac placzem) od 11 do prawie 5 rano. W ogole nie dawala sie polozyc do lozka. Ani nic. Tylko na rekach z nia chodz. Na dzis nie chce wiecej dzieci ;( Nie dam rady. Jestem tym przemeczona Zrobilam dzis test bo sie boje po prostu bo nie dam rady wiecej "obsluzyc" malych. Biel wizira. Jest 11 dpo. Wiec pewnie jest to miarodajne. Milego dnia. Ja mam tylko nadzieje, ze dociagne jakos do konca tego dnia bo bedzei okropny i meczacy jeszcze bardziej niz noc dzisiejsza.Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjest tak niestety ukija no mam nadzieje ze będzie dobrze. smerfetka wracaj szybko do zdrowia biedna ty ...
a ukija no tez slyszalam o tym ze jest coś takiego jak mowia dziewczyny ale ne mam pojęcia jak to wygląda itd no ale zobaczysz co lekarz powie najlepiej by bylo skontrolować betę czy spadla...
dorotka czasem tak jest co zrobić.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzfolwarku kochana no coś ty! moze brzuszek ja bolal slbo coś kochana ja przy chorobach mojego synka tez chodzilam wyczerpana od 3 miesiaca do mniej więcej 2 lat naokraglo byl chory jak nie goraczka itd yo biegunki ostatnio jak byliśmy chorzy 3 noce nie spalam wogole mial po 40 stopni gotaczki tez plakal jak szalony ale nie poddawaj się to sa dzieci i one poprostu potrzebuja nas ja teraz tez mowie ze będzie szok jak 2 będzie chora ale przecież damy rade bo jak nie my to kto?
zFolwarku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Ukija biedactwo, ale masz męża juz przy sobie, we dwójkę troszkę lżej. Będziesz czekać na wizytę, czy pojedziesz na IP?
zFolwarku to już kolejna noc Ewidentnie coś jej dolega. Dziś sobota, mąż ma wolne? Może Cię dziś odciąży?
Magdullina a jak tam dzisiaj? Samopoczucie lepsze?
Susanna, ale jak tu wytrzymać do terminu miesiączki?
Dorotka dobrze, że zostajesz
Rosax biegunki dzień trzeci? Powinno zatrzymać się na dwoch, po jednym na każde dziecko
szczęśliwa łac. beatum -
Haha dzis biegunki nie mam. O szczescie bo na to 10 lecie idziemy..
Ja niestety nie mam kontaktu z aurelka.
Sussana twoje dziecko w twoich uszach nie bedzie krzyczalo. to zupelnie inny krzyk niz obce dzieci.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ukija wrote:Hej Dziewczyny wybaczcie że wczoraj mnie nie było ale miałam szalenie zabieganu dzień a później przyjechał Mążu
Rosa maniaczko testów. Zaciskam mocno kcikasy aby to był ten szczęśliwy plusik bo ja też go widzę. Czekam na kolejny test
Magduullina a Ty spokojnie podejdź do sytuacji. Wiesz że w każdym związku/małżeństwie zdarzają się burze. Ja jak się kłócę z moim mam ochotę go zostawić. Mówimy sobie wiele przykrości ale później i tak się godzimy i wszystko jest w porządku
Dorotka chciałam Cię zabić dlatego że chcesz odejść. Myślałam że wskoczę do internetów i znajdę Cię lecąc po światłowodzie i zbiję ale na szczęście dołek przeszedł
Smerfetka szybkiego powrotu do zdrowia! Biedna nasza kochana :*
Ja niestety mam chyba złą wiadomość. Chyba bez zabiegu się nie obędzie. W jeden dzień raczej się nie oczyszczę. Po 1 dniu naprawdę mocnej @ wczoraj wszystko się uspokoiło i miałam już leciutkie krwawienie. We wtorek idę do lekarzaMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnybeatum tak dzis o dziwo lepsze samopoczucie choć beksa ze mnie ej naprawdę becze o bule gowno masakra jakąś! looo boze mam nadzieje że to dzieciątko nie będzie takie rozbucane jak mama. ... z synem ciągle cos doprowadzalo mnie do nerwicy ( no i z niego okropny nerwus) a teeaz oooo ja teraz sobie to uświadomiłam. ..
