Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajka na pewno sie teraz uda. A dobre nastawienie to podstawa!
Aurelko prezent walentynkowy z pomyslem o zdrowiu to fajny pomysl az sama zajde do apteki by mu cos kupic na zolnierzy
Ukija ❤ to dobre znieczulenie. Nie musicie sie calowac jak boli haha wazne ze tam na dole nic nie boli i mozna dzialac.
Rybka pamietaj ze wiesiolek tylko kilka dni ja tez go zaczne brac od kwietnia bo ten moj slus to zawsze nijaki. Sama nie wiem kiedy jaki jest. Czesto suchy.. Ale testy pokazuja ovu i niby jest ale slus nie pomaga w przedostaniu bo go czesto nie ma..Ukija lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ukija a zrobilas test ovu? Mialabys wiecej pewnosci czy to akurat teraz jest. Moze slus cos miesza? moze ovu jeszcze nie ma? ale mam nadzieje ze to ovu, albo slus chce jak najwiecej plemiczkow zatrzymac kilka dni by parka wyszla
Ukija lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Szarlotka jasne plamki na sutkach? Ale żadne zgrubienie ani nic z tych rzeczy? Tylko przebarwienie skóry?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Rosax, Mój zabronił mi robić testy owu bo twierdzi, że za krótko się staramy a nie chcę go okłamywać bo to bez sensu kurcze no oby ten śluz nie mieszał a wykres tak czy tak szybko mi owulacji nie wyznaczy, bo system. Zasięgłam porady jednej z dziewczyn na forum i mówiła, że to możliwe bo zdarzają się dziewczyny z tak wczesną owulacją. Z tym ze jajniki też dają mi znać że coś się tam dzieje. Sama nie wiem co o tym sądzić. Mam śluz wodnisty z tym rozciągającym"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Testy ovu pomagaja tez poznac swoje cialo
Ale oklamywac noe warto moj tez nie chcial bym robila ale sie uparlam jak osiol chodzilam tlumaczylam ciagle nie nie az w koncu nie wytrzymal i sam kupil haha
Tak zdarzaja sie szybkie ovu. Mi sie kiedys zdarzyl w 10 dc a 24 mialam juz @ ale to bylo daawno jakies 1,5 lat temu. I tylko jednorazowo. Zawsze mam miedzy 14-15 dc bo 28 dni mam swoj cykl. Obawiam sie teraz jak to bedzie po tabsach.. Wolalabym madal miec regularnie. No jak na razie ostatni okres mialam 12 listopada 2012 od stycznia te tabletki biore bez przerwy i obawiam sie jak nic tego pierwszego krwawienia w kwietniu...
07.11.2012 Julian
Szarlotka123 wrote:Ukija, biedactwo, nienawidzę dentysty, fajny był o nich skecz kabaretu smile, tak samo się czuje jak ten co przyszedł
Trochę się pomiziaj z mężem i najdzie Cię chęć znowu
Aurelka, zaczynajcie, im szybciej tym lepiej
Kochane czy wyszło wam kiedyś jakieś dziwne coś na sutkach? Zauważyłam, że wyszły mi takie jasne plamki na nich i przez nie bardzo mnie bolą..
Szarlotka nie wiem czy myślimy o tym samym ale ja przy podwyższonej prolaktynie miałam takie jaśniejsze miejsca na sutkach...
Po obniżeniu prolaktyny - zniknęły.
-
Bo jak na samym srodku to tez czasem tak mam i nie wiem od czego to jest tylko ze mnie nie boli. A na tych otoczkach to mam takie 2 chrostki na jednej sie pojawily i nie chca zniknac ale pojawily sie juz x lat temu...
07.11.2012 Julian
Ukija - no cieszę się, bo to znaczy, że mi też tabsy (mimo, że brane 1,5 miesiąca) wydłużyły widać cykl, dlatego się tak denerwowałam, oby jak najkrótszy był. 30 dni jeszcze zdzierżę. W szoku jestem, bo po wcześniejszym odstawianiu tabsów nic takiego nie miałam.
szarlotka - ja mam takie jasniejsze plamki na brodawkach, ale mnie nie boli.
Anka - ooo czyli jest ktoś blisko mnie.
