X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Dzięki kochane jesteście :* ogólnie bylo tak ze we wt mialam wypadek na rowerze wracając do domu z pracy wpadłam rowerem w szynę tramwajową tak ze się wywrocilam i złamałam nogę. Wylądowałam w szpitalu gdzie mi ją nastawili i zoperowali w środę. WcZoraj mnie wypuścili do kontroli w czw czy dobrze sie wzrasta bo wczoraj jeszcze nie byli pewni i groziło 2 operacja. Jestem leżąca. Mogę o kulach iść do łazienki na jedzenie i tyle mam leżeć zeby nic sobie nie zrobić. Noga na razie w gipsie do kolana. A połamałam kostkę i jedna kość w podudziu. Na szczęście boli juz duzo mniej

Magduullina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zFolwarku, macierzyństwo na pewno ma jasne i ciemne strony. Ale skoro tak bardzo tego chcemy to coś musi w tym być. Przeżyjesz te ciężkie chwile i wszystko się ułoży.

zFolwarku, Magduullina lubią tę wiadomość

• beatum Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rety Smerfetka, oby upałów nie było, żeby Ci było lżej. Niech się szybko goi :)

szczęśliwa łac. beatum
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka DUZO ZDROWKA!!!

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • beatum Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zFolwarku tez okropnie wspominam trzonowce grrr. Ale o dziwo jak synkowi piątki szły, to nawet tego nie zauważyłam. Któregoś razu otworzyłam mu paszcze, zaniepokojona relacjami koleżanki (jej dziecię juz mialo, a było mlodsze), patrzę, są! :) Oby ten dzień był jednak udany :)

U mnie słonko, ciepło, pędzimy nad wodę. Do później :)

zFolwarku, Magduullina lubią tę wiadomość

szczęśliwa łac. beatum
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatum, mam nadzieje ze to sie szybko skonczy i reszta zębów nie bedzie takimi akcjami okupiona.

Magduullina, beatum lubią tę wiadomość

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zfolwarku kochana wiem jak to jest główa do góry fajnie ze masz wsparcie od męża. zabki szybko wyjdą dawaj moze malej przeciwbolowy lek na noc.

beatum, zFolwarku lubią tę wiadomość

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owulacyjny 23 dc. 9 dpo.
    Ciazowy czeka na jutro a tymczasem ubieramy sie na 10 lecie.
    Oby mi fryzura wytrzymala ;) bo wlasnie wrocilam od nowej fryzjerki.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7c56ed5c8afa.jpg

Tulipanowa, beatum, Magduullina, zFolwarku, nadzieja_86 lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to nasz czlonek rodziny Leo:-) York . Jest z nami od 2 lat:-)
    A tak mnie pilnuje i naszego malenstwa w brzuszku:-)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/810b5e83622c.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a6ac076ea286.jpg

madziara0080, zFolwarku, Magduullina, beatum, nadzieja_86, Ukija, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

• smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipanowa ale slodziak :) ja też mam yorka :) straszne z nich pieszczochy

Tulipanowa, Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, przeszlo mi. Przespalam sie godzinke po poludniu i zdecydowanie mi przeszlo.
    Rosax, wstawiaj mi tu jutro tescik z rana! ;)

Magduullina, beatum lubią tę wiadomość

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulopanowa slodki psiak!
    zfolwarku to super napewno coś to dalo kochana my musimy przetrwać take sytuacje .. ja przy zabkowaniu malemu podawalam na noc przeciwbolowy syropek i pomagał przez dzien wiadomo dziecko się zajmie

beatum, zFolwarku lubią tę wiadomość

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spi dzieciątko moje juz od ponad godziny, zasnela spokojnie. Zobaczymy. Najwyzej w nocy dostanie cos przeciwbolowego jak nie bedzie wyjscia.

Rany, ale fajnie, ze Was znalazlam w sieci! :D

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosaaaa, a gdzie zdjęcie kiecki??? Udanej imprezki - mam nadzieję, że nie będziesz piła :) w końcu coś już tam kiełkuje u Ciebie w brzuszku :)

zFolwarku i takich chwil strasznie się boję, ze będę zmęczona, bezradna i bezsilna bo dziecko płacze, a ja Jemu nie mogę pomóc. Dlatego z jednej cieszę się, ze nie mam dzieci, a z drugiej ten dom jest taki pusty...

