Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Wracam do żywych. Nafaszerowwałam sie czosnkiem, cherbata z cytryna, cerutinem, paracetamolem i sokiem z kiszonych ogorkow (dla Was to pewnie paskudne, ale ja uwielbiam)
Szarlotka ja zrobiłabm tak jak radzi gin. W końcu wie co robi. Ja brałam dupka od 16 dc do 25dc.Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Mi nic nie mówiła o robieniu testu. Poza tym ja miałam wtedy owu w 19 dc potwierdzone monitoringiem, wiec test w w 25 dc nic by nie wykazał. @ przyszła w 34 dc. Mi dała duphaston, bo wczesniejszy cykl trwał 45 dni i chciała chyba troche wyregulować. A który Ty masz dc?
-
Szalotka czyli wszystko idzie w dobrym kierunku ej ej mam nadzieję, że szybko Cię dogonię bo u mnie szykuje się szybka owulacja. Bynajmniej tak z dziewczynami stwierdziłyśmy ja też bym zrobiła tak jak radzi gin
Rosax jakie auto. Sama bym takie chciałabym Ale jaka radocha dla Malego"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Popieram Molyx, zadzwoń i zapytaj o swoje wątpliwości"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Molyx też bym chyba tak zrobiła.
A ja właśnie nie wiem co z tą moją owu. Wczoraj kreska była już dość ciemna, ale jednak jaśniejsza od kontrolnej. Dziś za to jest już bardzo jasna. Może to przez ilość płynów jaką dziś wypiłam. Trudno co ma być to będzie. -
Molyx jutro to oglądnę bo dziś mój mi płacze że film ogląda ale początek mnie zachęcił
Molyx lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Witamy Cię Aurelko jesteś na początku? To pewnie będziemy się testowały mniej więcej w tym samym czasie. Pamiętaj optymizm i wiara, bez zbędnego myślenia"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Aurellka ja mam dziś 6dc a ostatni cykl miał 31 dni. Także coś nas łączy. Z tym, że ten chyba będzie krótszy bo dziś mam już wodnisty śluz"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"