Nie wiem jak Wy kobietki, ale ja oczekuję najpiękniejszego prezentu na dzień kobiet w życiu.
-
Rosax no właśnie nie ja sama nie wiem jakie mam teraz cykle. Nie pamiętam jakie miałam przed bo zaczęłam dawno. Pierwszy cykl po odstawieniu 31. Nie obserwowałam w nim początkowo śluzu ale nie kojarzę na nic ciągnącego przed owulacją co do krwawienia to ja 1 miałam wtedług mnie słabe. Jeden dzień normalnie a 3 to plamienia"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Bajka111 wrote:Ukija - no cieszę się, bo to znaczy, że mi też tabsy (mimo, że brane 1,5 miesiąca) wydłużyły widać cykl, dlatego się tak denerwowałam, oby jak najkrótszy był. 30 dni jeszcze zdzierżę. W szoku jestem, bo po wcześniejszym odstawianiu tabsów nic takiego nie miałam.
szarlotka - ja mam takie jasniejsze plamki na brodawkach, ale mnie nie boli.
Anka - ooo czyli jest ktoś blisko mnie.
Nie wiem jak Wy kobietki, ale ja oczekuję najpiękniejszego prezentu na dzień kobiet w życiu.
Nie oczekuj. Badz pewna ze bedzie! a na pewno bedzie!Bajka111 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Ukija wrote:Rosax no właśnie nie ja sama nie wiem jakie mam teraz cykle. Nie pamiętam jakie miałam przed bo zaczęłam dawno. Pierwszy cykl po odstawieniu 31. Nie obserwowałam w nim początkowo śluzu ale nie kojarzę na nic ciągnącego przed owulacją co do krwawienia to ja 1 miałam wtedług mnie słabe. Jeden dzień normalnie a 3 to plamienia
To obym i ja takie miala.. Mam zle wspomienia jak mnie zalewalo...
07.11.2012 Julian
Rosax ja też mam od x czasu na otoczce takie krostki
MMM po pierwsze jak się czujesz? A po drugie to ja już mam taką traume że co pół roku będę latała sprawdzać i tylko najmniejszy niepokój i już do lekarza a mam do Ciebie pytanie czemu mam już śluz płodny? Nie za wcześniej? nie wiem czy czytałaś post że byłam na becie i wynik 0,86 czyli to nie implantacja
Bajka a może jakieś inne brałaś? I tutaj tak mi świta pytanie do Ciebie. Czemu tylko 1.5 miesiąca? Nie skończyłaś blistra? Cykle wrócą.do normy ale w swoim czasieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 19:42
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Rosax ale ja myślałam, że po tylu latach brania i okresów typu 1 dzień to dostanę normalnie czerwone morze. A co? Zaskoczenie, wcale nie tak dużo"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyNo ja nie wiem, takie białe plamki to są na brodawkach. Przez to mnie pieką piersi przy dotykaniu i są strasznie wrażliwe. Moj jak mnie dotknął to myślałam, ze się za przeproszeniem zes.. no
Właśnie MMM jak się czujesz?
Ukija, możliwe że będziesz miała wczesną owulację, ciesz się! Ja też po tabsach miałam takie krwawienia a okazało się, że to są jeszcze nie te prawidłowe, ale u Ciebie może być inaczej ;*
Bajka, wszystkie na to czekamy i musi się spełnićWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 19:46
-
Ukija - nie skończyłam, pisałam gdzieś, że nie mogłam normalnie funkcjonować na nich. Rano wstawałam i wymiotowałam żółcią, potem leżałam próbując przeżyć i dopiero po południu mogłam jako tako być żywa. (Już o innych objawach nie wspomnę, bo były do przeżycia ) Zaczęłam drugi blister, bo myślałam, że to może pierwszy taki asymilacyjny. Drugi przerwałam na początku 3 tygodnia - już miałam dość. Po 3,4 dniach od odstawienia doszłam do siebie. I wiem jedno - nigdy więcej anty. Jeśli chodzi o inne - fakt to były inne, niż wcześniej, może to faktycznie dlatego. Ale te zawierały podobno mniej tych hormonów, niż poprzednie.
MMM - też jestem okropnie ciekawa jak tam się czujesz? Mdłości dalej trzymają?