X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax super wygladasz kochana!
    sua również bywa z nim różnie ale jak narazie nie planuje odejscia bo go kocham czasem mam dość ale mam nadzieje ze się wszystko ułoży a przyszłośi nie da się przewidzieć a drugie dziecko w niczym nie przeszkadza bede miala poprostu wiecej miłośi a co czas przyniesie nikt nie wie. ..

beatum, zFolwarku lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina tylko tak przykro się czyta jak jesteś niedoceniana przez męża. Dobrze, ze chociaż tutaj dziewczyny podnoszą Cię na duchu i dzielnie Ci kibicują :) w końcu mąż wkurzy Ale na drugi dzień idzie do pracy i zejdzie Tobie z oczu, a wtedy mija już złość :)

Magduullina, madziara0080 lubią tę wiadomość

• madziara0080 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sua, 40 miesięcy to już naprawdę kupa czasu... nie zazdroszczę kochana, ale liczę, że lekarze znajdą w końcu przyczynę trudności z zajściem w ciążę i Ci pomogą. Zawsze mówiłam sobie, że nie można się załamywać, mimo, że sama miałam słabe chwilę, ale podnosiłam się i walczyłam dalej, więc i Tobie również się uda. Widocznie idzie do Ciebie duże szczęście malutkimi kroczkami :)

Tak, jestem szczęściarą, którą ewidentnie ominęły dolegliwości ciążowe, a już tym bardziej mdłości i wymioty :) za co bardzo Bogu dziękuję ;) Na początku mnie to trochę martwiło ale lekarz kazał się cieszyć :) Więc bardzo się cieszę :) jedynie co to byłam bardzo spiąca, teraz już trochę mniej, ale jeszcze się zdarzają popołudniowe kimki :) no i trochę większy apetyt mam, a jem dosłownie wszystko, oprócz serów pleśniowych i tatara które uwielbiam a teraz nie mogę, a chętnie bym zjadła :/ A tak poza tym to ok ;) Dziecię rośnie, póki co jest wszytko ok. Oby tak zostało ;)

Magduullina, beatum, zFolwarku lubią tę wiadomość

ug376iye929i107i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smerfetka_k wrote:
    Tulipanowa ale slodziak :) ja też mam yorka :) straszne z nich pieszczochy

Aaaaaa też bym chciała mieć takiego szkraba :) mój gigant labrador ważący 50 kg jak się położy na nogach to siniaki mam :) Ale już powiedziałam nigdy więcej nie chce psa w domu - a mój mąż mówi - poczekaj aż pojawia się dzieci - im nie odmowisz :)

Magduullina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak kochana dokładnie ale mam nadzieje ze się pouklada bo on nie jest zlym człowiekiem ... ja uważam że on za bardzo przenosi problem i nerwy z pracy do domu jest poprostu tym nakrecony jak on ma wolne i siedzi w domu jest poprostu wspanialym ojcem i mężem . ja się cieszę ze mam tutaj was i moge się wygadac czasem duzo pisze tez w nerwach emocjach . musi być dobrze wierze w to ze tak będzie :)

madziara0080, beatum, zFolwarku lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uciekam spać .. dobranoc kochane dobrej nocy i miłych snów :*:*:)

• madziara0080 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też uciekam spać. Słodkich snów kochane :* :*

ug376iye929i107i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziara u mnie 5 koleżanek w ostatnich 2ch latach były w ciąży i żadna (!!) nie miała ani wymiotow, ani mdlosci !! Szczesciary :) Wiec i Tobie mozna pozazdrościć takiej ciąży :) Poza tym dlaczego Ty jeszcze nie śpisz?? :):) A jeszcze badania wyszły super to zapewne jesteś przeszczesliwa :)

A przestań ja już nawet nie płacze dostajac okres - choć 2 miesiące temu peklam na chwilę. Dokładnie tak jak mówisz idzie do mnie duże szczęście małymi kroczkami - chyba przez każde miasto w Polsce :) Ale dobrze nich idzie - byle nie za długo bo nie chce być starą mamusią :) choć u mnie 33 lata na karku, a 20 w głowie :)

zFolwarku, madziara0080 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam i ja bo widzę podwójnie - Boże ten inofolic mnie wykonczy :)

Dobranoc Mamuśki :*

madziara0080 lubi tę wiadomość

• beatum Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 00:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue inofolic masaaaakra, tez miałam tak, ale za to śluz i owulacji pięknie się poprawiły. Przeszłam na inofem, bo niby skład ten sam, choć nie do końca. Niby lepiej się po nim czuję, ale efekty są gorsze, przynajmniej jeśli chodzi o śluz. Powodzonka kochana, oby szczęście szybko Cię zaskoczyło :)

Rosax pięknie wygladacie. A Ty w szczególności, ale Tu masz przewagę, jest Was więcej :)

Magdullina kochana silna z Ciebie kobieta. A pracy nie da się zmienić?