-
nick nieaktualny
-
Magduullina, po prostu ryczec mi sie chce ze zmeczenia Mam tak dosc. Moim zdaniem ida jej kolejne zeby - przedtrzonowe, najgorsze Strasznie mi sie płakać chce bo naprawde kiedys myslalam zeby miec wiecej dzieci ale ja chyba nie dam rady fizycznie. Nie mam dosc cierpliwosci, sil i energii.
A @ nadal nie maMagduullina lubi tę wiadomość
-
Sussana na dzien dzisieszy (ze tak "po polsku" powiem) uwazam, ze sa fajniejsze przezycia w zyciu niz nieprzynosząca skutkow proba opanowywania przez bite 5h w nocy wrzeszczacego i wijacego wazacego prawie 11 kg dziecka, które oczekuje noszenia i kołysania (nawet bez mozliwosci by usiasc choc na chwile) na rekach w pozycji stojacej. Naprawde, sa lepsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 12:14
SusannaDean, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Haha dzis biegunki nie mam. O szczescie bo na to 10 lecie idziemy..
Ja niestety nie mam kontaktu z aurelka.
Sussana twoje dziecko w twoich uszach nie bedzie krzyczalo. to zupelnie inny krzyk niz obce dzieci.
Mam taką nadzieję i trzymam Cię za słowo
-
nick nieaktualnyzFolwarku wrote:Sussana na dzien dzisieszy (ze tak "po polsku" powiem) uwazam, ze sa fajniejsze przezycia w zyciu niz nie przynoszące skutkow proba opanowania przez 5h wrzeszczacego i wijacego wazacego prawie 11 kg dziecka, które oczekuje noszenia i kołysania (nawet bez mozliwosci by usiasc choc na chwile) na rekach w pozycji stojacej. Naprawde, sa lepsze
Podejrzewam I trudne chwile się zdarzają warto mieć pomoc od partnera wtedy bo samemu się nie wytrzyma, nie wiem jak moja mama opanowała nas pięcioro...rok po roku!?!?!!!
Jak widzę czasem te wijące się czerwone bachory to przynajmniej mam nadzieję, że moje nie będzie wyglądało jak zgredek z Harrego Pottera.
WIEM, ŻE JESTEM OKROPNA I PISZĘ BZDURY ALE TAK JUŻ MAMMagduullina lubi tę wiadomość
-
Ja mam bardzo duze wsparcie Meza. Naprawde. On ja nosi i lula i mam mnowstwo cierpliwosci w przeciewienstwie do mnie. Niestety nawet jesli On to robi to ja nie usne w tym czasie (poki Ona sie nie uspkoi), bo sie stresuje i nie moge sie jakby psychicznie odseparowac w takiej chwili od Corki. Ja jestem nastawiona na efekt. Robie cos, staram sie naprawic sytuacje i oczekuje, ze to sie uda i temat sie rozwiaze. Niestety nie z 14mies dzieckiem. Tu nawet nie idzie o placz tylko o to, ze robisz wszystko co w Twojej mocy zeby ja uspokoic i nic. NULL. ZERO. Dalej wrzask. Uwazam, ze krzyk mojego dziecka jest gorszy niz obcych i ja np slysze go mocniej i wyrazniej i dotkliwiej i od razu odnotowuje go i mam impuls taki, ze natychmiast musze pomoc i jak sie nie udaje to sie bardzo denerwuje. Obce wrzaski mi wisza obecnie, nawet nie zauwazam. Mam wyostrzone zmysly na krzyk mojego dziecka.