Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosax - haha no nie mam drugiego, żeby mieć dwie. A na check&go nie narysujesz drugiej.
Tak podejrzewałam, że nie jestem w ciąży - zawsze sobie wyobrażałam, że będą mnie bolały piersi. (Bo mnie nigdy na @ nie bolą, zawsze tłumaczę, że nie ma co boleć ) Tylko cykl się no kuźwa wydłużył, a kiedy ja mam zajść w ciążę jak nie w podróż poślubną? Także @ ma przyjść i to już! Tempka spadła, więc mam nadzieję, że do jutra rana będzie.
Jak czytam o Twojej nocy to aż mnie serce zakuło. Teraz noc się skończyła i będzie pięękny dzień, bez niemiłych snów! I nie rozmyślaj o nich!
Molyx - nono może imprezowa dziewczyna Ci rośnie. -
Hej Antylopaa. No niestety tabletki działajà zgubnje na większość organizmów ale nie ma.co się łamać! Będą dwie krechy i nie możesz w to wątpić. Życzymy Ci tego z całego serca i trzymamy mocno kciuki mi temperatura spadła w dniu w którym dostałam plamienie (zaznaczę że nie pod linię
Molyx to masz dziś bardzo napięty dzień u mnie słoneczko więc sama też bym polatała coś pozałatwiała, no ale nie mam za bardzo co
Bajka czyli zrobiłaś test? No ale mógł wyjść fałszywie negatywny ja bym i tak poszła na bete. Jest masa dziewczyn, która miała sikańca negatywnego a beta już wysoka
Rosax co za koszmary? Co Cię męczy? Ja osobiście uważam że sny są podpowiedzią. Nie bezpośrednią ale czymś nieco ukrytym"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija wrote:Hej Antylopaa. No niestety tabletki działajà zgubnje na większość organizmów ale nie ma.co się łamać! Będą dwie krechy i nie możesz w to wątpić. Życzymy Ci tego z całego serca i trzymamy mocno kciuki mi temperatura spadła w dniu w którym dostałam plamienie (zaznaczę że nie pod linię
Molyx to masz dziś bardzo napięty dzień u mnie słoneczko więc sama też bym polatała coś pozałatwiała, no ale nie mam za bardzo co
Bajka czyli zrobiłaś test? No ale mógł wyjść fałszywie negatywny ja bym i tak poszła na bete. Jest masa dziewczyn, która miała sikańca negatywnego a beta już wysoka
Rosax co za koszmary? Co Cię męczy? Ja osobiście uważam że sny są podpowiedzią. Nie bezpośrednią ale czymś nieco ukrytym
Oby nie bo w tym snie moj maz sie ode mnie odsowal.. Mowil ze to koniec ale nie pamietam czemu. Wiem ze byl taki zimny i oschly.. Taki powazny.. Nawet zblizyc sie nie moglam do niego.. Rozmawial ze mna z dala, nie przejal sie moimi lzami... No nic, kompletnie nic. Ale pozniej bylismy razem gdzies i bylo milo. Sama nie wiem skad ten sen.. On mi sie nigdy tak nie snil ale dzien ma byc mily. Zaczelam od sniadanka z synkiem teraz kawka i zabiore sie za szafe normalnie dzis to parada atrakcjii mnie czeka haha. A za oknem kolejny szary pochmurny dzien.. Ale jakos to bedzie ooo az mi sie dowcip przypomial jak to babka jedzie pociagem i caly czas mowi jakos to bedzie, jakos to bedzie az w koncu ktos ja spytal czemu caly czas tak mowi a ona ahhh wioze meza od kochanki, corke ze skrobanki, syna z posterunku a pociag jedzie w odwrotnym kierunku. Ale jakos to bedzie!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Bajka111 wrote:Ukija - z tymi snami to mnie nie strasz, bo ostatnio miałam takie, że strach to pikuś!
Nie będę szła. ;p Tempka ładnie już spadła. Nawet sikańca nie chciałam robić.
Ale wierzę, że w podróży coś zmajstrujemy.
Inny klimat dobry nastroj i bedzie gromadka aaaa jak chcesz synka to niby nalezy pod czerwona posciela to robic haha
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
antylopaa wrote:Hej
Ja już 5 cykl starań po odstawieniu tabletek i dalej nic ... ((( Co prawda cykle w miarę regularne (27,26 jeden wyskoczył dziwny 36, potem 27 ) no i teraz ten, który powoli dobiega końca. Dziś mój 24 dc. @ planowana na sobotę. Jutro zrobię test, bo mam akurat wizytę u ginekologa. Jest dokładnie 11 dzień po owulacji. Cykl był monitorowany, dlatego wiem, kiedy dokładnie była owulacja. Trzymajcie kciuki dziewczyny, bo mnie już nadzieja całkiem opuściła i tak jak 3 pierwsze cykle starań byłam podekscytowana i nie zrażały mnie porażki , tak przez te dwa ostatnie po prostu opuściła mnie nadzieja, że się uda i czekam na okres. Podnieście mnie jakoś na duchu bo bardzo mi smutno.