Ukija :( przykro mi z powodu straty. Wydaje mi się, że ten zabieg to ostatecznosc. Byłam prawie w 4 tygodniu kiedy doszło do poronienia i wszystko ładnie się oczyscilo, ale rozumiem ze każdy przypadek jest indywidualny.

Magduullina czy przed drugą ciążą Twój mąż był taki sam jak teraz? Dlaczego wiec zdecydowalas się na drugie dziecko?? Moja koleżanka ma jedno, mąż - bywa z Nim różnie i nie ma zamiaru zachodzić w drugą ciążę bo raz ze niczego to nie zmieni, a dwa ze w razie rozwodu to z jednym łatwiej Jej będzie odejść.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 21:17

Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:

Jak widzę czasem te wijące się czerwone bachory to przynajmniej mam nadzieję, że moje nie będzie wyglądało jak zgredek z Harrego Pottera.
    WIEM, ŻE JESTEM OKROPNA I PISZĘ BZDURY ALE TAK JUŻ MAM :)

Susanna wiec nie jesteś sama w tym okropieństwie :)

Magduullina, SusannaDean lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziaraaaa o jej jak cudnie udało Ci się zajść w ciążę, już tyle dziewczyn z wątku zaszło. Coś czułam, ze kazda z czasem będzie chwaliła się testem, a u mnie będzie dalej cisza... I tak też jest. Mój stary nick Ulcia83, ale mam jeszcze kilka miesięcy do końca 2016 roku :):) w końcu wątek jest zaczarowany :)

zFolwarku, rosax3, madziara0080, Magduullina, beatum lubią tę wiadomość

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sua wrote:
    Rosaaaa, a gdzie zdjęcie kiecki??? Udanej imprezki - mam nadzieję, że nie będziesz piła :) w końcu coś już tam kiełkuje u Ciebie w brzuszku :)

Puki co to robie za kierowce ;D wlasnie tesciowa odwiozlam bo sie oblala. Przed chwilka dwoje dzieci i swojego nie dawno hihi
    A kiecka taka.
    Po prawej moja tesciowa.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f026a8413460.jpg

Fryzura mi sie zepsola..
    A pije tylko wode i soczki ;) i duuuuzo tancze!

Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak elegancko :):) super! maż juz odstawiony do domu?? Szybkooo :) A synek jaki kawaler :)) no zobacz, a Twoja teściowa niepozorna :) kto by pomyślał, ze to taka wredna baba ;)

• madziara0080 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sua, cieszę się, że znów się pojawiłaś. Niedawno nawet myślałam, żeby przywołać tu stare dziewczyny :) No mnie się udało na szczęście po 20 miesiącach walki, płaczu i w ogóle :( a w szczególności pomógł mi zabieg drożności jajowodów, dzięki niemu jestem teraz w ciąży ;) Nasz wątek na prawdę jest magiczny więc zostań tu z nami a na pewno uda Ci się zajść w ciążę, czego życzę Ci z całego <3 <3 <3

sua, Magduullina, beatum lubią tę wiadomość

ug376iye929i107i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara dziekuje :) ja cały czas czytam wątek wiec jestem na bieżąco :) 20 długich miesięcy, masakra ile rozczarowań za nami - u mnie to już grubo ponad 40. Już się przyzwyczaiłam do tych porażek - zawsze to jestem kolejny miesiąc szczupła ;) Też miałam robiona drożność wieki temu :) teraz wybieram się na drugą laparoskopię z histeroskopią i mam nadzieję, ze w końcu ktoś coś znajdzie i naprawi to co trzeba:) Póki co zaczęłam cykl z inofolikiem ( Ukija chyba w cyklu w którym zaszła w ciążę też go piła ) i póki co strasznie kiepsko się po nim czuję zaraz po spożyciu bleehhh :/ jakbym piła %%% :)

Widzę, ze jesteś tą szczesciarą, którą nie dopadły dolegliwości ciążowe :)

‹‹ 773 774 775 776 777 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