X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax super wygladasz kochana!
    sua również bywa z nim różnie ale jak narazie nie planuje odejscia bo go kocham czasem mam dość ale mam nadzieje ze się wszystko ułoży a przyszłośi nie da się przewidzieć a drugie dziecko w niczym nie przeszkadza bede miala poprostu wiecej miłośi a co czas przyniesie nikt nie wie. ..

beatum, zFolwarku lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina tylko tak przykro się czyta jak jesteś niedoceniana przez męża. Dobrze, ze chociaż tutaj dziewczyny podnoszą Cię na duchu i dzielnie Ci kibicują :) w końcu mąż wkurzy Ale na drugi dzień idzie do pracy i zejdzie Tobie z oczu, a wtedy mija już złość :)

Magduullina, madziara0080 lubią tę wiadomość

• madziara0080 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sua, 40 miesięcy to już naprawdę kupa czasu... nie zazdroszczę kochana, ale liczę, że lekarze znajdą w końcu przyczynę trudności z zajściem w ciążę i Ci pomogą. Zawsze mówiłam sobie, że nie można się załamywać, mimo, że sama miałam słabe chwilę, ale podnosiłam się i walczyłam dalej, więc i Tobie również się uda. Widocznie idzie do Ciebie duże szczęście malutkimi kroczkami :)

Tak, jestem szczęściarą, którą ewidentnie ominęły dolegliwości ciążowe, a już tym bardziej mdłości i wymioty :) za co bardzo Bogu dziękuję ;) Na początku mnie to trochę martwiło ale lekarz kazał się cieszyć :) Więc bardzo się cieszę :) jedynie co to byłam bardzo spiąca, teraz już trochę mniej, ale jeszcze się zdarzają popołudniowe kimki :) no i trochę większy apetyt mam, a jem dosłownie wszystko, oprócz serów pleśniowych i tatara które uwielbiam a teraz nie mogę, a chętnie bym zjadła :/ A tak poza tym to ok ;) Dziecię rośnie, póki co jest wszytko ok. Oby tak zostało ;)

Magduullina, beatum, zFolwarku lubią tę wiadomość

ug376iye929i107i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smerfetka_k wrote:
    Tulipanowa ale slodziak :) ja też mam yorka :) straszne z nich pieszczochy

Aaaaaa też bym chciała mieć takiego szkraba :) mój gigant labrador ważący 50 kg jak się położy na nogach to siniaki mam :) Ale już powiedziałam nigdy więcej nie chce psa w domu - a mój mąż mówi - poczekaj aż pojawia się dzieci - im nie odmowisz :)

Magduullina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak kochana dokładnie ale mam nadzieje ze się pouklada bo on nie jest zlym człowiekiem ... ja uważam że on za bardzo przenosi problem i nerwy z pracy do domu jest poprostu tym nakrecony jak on ma wolne i siedzi w domu jest poprostu wspanialym ojcem i mężem . ja się cieszę ze mam tutaj was i moge się wygadac czasem duzo pisze tez w nerwach emocjach . musi być dobrze wierze w to ze tak będzie :)

madziara0080, beatum, zFolwarku lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uciekam spać .. dobranoc kochane dobrej nocy i miłych snów :*:*:)

• madziara0080 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też uciekam spać. Słodkich snów kochane :* :*

ug376iye929i107i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziara u mnie 5 koleżanek w ostatnich 2ch latach były w ciąży i żadna (!!) nie miała ani wymiotow, ani mdlosci !! Szczesciary :) Wiec i Tobie mozna pozazdrościć takiej ciąży :) Poza tym dlaczego Ty jeszcze nie śpisz?? :):) A jeszcze badania wyszły super to zapewne jesteś przeszczesliwa :)

A przestań ja już nawet nie płacze dostajac okres - choć 2 miesiące temu peklam na chwilę. Dokładnie tak jak mówisz idzie do mnie duże szczęście małymi kroczkami - chyba przez każde miasto w Polsce :) Ale dobrze nich idzie - byle nie za długo bo nie chce być starą mamusią :) choć u mnie 33 lata na karku, a 20 w głowie :)

zFolwarku, madziara0080 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam i ja bo widzę podwójnie - Boże ten inofolic mnie wykonczy :)

Dobranoc Mamuśki :*

madziara0080 lubi tę wiadomość

• beatum Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 00:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue inofolic masaaaakra, tez miałam tak, ale za to śluz i owulacji pięknie się poprawiły. Przeszłam na inofem, bo niby skład ten sam, choć nie do końca. Niby lepiej się po nim czuję, ale efekty są gorsze, przynajmniej jeśli chodzi o śluz. Powodzonka kochana, oby szczęście szybko Cię zaskoczyło :)

Rosax pięknie wygladacie. A Ty w szczególności, ale Tu masz przewagę, jest Was więcej :)

Magdullina kochana silna z Ciebie kobieta. A pracy nie da się zmienić?

Madziara szczesciaro :) I tak szczęśliwie juz przez całe życie. Zarazaj swoim optymizmem, bo mi się wielce przydaje :*

Ukija kochana gdzie jesteś? Jak się czujesz?

zFolwarku życzę spokojnej nocki. Jak dobrze, że ten dzisiejszy dzień był jednak choć troszkę pozytywny :)

Tulipanowa, ale masz Słodziaka :) A domek Maleństwa piękny <3 , tez chce juz taki :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 00:39

zFolwarku, Magduullina, madziara0080 lubią tę wiadomość

szczęśliwa łac. beatum
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 02:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sua wrote:
    Jak elegancko :):) super! maż juz odstawiony do domu?? Szybkooo :) A synek jaki kawaler :)) no zobacz, a Twoja teściowa niepozorna :) kto by pomyślał, ze to taka wredna baba ;)
    Mojego synka. Mezusia wlasnie teraz ululalam, bieeedny bedzie jutro, a mowilam nie pij tyle, nie posluchal. Co ja gadam jutro.. Dzis bedzie biedny. Nie dam mu spac! I narobie halasu. A co tam haha glowa mnie nie bedzie bolec haha

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 02:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc. ;)
    Kuuuurde mam wielkiego stresa przed sikaniem..
    Tego testa nie wyrzucilam. Nawet przed chwilka na niego zerklam no i nadal widac tego cieniuszka.. Oby to nie byl test felerny.. Ahhh co ma byc to bedzie!
    Dobranoc.

zFolwarku, Magduullina lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa cudownie! Spalismy całą noc. Dziecię od 19.20 do 6.20! Ciurkiem! Teraz Mąż z nią śniadanie robią a ja leżę w łóżku bo cytuję: odpocznij, jesteś matką :-D Nie wiem skąd wziął ten tekst :-D ale odpoczywam. Dziś @ ma być. Jak przyjdzie to zaczynam pić zioła o. Sroki od tego cyklu.

beatum, sua, Magduullina lubią tę wiadomość

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosa jak teścik!?

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • borsuk Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax czekam na zdjęcie testu z pięknym wynikiem pozytywnym :)

Mama cudownego Wojtka (10.03.2017 <3)
    mhsvj44jj2ebmsak.png
    Strata w 11tc- poronienie zatrzymane 2.04.19😪
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatum a brałaś jedną czy dwie saszetki? Ja biorę dwie. Ogólnie czuję się dobrze tylko te zawroty w głowie. Poza tym namieszał mi w tym cyklu. Owulacja w 13 dniu? Czułam ból jajnika i miałam delikatnie rozciągliwy śluz ( zawsze mam go więcej?) ale i w 17,18 dniu tez mnie podobnie bolało. W sumie to i dzisiaj tez lekko ćmi :) Czyli coś działa :) ale biorę luttagen i coś czuje, ze wzięłam go za wcześnie i owulacja faktycznie nie była owulacją ( a tą właściwą mogłam zahamować) bo mam cykle 29 do 33 dniowe w zależności od tego czy dostaje zastrzyki z progesteronem ( one wydłużają mi cykl).

Rosax ale jesteś wredna Haha
    ZFolwarku i zobacz jaki piękny dzień się robi słysząc takie słowa od męża :)

zFolwarku, Magduullina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosa zaspała zapewne :)

Muszę zacząć spisywać swoje sny na kartkę papieru. Będzie z nich dobry kryminał :) Dzisiaj w nocy wyrobiłam sie ukraść miliony, zastrzelić parę osób, ukraść samochód z trojaczkami ( matka zostawiła je w samochodzie bo poszła na sex z kochankiem mechanikiem ) i tak te dzieciaczki przekładam do innego samochodu i myślę - wow jakie one są lekkie :) a kolejny sen to miałam egzaminy jak dawniej w szkole podstawowej :) Musze chyba brać połowę dawki tego czego biorę ;)

Mam ochotę na naleśniki :( ostatnio mi nie wyszły...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 09:20

Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry kochane!
    No niestety tamten test byl felerny. Na tym dzis nie ma plusika. ;)
    Ale za to za oknem piekna pogoda!

Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to czekamy dalej :) Nie bez powodu test owulacyjny wychodzi Tobie pozytywnie :)

Magduullina, borsuk lubią tę wiadomość

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah tam.
    Ja mam jakies dziwne cykle. To juz wiem.
    Bede musiala zapytac lekarza o co chodzi z tymi ovulacyjnymi. Bo cos za czesto mam ta ovulacje ;D ide pospac jeszcze chwile ;)

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
‹‹ 774 775 776 777 778 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