Przy okazji mam pytanko: ile dni przed ewentualnym okresem zaczyna spadać temperatura? Czy to jest jednodniowy nagły spadek czy też może ona sobie spadać powoli już kilka dni wcześniej ?
A jesli chodzi o to ze to 5 twoj cykl staran to nie martw sie! Mi synek w 8 cs wyszedl poczekaj do roku a pozniej sie zamartwiaj ale ja jestem przekonana ze sie uda szybko a moze juz?
07.11.2012 Julian
Bajka111 wrote:Rosax - kurde to muszę do hotelu zadzwonić, żeby taką przygotowali!
Znam dwa zabobony na syna haha
1 czerwona posciel
2 kobieta musi byc na facecie haha
07.11.2012 Julian
No u nas wlasnie mielismy pomaranczowo czerwona. I wtedy o tym nie woedzialam haha ale fakt. Im dluzej czekaja plemiczki tym wieksza szansa na dziewczynke a chlopiec to niby od razu w dzien ovu bez czekania
Ahh to tylko takie gadanie.. A ile w tym prawdy to nie wiadomo
07.11.2012 Julian
Bajka co to za negatywne podejście? @ jeszcze nie przylazła więc nic straconego kiedy dokładnie jedziecie w tą podróż? No właśnie jsk nie w tym cyklu to jest kolejny bez obaw
Rosax według mnie koszmary odzwiwrciedlają nasze obawy. Musiała byś sama zapytać siebie o co może chodzić. Może ma to związek z oczekiwaniem na dziecko? mnie też męczyły ostatnio koszmary. W każdym widziałam trupy. Ale to było przed @. Teraz już się unormowało u Ciebie brzydka pogoda? U mnie bezchmurne błękitne niebo i słoneczko. Chyba muszę się przejść. No ale w końcu do lekarza na rtg idę. Pół miasta na nóżkach przejdę"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Kurcze ja mam kolorową, a synka bym chciała, później do kompletu córeczkę. Ja sama mam starszego brata i pamiętam jak mnie bronił w dzieciństwie. Stąd taki model rodziny mi się marzy a może uda się jedno i drugie za jednym razem. Niby tendencja do ciąż mnogich rośnie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija, ja zawsze chciałam starszego brata mieć - a mam starsza siostrę brata, nawet młodszego nie doczekałam nigdy. Może teraz więc będzie synek ?
Co do snów, mnie też męczyły 2 dni z rzędu, ze mąz mnie chciał zostawić. Raz, ze chciał wyjechac na misje do afganistanu, a drugim razem, ze chciał wyjechać do stanów - w obydwnu snach zostawiał mnie w ciązy i z córką w domu.
U mnie piekna pogoda, słońce cudnie świeci, pachnie wiosną. Aż pościel wywiesiłam na balkon do przewietrzenia.
U księgowej niewiele załatwiłam, dopiero jutro wszytsko ogarne. Wiec wrociłam, przygotowałam obiad, posprzątam i siadam do pracy -
Molyx musisz wyluzować i się niczym nie orzejmować daj odejść tym snom. Opowiedzialaś o nich swojemu? Ponoć jak się mówi o takich rzeczach to wyrzuca się je z głowy a ja chcialam mieć siostrę której mogła bym kraść ubrania. No ale trafił się brat"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
A ja jestem jak Molyx i Ukija - też bym chciała pierwszego synka. Też mam starszego brata. I bym chciała, aby moje córki tak miały.
Szarlotka - to trzymam kciuki. Za tydzień w czwartek to jeszcze będę czekać razem z Tobą na rezultat.Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Szarlotka, to dziś zapowiada się intensywny dzień spokojnie poczekaj aż się zagnieżdżą nie ma pośpiechu, przecież i tak fasola przez najbliższy czas nigdzie Ci nieucieknie
Bajka spokojnie. Co ma być to będzie. Ale niestety @ lubi przyjść w najmniej oczekiwanym momencie. No ale wyjedziecie i nowe otoczenie i zmiana klimatu da Wam baaaaardzo dużo. ZobaczyszSzarlotka123 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Tak optymizm. Jak już go masz to już większość drogi za Tobą teraz tylko dobrze podziałać i fasola wyrośnie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
A ja jestem najstarsza mam mlodsza siostre. Moi rodzice sie smieja ze tata chcial syna no to ma juz po kilku latach haha (moj synek) . Mi sie marzyl pierwszy syn. A teraz marzy mi sie donosic zdrowe dziecko.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp