Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosax zdrowe przedewszystkim!
Molyx no ale się wygadałaś. Zresztą śmiał się to dobry znak. Nie bierze żadnej z tych opcji pod uwagę"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Hej kochane
Ale Wy dużo piszecie Postaram się Was nadrobić
Mi też marzy się dziewczynka, mężowi oczywiści chłopiec
Ja mam młodszą o 11 lat (nie planowaną) siostrę, która ma 19 lat Taka znajda
Co do obiadu to nie wiem jeszcze, pracuję do 18.00, mój też późno wraca, więc na obiado-kolację chyba zrobię tortillę My tak lubimy sami kombinować -
Ja kotleciki z piersi z kurczaka ziemniaczki i surówka. Mój jest tradycjonalistą i uwielbia dobre polskie obiady, bez wymyślania i zbędnej roboty"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Ja kotleciki z piersi z kurczaka ziemniaczki i surówka. Mój jest tradycjonalistą i uwielbia dobre polskie obiady, bez wymyślania i zbędnej roboty
moj tez, ale nie chce zeby nasza corka tylko schaboszczaki wcinała, wiec kombinuję -
My też sobie nic nie kupujemy. Wolimy się pocieszć sobą film, popcorn, on i ja i więcej mi nie trzeba. Ja tam się czuję z nim jakbym miała codziennie walentynki
Molyx, madziara0080 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ja lubie chodzić do kina, ale nie 14 lutego - wszedzie pelno ludzi, liża sie, cmoktaja i macają haha ogolnie nie przepadam za walentynkami, dzień jak codzień. Adorować się trzeba każdego dnia
madziara0080, Ukija lubią tę wiadomość
-
My walentynki mamy co tydzien jak tylko w domu jest ale tak sobie pomyslalam czym moglabym go jakos pozytywnie zaskoczyc..
Ukija lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ja rozumiem, że każda z nas ma jeden plan na walentynki -
Btw. Odebrałam te wyniki bety dziś i powiem Wam że intuicja mnie nie zawiodła 0.86, czyli zaliczyłam moją pierwszą @ po tabletkach. Myślałam, że poleje się ze mnie po całości, a tutaj tylko i dzień coś się tam podziało jeden pozytyw. Mogę spokojnie dziś zrobić rentgen. Czuję że w tym miesiącu się uda. Będzie wczesna owulacja, mam 2 dzień wodnisty śluz i znalazłam 1 ciągnący i działamy z moim po całościSzarlotka123 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Molyx ja nienawidzę tego obściskiwania się ludzi w walentynki. No kompletna żenada. Przecież to normalny dzień a nie oni mi wyskakują w tramwaju lub na ulicy liżąc się
Molyx lubi tę wiadomość
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"