Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/98820fdb1624.png
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a651c84d5ab.png
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b4637004c2a7.png
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Instrukcja
Udostepnij wykres pod wykresem masz napis po lewej.
Pozniej wykresy na tablicy - zaznacz udostepnij dla wszystkich i kliknij ok
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Jejuuu jak mnie boli podbrzusze.. Juz tydzien minal.. A do gina mam teraz 11.02 termin.. Moze przez te antyki? Czuje raz klucie a raz taki ucisk jakby kamien mi tam nagniatal... I na dodatek czasem mniewam mdlosci jak cos zjem.. Ogolnie chujowo mi po tych tabletkach raczej bo co innego..?
07.11.2012 Julian
Cały optymizm i dzisjesze poszło w las. Byłam u dentysty, kanałówka i tak bolalo jak cholera mimo znieczulenia. Myślałam, że zejdę z krzesła i walnę w twarz dentyście
Tak wogóle na zdowie po obiadkach. Ja nie zjem już chyba nic dziśWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 16:50
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
No w życiu mnie tak nie bolało ale cóż sama jestem sobie winna. Zaniedbałam to mam
musi dziś być bo jak to wczesna owulacja to co ja zrobie? dziś miałam lekki wzrost temperatury i szyjka nisko
Molyx lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Sama nie wiem co o tym cyklu myśleć. Jakiś dziwaczny wina antyków?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Muszę! Poza tym od rana znowu mam ochotę na"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Bajka pierwszy raz widzę aby ktoś tak się cieszył z @ ale pamiętaj że teraz napewno się uda!
Aurellka, niedługo trzeba działać
Rosax Ty nasza kochana najmàdrzejsza, Ty wszystko umiesz wytłumaczyć :*"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Hej Nie, nie opuściłam was, po prostu mam mega wymagającą i długą godzinowo pracę, więc zaglądać mogę tylko wieczorami.
Ukija, pytałaś: Rybka, no już myślałam że nas opuściłaś Ty masz teraz 2 cykl po odstawieniu tabsów więc mam pytanie do Ciebie czy miałaś na poczatku niego śluz płodny? Kurcze ja jestem troszkę zbita z tropu. Ostatnio owu miałam 20dc a teraz śluz mam już w 6dc. Czyżby niereguralne cykle mnie czekały?
No więc odpowiadam: moje dwa cykle po odstawieniu miały 30-32 dni, więc w miarę ok, ale szczerze, śluzem się zainteresowałam dopiero od przedwczoraj, więc mogłam coś przeoczyć, ale szczerze to chyba nie widziałam tego rozciągliwego płodnego, choć owulki 2 były. Dziś robiłam rano badania na prolaktynę i progesteron, ale jeszcze nie ma wyników, wrrr. A w piątek idę do gine na usg dowcipne.
Od przyszłego cyklu wprowadzę wiesiołek i żel Conceive Plus, który ponoć pomaga plemnikom. Zobaczymy
Trzymam kciuki za was wszystkie!Ukija lubi tę wiadomość
-
Aurelka taki mam plan ale zależy od mojego humorzastego chłopa
Rybka, dobrze ze nas nie opuscilaś, cieszę się a czemu Ty tak negatywnie podchodzisz do tego cyklu? Ja mam jakiś szalony ten cykl. Już mam ciągnący śluz"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"