Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosax - no co Ty? Serio? A ja najczęściej czytając artykuły o implantacji to jest podane do 12dpo. I tak się zastanawiałam czy mogło się obsunąć do 14dpo. Oczywiście zawsze się znajdzie jakaś forumowiczka w internetach, która miała implantację 14dpo, ale wolałam Was zapytać, bo nie wiem nawet czy to możliwe. Tak sobie przemyśliwuję tylko w oczekiwaniu na @.
-
Bajka111 wrote:Rosax - no co Ty? Serio? A ja najczęściej czytając artykuły o implantacji to jest podane do 12dpo. I tak się zastanawiałam czy mogło się obsunąć do 14dpo. Oczywiście zawsze się znajdzie jakaś forumowiczka w internetach, która miała implantację 14dpo, ale wolałam Was zapytać, bo nie wiem nawet czy to możliwe. Tak sobie przemyśliwuję tylko w oczekiwaniu na @.
Nie jestem do konca pewna czy to aby tak dokladnie. Tak slyszalam. A raczej tak pamietam z filmu cud milosci czy jakos tak. Prawie godzine ma a duzo pomugl. Np nie wiedzialam ze jajeczko z plemikiem jak juz sie styknie to dopiero ida razem do macicy a ta podroz trwa kilka dni. (do pieciu nawet) pozniej nastepuje zagniezdzenie w macicy jak dotra. Dlatego odppowiedtialam ze na moje do 5 dni. No i sie dowiedzialam ze plemiki to caly czas pod prad ida do jajeczka
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Kurcze nawet nie zdążyłam tej sałatki skroić, tylko mandarynke banan i mamgo i Mòj przyszedł i od razu zaczął jeść po czym chyba to mango pobudziło go i podziękował
Bajka mi się wydaje że te piersze krwawienie które dziewczyny mają tak wcześniej to sama implantacja, ale to komórka zaczyna się wgryzać dopieroMolyx, madziara0080, Bajka111, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Rosax te plemniczki to są wojownicy. Wiele muszą przejść aby dotrzeć do tego naszego jajeczka już ogarnięta szafa? Ja sobie obiecałam że też ogarnę swoją, znaczy się odłoże coś do oddania potrzebującym, ale zabrać się nie mogę za to
Bajka ja widzę, że coś za dużo myślisz"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Rosax - dzięki. Też to wszystko wiem, że ta droga i w ogóle. Ale czytałam też, że czasem długo się zagnieżdża, bo nawet może szukać odpowiedniego miejsca. Ale ile w tym prawdy to ja nie mam pojęcia.
Ukija - gdybyś widziała moje humory też byś się zastanawiała. Mężu już ma dość i każe zrobić test, ale jestem nieugięta. -
Bajka no daj się skusić. Widzisz jak już oboje wiercimy Ci dziurę w brzuchu to jest to znak ja też gdzieś czytałam, że może szukać swojego miejsca i niekoniecznie może do tego dojść np. 7 dpo"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Bajka jest jest! Czyli poznamy jutro Twoja fasole
Bajka111 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Zawsze wierzę w Twoje narządy rozrodcze
Bajka111 lubi tę wiadomość
Jak nie bedzie dwoch kresek to ja chetnie dorysuje albo sikaj w razie co na 2 testy. Beda dwie kreski
Ale wedlug mnie to nie ma opcji aby byla jedna. A raczej nie moze byc!
Przez krzyk do ukiji @ gardlo mnie 2 dni bolalo na marne.. Oczywiscie i do twojej @ krzycze ze nie ma przychodzic! Wiec zebym na marne pozniej glosu nie tracila hihi musze zbierac sil na kolejny miesiac ukiji haha kupie sobie megafon jeali za malo mnie slychacUkija, Bajka111 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax hahaha nie znałam Cię jeszcze od strony malarki jaka kochana jestes musisz się do mojej głośno nakrzyczeć. Dziewczyny ja w tym miesiącu chyba będę miała wczesną owulacje. Śluz wodnisty, ciągnięcie naprzemiennie w jajnikach z mocniejszym akcentem na lewy. Może trafią się bliźniaki oj chciała bym!"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Rosax te plemniczki to są wojownicy. Wiele muszą przejść aby dotrzeć do tego naszego jajeczka już ogarnięta szafa? Ja sobie obiecałam że też ogarnę swoją, znaczy się odłoże coś do oddania potrzebującym, ale zabrać się nie mogę za to
Bajka ja widzę, że coś za dużo myślisz
Szafa jak najbardziej ogarnieta wszystkie pulki az lsnia takie czyste gorzej z zawartoscia haha
Stwierdzilam ze musze przesortowac oddac kilka no i w koncu wyniesc na strych za male ciuchy synka bo zawsze do siebie cos wpieprze a pozniej ze balagan.. No i tak sobie pomyslalam zrobie to wszystko jutro i przy okazji popiore wszystko zanim wloze do szafy i poprasuje. (zeby nie bylo ze to nie prane! Piore ciuchy ale tak jak je teraz wysypalam wszystkie pomyslalam ze wypiore raz jeszcze. Z linki do prasowania z prasiwania do szafy.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/682b5b74f6ad.jpg
07.11.2012 Julian
Ukija wrote:Rosax hahaha nie znałam Cię jeszcze od strony malarki jaka kochana jestes musisz się do mojej głośno nakrzyczeć. Dziewczyny ja w tym miesiącu chyba będę miała wczesną owulacje. Śluz wodnisty, ciągnięcie naprzemiennie w jajnikach z mocniejszym akcentem na lewy. Może trafią się bliźniaki oj chciała bym!
No miesiac temu by byl jeden a ze teraz z opuznieniem o miesiac to mialy czas sie dwa zrobic beda dwa! tez mi sie bliznieta marza.. Tymbardziej ze dwie ciaze byly wlasnie blizniacze. Oj tak bym chciala by i teraz sie zblizniaczyly
07.11.2012 Julian
Już umyłam uszy mojej @ i sama też na nią nakrzyczałam tym razem nie damy jej przyjść! Ma być fasola i koniec. W końcu już jestem w ciąży od kiedy mi o tym napisałaś używam tego jako argumentu do wszystkiego:
- Musimy jechać na zakupy.
- Przecież byłaś dzisiaj w sklepie.
- Zapomniałeś, że nie mogę nosić ciężarów bo już jesteśmy w ciąźy?rosax3 lubi tę wiadomość
Rosax teraz los będzie Ci sprzyjał i odda wszystko co odebrał i będą czworaczki!"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
A tak w ogole to dzisiejsza porada dnia na of to aby wystawiac cialo na slonce bo wit d dobrze dziala na plemiczki i jajeczka. Tak tez pomyslalam ze jak bedzie slonce to wysle mojego na golaska do ogrodu. A niech sie plemniczki ciesza wit d
Ukija lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp