Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka czyli mam jutro chodzić cały dzień bez majtek?
Swoją drogą ciekawa jestem gdzie się podziała nasza Szarlotka"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Anka309 wrote:Niewiem czy dzień dobry czy dobry wieczor powinnam napisać
Pogoda jest u mnie tak wredna że nie mam na nic chęci. Wiosna się chyba przestraszyła i uciekła zabierając moje dobre nastawienie... Ehh ciągle sypie
u Ciebie chociaż sypie, u mnie deszcz jak nie pada to siąpi, jak nie siąpi to mży -
Rosax,ja nie pomoge, bo tabsy to był jedynie epizod w moim zyciu w 2008r.
Bez majtek? Kurde, moze byc cięzko, bo idziemy na urodziny hahaha
Ułóżmy cały tydzień:
Poniedziałek-
Wtorek -
Środa- dzień loda
Czwartek - dzień bez majtek
Piatek -
Sobota -
Niedziela -
Znacie rymy ?rosax3 lubi tę wiadomość
-
U mnie nie pada nie świeciło dziś słońce też szaro i buro ale już ciemno więc nie widzę co tam się dzieje"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Sobota ręczna robota
Wtorek rozpinasz mężowi rozporek
Molyx lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
No ja chyba nici z . Mój to jak typowa kobieta jest. Ach boli mnie głowa, zmęczony jestem itp."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Rosax hahaha ale to dobre
rosax3 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Już mu powiedziałam:
- Chcesz dzidziusia?
- Tak.
- Sam się nie zrobi.
Jestem strasznie bezwzględnaMolyx, Rybka84 lubią tę wiadomość
Ukija wrote:Już mu powiedziałam:
- Chcesz dzidziusia?
- Tak.
- Sam się nie zrobi.
Jestem strasznie bezwzględna
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp