Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. Dzięki kochane jesteście :* ogólnie bylo tak ze we wt mialam wypadek na rowerze wracając do domu z pracy wpadłam rowerem w szynę tramwajową tak ze się wywrocilam i złamałam nogę. Wylądowałam w szpitalu gdzie mi ją nastawili i zoperowali w środę. WcZoraj mnie wypuścili do kontroli w czw czy dobrze sie wzrasta bo wczoraj jeszcze nie byli pewni i groziło 2 operacja. Jestem leżąca. Mogę o kulach iść do łazienki na jedzenie i tyle mam leżeć zeby nic sobie nie zrobić. Noga na razie w gipsie do kolana. A połamałam kostkę i jedna kość w podudziu. Na szczęście boli juz duzo mniej
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zFolwarku tez okropnie wspominam trzonowce grrr. Ale o dziwo jak synkowi piątki szły, to nawet tego nie zauważyłam. Któregoś razu otworzyłam mu paszcze, zaniepokojona relacjami koleżanki (jej dziecię juz mialo, a było mlodsze), patrzę, są! Oby ten dzień był jednak udany
U mnie słonko, ciepło, pędzimy nad wodę. Do późniejzFolwarku, Magduullina lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualny
-
Owulacyjny 23 dc. 9 dpo.
Ciazowy czeka na jutro a tymczasem ubieramy sie na 10 lecie.
Oby mi fryzura wytrzymala bo wlasnie wrocilam od nowej fryzjerki.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7c56ed5c8afa.jpgTulipanowa, beatum, Magduullina, zFolwarku, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyA to nasz czlonek rodziny Leo:-) York . Jest z nami od 2 lat:-)
A tak mnie pilnuje i naszego malenstwa w brzuszku:-)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/810b5e83622c.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a6ac076ea286.jpgmadziara0080, zFolwarku, Magduullina, beatum, nadzieja_86, Ukija, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytulopanowa slodki psiak!
zfolwarku to super napewno coś to dalo kochana my musimy przetrwać take sytuacje .. ja przy zabkowaniu malemu podawalam na noc przeciwbolowy syropek i pomagał przez dzien wiadomo dziecko się zajmie
beatum, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRosaaaa, a gdzie zdjęcie kiecki??? Udanej imprezki - mam nadzieję, że nie będziesz piła w końcu coś już tam kiełkuje u Ciebie w brzuszku
zFolwarku i takich chwil strasznie się boję, ze będę zmęczona, bezradna i bezsilna bo dziecko płacze, a ja Jemu nie mogę pomóc. Dlatego z jednej cieszę się, ze nie mam dzieci, a z drugiej ten dom jest taki pusty...
Ukija przykro mi z powodu straty. Wydaje mi się, że ten zabieg to ostatecznosc. Byłam prawie w 4 tygodniu kiedy doszło do poronienia i wszystko ładnie się oczyscilo, ale rozumiem ze każdy przypadek jest indywidualny.
Magduullina czy przed drugą ciążą Twój mąż był taki sam jak teraz? Dlaczego wiec zdecydowalas się na drugie dziecko?? Moja koleżanka ma jedno, mąż - bywa z Nim różnie i nie ma zamiaru zachodzić w drugą ciążę bo raz ze niczego to nie zmieni, a dwa ze w razie rozwodu to z jednym łatwiej Jej będzie odejść.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 21:17
Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:
Jak widzę czasem te wijące się czerwone bachory to przynajmniej mam nadzieję, że moje nie będzie wyglądało jak zgredek z Harrego Pottera.
WIEM, ŻE JESTEM OKROPNA I PISZĘ BZDURY ALE TAK JUŻ MAM
Susanna wiec nie jesteś sama w tym okropieństwie
Magduullina, SusannaDean lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziaraaaa o jej jak cudnie udało Ci się zajść w ciążę, już tyle dziewczyn z wątku zaszło. Coś czułam, ze kazda z czasem będzie chwaliła się testem, a u mnie będzie dalej cisza... I tak też jest. Mój stary nick Ulcia83, ale mam jeszcze kilka miesięcy do końca 2016 roku w końcu wątek jest zaczarowany
zFolwarku, rosax3, madziara0080, Magduullina, beatum lubią tę wiadomość
-
sua wrote:Rosaaaa, a gdzie zdjęcie kiecki??? Udanej imprezki - mam nadzieję, że nie będziesz piła w końcu coś już tam kiełkuje u Ciebie w brzuszku
Puki co to robie za kierowce wlasnie tesciowa odwiozlam bo sie oblala. Przed chwilka dwoje dzieci i swojego nie dawno hihi
A kiecka taka.
Po prawej moja tesciowa.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f026a8413460.jpg
Fryzura mi sie zepsola..
A pije tylko wode i soczki i duuuuzo tancze!Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Sua, cieszę się, że znów się pojawiłaś. Niedawno nawet myślałam, żeby przywołać tu stare dziewczyny No mnie się udało na szczęście po 20 miesiącach walki, płaczu i w ogóle a w szczególności pomógł mi zabieg drożności jajowodów, dzięki niemu jestem teraz w ciąży Nasz wątek na prawdę jest magiczny więc zostań tu z nami a na pewno uda Ci się zajść w ciążę, czego życzę Ci z całego
sua, Magduullina, beatum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziara dziekuje ja cały czas czytam wątek wiec jestem na bieżąco 20 długich miesięcy, masakra ile rozczarowań za nami - u mnie to już grubo ponad 40. Już się przyzwyczaiłam do tych porażek - zawsze to jestem kolejny miesiąc szczupła Też miałam robiona drożność wieki temu teraz wybieram się na drugą laparoskopię z histeroskopią i mam nadzieję, ze w końcu ktoś coś znajdzie i naprawi to co trzeba:) Póki co zaczęłam cykl z inofolikiem ( Ukija chyba w cyklu w którym zaszła w ciążę też go piła ) i póki co strasznie kiepsko się po nim czuję zaraz po spożyciu bleehhh jakbym piła %%%
Widzę, ze jesteś tą szczesciarą, którą nie dopadły dolegliwości ciążoweMagduullina lubi tę wiadomość