Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyrosax super wygladasz kochana!
sua również bywa z nim różnie ale jak narazie nie planuje odejscia bo go kocham czasem mam dość ale mam nadzieje ze się wszystko ułoży a przyszłośi nie da się przewidzieć a drugie dziecko w niczym nie przeszkadza bede miala poprostu wiecej miłośi a co czas przyniesie nikt nie wie. ..beatum, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagduullina tylko tak przykro się czyta jak jesteś niedoceniana przez męża. Dobrze, ze chociaż tutaj dziewczyny podnoszą Cię na duchu i dzielnie Ci kibicują w końcu mąż wkurzy Ale na drugi dzień idzie do pracy i zejdzie Tobie z oczu, a wtedy mija już złość
Magduullina, madziara0080 lubią tę wiadomość
-
Sua, 40 miesięcy to już naprawdę kupa czasu... nie zazdroszczę kochana, ale liczę, że lekarze znajdą w końcu przyczynę trudności z zajściem w ciążę i Ci pomogą. Zawsze mówiłam sobie, że nie można się załamywać, mimo, że sama miałam słabe chwilę, ale podnosiłam się i walczyłam dalej, więc i Tobie również się uda. Widocznie idzie do Ciebie duże szczęście malutkimi kroczkami
Tak, jestem szczęściarą, którą ewidentnie ominęły dolegliwości ciążowe, a już tym bardziej mdłości i wymioty za co bardzo Bogu dziękuję Na początku mnie to trochę martwiło ale lekarz kazał się cieszyć Więc bardzo się cieszę jedynie co to byłam bardzo spiąca, teraz już trochę mniej, ale jeszcze się zdarzają popołudniowe kimki no i trochę większy apetyt mam, a jem dosłownie wszystko, oprócz serów pleśniowych i tatara które uwielbiam a teraz nie mogę, a chętnie bym zjadła A tak poza tym to ok Dziecię rośnie, póki co jest wszytko ok. Oby tak zostałoMagduullina, beatum, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysmerfetka_k wrote:Tulipanowa ale slodziak ja też mam yorka straszne z nich pieszczochy
Aaaaaa też bym chciała mieć takiego szkraba mój gigant labrador ważący 50 kg jak się położy na nogach to siniaki mam Ale już powiedziałam nigdy więcej nie chce psa w domu - a mój mąż mówi - poczekaj aż pojawia się dzieci - im nie odmowiszMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytak kochana dokładnie ale mam nadzieje ze się pouklada bo on nie jest zlym człowiekiem ... ja uważam że on za bardzo przenosi problem i nerwy z pracy do domu jest poprostu tym nakrecony jak on ma wolne i siedzi w domu jest poprostu wspanialym ojcem i mężem . ja się cieszę ze mam tutaj was i moge się wygadac czasem duzo pisze tez w nerwach emocjach . musi być dobrze wierze w to ze tak będzie
madziara0080, beatum, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadziara u mnie 5 koleżanek w ostatnich 2ch latach były w ciąży i żadna (!!) nie miała ani wymiotow, ani mdlosci !! Szczesciary Wiec i Tobie mozna pozazdrościć takiej ciąży Poza tym dlaczego Ty jeszcze nie śpisz?? A jeszcze badania wyszły super to zapewne jesteś przeszczesliwa
A przestań ja już nawet nie płacze dostajac okres - choć 2 miesiące temu peklam na chwilę. Dokładnie tak jak mówisz idzie do mnie duże szczęście małymi kroczkami - chyba przez każde miasto w Polsce Ale dobrze nich idzie - byle nie za długo bo nie chce być starą mamusią choć u mnie 33 lata na karku, a 20 w głowiezFolwarku, madziara0080 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sue inofolic masaaaakra, tez miałam tak, ale za to śluz i owulacji pięknie się poprawiły. Przeszłam na inofem, bo niby skład ten sam, choć nie do końca. Niby lepiej się po nim czuję, ale efekty są gorsze, przynajmniej jeśli chodzi o śluz. Powodzonka kochana, oby szczęście szybko Cię zaskoczyło
Rosax pięknie wygladacie. A Ty w szczególności, ale Tu masz przewagę, jest Was więcej
Magdullina kochana silna z Ciebie kobieta. A pracy nie da się zmienić?