Madziara szczesciaro :) I tak szczęśliwie juz przez całe życie. Zarazaj swoim optymizmem, bo mi się wielce przydaje :*

Ukija kochana gdzie jesteś? Jak się czujesz?

zFolwarku życzę spokojnej nocki. Jak dobrze, że ten dzisiejszy dzień był jednak choć troszkę pozytywny :)

Tulipanowa, ale masz Słodziaka :) A domek Maleństwa piękny <3 , tez chce juz taki :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 00:39

zFolwarku, Magduullina, madziara0080 lubią tę wiadomość

szczęśliwa łac. beatum
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 02:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sua wrote:
    Jak elegancko :):) super! maż juz odstawiony do domu?? Szybkooo :) A synek jaki kawaler :)) no zobacz, a Twoja teściowa niepozorna :) kto by pomyślał, ze to taka wredna baba ;)
    Mojego synka. Mezusia wlasnie teraz ululalam, bieeedny bedzie jutro, a mowilam nie pij tyle, nie posluchal. Co ja gadam jutro.. Dzis bedzie biedny. Nie dam mu spac! I narobie halasu. A co tam haha glowa mnie nie bedzie bolec haha

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 02:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc. ;)
    Kuuuurde mam wielkiego stresa przed sikaniem..
    Tego testa nie wyrzucilam. Nawet przed chwilka na niego zerklam no i nadal widac tego cieniuszka.. Oby to nie byl test felerny.. Ahhh co ma byc to bedzie!
    Dobranoc.

zFolwarku, Magduullina lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa cudownie! Spalismy całą noc. Dziecię od 19.20 do 6.20! Ciurkiem! Teraz Mąż z nią śniadanie robią a ja leżę w łóżku bo cytuję: odpocznij, jesteś matką :-D Nie wiem skąd wziął ten tekst :-D ale odpoczywam. Dziś @ ma być. Jak przyjdzie to zaczynam pić zioła o. Sroki od tego cyklu.

beatum, sua, Magduullina lubią tę wiadomość

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosa jak teścik!?

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • borsuk Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax czekam na zdjęcie testu z pięknym wynikiem pozytywnym :)

Mama cudownego Wojtka (10.03.2017 <3)
    mhsvj44jj2ebmsak.png
    Strata w 11tc- poronienie zatrzymane 2.04.19😪
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatum a brałaś jedną czy dwie saszetki? Ja biorę dwie. Ogólnie czuję się dobrze tylko te zawroty w głowie. Poza tym namieszał mi w tym cyklu. Owulacja w 13 dniu? Czułam ból jajnika i miałam delikatnie rozciągliwy śluz ( zawsze mam go więcej?) ale i w 17,18 dniu tez mnie podobnie bolało. W sumie to i dzisiaj tez lekko ćmi :) Czyli coś działa :) ale biorę luttagen i coś czuje, ze wzięłam go za wcześnie i owulacja faktycznie nie była owulacją ( a tą właściwą mogłam zahamować) bo mam cykle 29 do 33 dniowe w zależności od tego czy dostaje zastrzyki z progesteronem ( one wydłużają mi cykl).

Rosax ale jesteś wredna Haha
    ZFolwarku i zobacz jaki piękny dzień się robi słysząc takie słowa od męża :)

zFolwarku, Magduullina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosa zaspała zapewne :)

Muszę zacząć spisywać swoje sny na kartkę papieru. Będzie z nich dobry kryminał :) Dzisiaj w nocy wyrobiłam sie ukraść miliony, zastrzelić parę osób, ukraść samochód z trojaczkami ( matka zostawiła je w samochodzie bo poszła na sex z kochankiem mechanikiem ) i tak te dzieciaczki przekładam do innego samochodu i myślę - wow jakie one są lekkie :) a kolejny sen to miałam egzaminy jak dawniej w szkole podstawowej :) Musze chyba brać połowę dawki tego czego biorę ;)

Mam ochotę na naleśniki :( ostatnio mi nie wyszły...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 09:20

Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry kochane!
    No niestety tamten test byl felerny. Na tym dzis nie ma plusika. ;)
    Ale za to za oknem piekna pogoda!

Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to czekamy dalej :) Nie bez powodu test owulacyjny wychodzi Tobie pozytywnie :)

Magduullina, borsuk lubią tę wiadomość

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah tam.
    Ja mam jakies dziwne cykle. To juz wiem.
    Bede musiala zapytac lekarza o co chodzi z tymi ovulacyjnymi. Bo cos za czesto mam ta ovulacje ;D ide pospac jeszcze chwile ;)

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
‹‹ 774 775 776 777 778 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