Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Szarlotka - jaaa tam nie wiem, mnie wrażliwe i bolące piersi i wszystko coś dziwnego co się z nimi dzieje to kojarzą się tylko z ciążą (albo skutkami ubocznymi anty, ale nie bierzesz to wykluczam ).
Ale ja tak jak mówię, poza tą sytuacją z nawiasu nigdy nie miałam bolesnych, ani wrażliwych piersi, więc może się nie znam.Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Szarlotka - ooooo to nieźle. Ja od razu. Owulację miałam, wszystko w jak kiedyś. Tylko cykl 2 dni dłuższy. Wcześniej brałam chyba 2 lata tabsy i też od razu doszłam do siebie. Więc jakoś tak normalnie dochodzę do siebie. To teraz nic tylko w ciążę masz zachodzić!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 19:54
-
Ach no tak Bajka, wybacz zapomniałam a przecież pisałyśmy i ja pisałam że nic nie miałam ale może to odstawienie tak działa, że cykl Ci się wydłużył
Szarlotka to na bank wczesna owulacja. Innej opcji nie ma"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Rosax, u mnie dziś w ciągu dnia padał deszcz ze śniegiem. No ale teraz ma iść ochłodzenie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Hej Dziewczyny jak minela noc?
Ja też kocham wiosne, kocham widzieć jak wszystko budzi się na nowo"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Mi się wydaje, że też się wyspałam, ale okaże się później kochana córeczka bez proszenia woli spać u siebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 08:38
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Rosax normalnie uwielbiam Cię za te Twoje sny. Swoją drogą jest małonludzi którzy dobrze pamiętają swoje sny, a zazwyczaj są to baaardzo inteligentni ludzie
Molyx lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"