Madziara szczesciaro I tak szczęśliwie juz przez całe życie. Zarazaj swoim optymizmem, bo mi się wielce przydaje :*
Ukija kochana gdzie jesteś? Jak się czujesz?
zFolwarku życzę spokojnej nocki. Jak dobrze, że ten dzisiejszy dzień był jednak choć troszkę pozytywny
Tulipanowa, ale masz Słodziaka A domek Maleństwa piękny , tez chce juz taki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 00:39
zFolwarku, Magduullina, madziara0080 lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
sua wrote:Jak elegancko super! maż juz odstawiony do domu?? Szybkooo A synek jaki kawaler ) no zobacz, a Twoja teściowa niepozorna kto by pomyślał, ze to taka wredna baba
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Dobranoc.
Kuuuurde mam wielkiego stresa przed sikaniem..
Tego testa nie wyrzucilam. Nawet przed chwilka na niego zerklam no i nadal widac tego cieniuszka.. Oby to nie byl test felerny.. Ahhh co ma byc to bedzie!
Dobranoc.zFolwarku, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Aaaa cudownie! Spalismy całą noc. Dziecię od 19.20 do 6.20! Ciurkiem! Teraz Mąż z nią śniadanie robią a ja leżę w łóżku bo cytuję: odpocznij, jesteś matką Nie wiem skąd wziął ten tekst ale odpoczywam. Dziś @ ma być. Jak przyjdzie to zaczynam pić zioła o. Sroki od tego cyklu.
beatum, sua, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeatum a brałaś jedną czy dwie saszetki? Ja biorę dwie. Ogólnie czuję się dobrze tylko te zawroty w głowie. Poza tym namieszał mi w tym cyklu. Owulacja w 13 dniu? Czułam ból jajnika i miałam delikatnie rozciągliwy śluz ( zawsze mam go więcej?) ale i w 17,18 dniu tez mnie podobnie bolało. W sumie to i dzisiaj tez lekko ćmi Czyli coś działa ale biorę luttagen i coś czuje, ze wzięłam go za wcześnie i owulacja faktycznie nie była owulacją ( a tą właściwą mogłam zahamować) bo mam cykle 29 do 33 dniowe w zależności od tego czy dostaje zastrzyki z progesteronem ( one wydłużają mi cykl).
Rosax ale jesteś wredna Haha
ZFolwarku i zobacz jaki piękny dzień się robi słysząc takie słowa od mężazFolwarku, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRosa zaspała zapewne
Muszę zacząć spisywać swoje sny na kartkę papieru. Będzie z nich dobry kryminał Dzisiaj w nocy wyrobiłam sie ukraść miliony, zastrzelić parę osób, ukraść samochód z trojaczkami ( matka zostawiła je w samochodzie bo poszła na sex z kochankiem mechanikiem ) i tak te dzieciaczki przekładam do innego samochodu i myślę - wow jakie one są lekkie a kolejny sen to miałam egzaminy jak dawniej w szkole podstawowej Musze chyba brać połowę dawki tego czego biorę
Mam ochotę na naleśniki ostatnio mi nie wyszły...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 09:20
Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry kochane!
No niestety tamten test byl felerny. Na tym dzis nie ma plusika.
Ale za to za oknem piekna pogoda!
Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
Ah tam.
Ja mam jakies dziwne cykle. To juz wiem.
Bede musiala zapytac lekarza o co chodzi z tymi ovulacyjnymi. Bo cos za czesto mam ta ovulacje ide pospac jeszcze chwileMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp