Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosax no ja i mój rolami się zamieniliśmy. Ja bym mogła ciągle i wszędzie a on już nie koniecznie. A do tego jeszcze mnie dotyka i podkreca po czym zasypia. No jak tu go nie zabić?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija wrote:Rosax no ja i mój rolami się zamieniliśmy. Ja bym mogła ciągle i wszędzie a on już nie koniecznie. A do tego jeszcze mnie dotyka i podkreca po czym zasypia. No jak tu go nie zabić?
Haha to Twoj maz taki jak ja haha
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Cześć dziewczyny Odebrałam wyniki i tak jak się obawiałam, jestem chodzącym stresem z podwyższoną prolaktyną Wyszło mi 31,58 dla normy 4,79 - 23,3. Progesteron za to 16,77, przy czym nie będę tego interpretować, bo pojutrze mam usg dowcipne więc się okaże czy to po owulacji czy pierwsze tyg. ciąży Niemniej pewnie jakieś leki na prolaktynę dostanę. Brała z was któraś coś na to?
A mój mąż też ostatnio narzeka, że się seksu domagam, choć dopiero zaczęliśmy starania. Raptem zrobiło się dla niego za często Przedtem było za rzadko. I weź tu dogódź takiemuWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 19:43
-
Właśnie gdzie jest Szarlotka? Troszkę się zamartwiam o nią
Rybka ja Ci niestety nie pomogę bo sama badań jeszcze nie robiłam. Idę na żywioł w 3cs"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija - jeśli usg pojutrze i beta w pon wykluczy ciążę to też idę na żywioł im szybciej zczilałtuję tym będę zdrowsza, czuję to! Jak widać skupianie się na sobie i na każdym moim objawie mi nie służy Powodzenia Tobie też!
Szarlotka na pewno wróci, nie martwmy się na zapas Może ma zabiegany dzień albo np. internet odcięło przez te śnieżycę? W Krakowie apogeum, 1,5h wracałam z pracy bo tramwaje nie jeździły, prąd wysiadł -
Molyx, wiele czynników. Po pierwsze mam ogromnie stresującą pracę, w dodatku w tym miesiącu awans dostałam, więc dołożyli mi obowiązków No i od owulacji bardzo mnie boli podbrzusze, a poza tym od młodości mam problemy hormonalne, więc wolałam wcześniej wiedzieć niż stracić rok starań przez coś, co można było od razu zacząć leczyć Taka moja zapobiegawczość
-
rosax3 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a8d360e86fbf.png
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/de1302350355.png
Udostepniam jeszcze raz jak dodac
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny