Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny działamy i fasolujemy w tym cyklu!
Aurellka, Molyx lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Pierwsza testuje się Bajka a po niej Szarlotka"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Cześć laseczki! Ech, zostawić was same na 2 dni i już 15 stron do nadrobienia
Czytam, zaglądam, ale od dziś pochłonęło mnie już na dobre moje korpo, więc będę raczej pisać rzadko i tylko wieczorami
Ja od owulacji (31 stycznia/1 lutego) mam mega bóle podbrzusza, byłam dziś u mojej gine i jutro idę robić rano progesteron i prolaktynę a w piątek usg dopochwowe. A testować zamierzam 15go po Walentynkach
Na wszelki wypadek uzbroiłam się na przyszły miesiąc w wiesiołka i żel Conceive Plus, który ponoć pomaga plemnikom, więc zobaczymy. Jeśli nie teraz, to do 3 razy (cykli) sztuka!
Aurelka, cześć Też mam długie cykle, 31-32 dni jak na razie (po odstawieniu tabsów).
Miłego wieczoru i pamiętajcie - stay positive!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 22:45
-
Rybka, no już myślałam że nas opuściłaś Ty masz teraz 2 cykl po odstawieniu tabsów więc mam pytanie do Ciebie czy miałaś na poczatku niego śluz płodny? Kurcze ja jestem troszkę zbita z tropu. Ostatnio owu miałam 20dc a teraz śluz mam już w 6dc. Czyżby niereguralne cykle mnie czekały?
Molyx zgadzam się! Będzie nowy wątek!"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Witaj aurelko!
A co do cykli to moj ma juz spooooro dni
Rybka nie bedzie "na wszelki wypadek" nie przyda Ci sie juz ten wiesiolek ;p
A ja to bym cos zjadla ale ta godzina mnie przeraza..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Aurelka, witaj
Ja brałam castagnusa jeden cykl i niestety nie zaobserwowałam u siebie żadnych zmian.
Brałam tez olej z wiesiołka i tak naprawdę tylko w pierwszym cyklu brania miałam naprawdę ładny śluz.
Ale Tobie życzę powodzenia :*Aurellka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny jak minęła noc?
Bajka zatestowałaś?
Aurellka, szczerze Ci powiem że też wyczuwam niezłe jaja w tym cyklu (2 po odstawieniu) ale nie chcę brać leków aż do 4 cs, jak nie pójdzie to wtedy coś pomyślę
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Hej
Ja już 5 cykl starań po odstawieniu tabletek i dalej nic ... ((( Co prawda cykle w miarę regularne (27,26 jeden wyskoczył dziwny 36, potem 27 ) no i teraz ten, który powoli dobiega końca. Dziś mój 24 dc. @ planowana na sobotę. Jutro zrobię test, bo mam akurat wizytę u ginekologa. Jest dokładnie 11 dzień po owulacji. Cykl był monitorowany, dlatego wiem, kiedy dokładnie była owulacja. Trzymajcie kciuki dziewczyny, bo mnie już nadzieja całkiem opuściła i tak jak 3 pierwsze cykle starań byłam podekscytowana i nie zrażały mnie porażki , tak przez te dwa ostatnie po prostu opuściła mnie nadzieja, że się uda i czekam na okres. Podnieście mnie jakoś na duchu bo bardzo mi smutno.
Przy okazji mam pytanko: ile dni przed ewentualnym okresem zaczyna spadać temperatura? Czy to jest jednodniowy nagły spadek czy też może ona sobie spadać powoli już kilka dni wcześniej ?
Udało się w cyklu
-
Antylopa, ani się waż myśleć negatywnie! Trzeba mieć nadzieję, zawsze! Uda się i niebawem zobaczysz II Będzie dobrze, musi byc
Witam porannie, jem szybkie śniadanie, uzupełniam dokumenty i biegnę do księgowej. Jak zdążę, zaliczę jeszcze skarbówkę dziś. Muszę jeszcze zakupić prezent na urodziny, bo jutro córcia idzie do koleżanek (bliźniaczek), za 2 tygodnie kolejne urodziny - aż strach co będzie jak zacznie się ciąg osiemnastek hahah )))
rosax3 lubi tę wiadomość
-
Witam.
Antylopa moze spadac na kilka dni pomalutku. Albo spasc dopiero w okres.
Badz nadal szczesliwa z mysla ze juz jest fasolka! Nie zamartwiaj sie ze sie nie udalo. Nie teraz to za miesiac! Uda sie w koncu! Nie chcemy tu z rana smutaskow! ;* a @ jeszcze nie ma wiec jest nadzieja!
Ukija pytalas jak minela noc? Moja do dupy! Co chwile sie budzilam, pozniej spac nie moglam no i te sny... Jak ja plakalam.. Az sil juz nie mialam.. A jak wstalam to do teraz mnie kregoslup boli.. Pewnie nie dosc ze zle spalam to jeszcze jakos krzywo.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Antylopaa - Witaj! Nie martw się, w tym cyklu przecież wszystkie tutaj zachodzimy w ciążę! A co do spadku to jest sprawa indywidualna każdej kobiety. Jednym spada dzień przed, innym dwa, czasami nawet 2 dnia miesiączki.
Ukija - nie chciałam testować, bo temperatura spaaaadła i stwierdziłam, że to bez sensu. Ale pomyślałam, że w sumie i tak nie chcę testu w domu trzymać, bo przy następnym cyklu będę już 8dpo robić test. @ nie ma, kreska jest jedna i jestem zła, bo chcę zacząć nowy cykl, już za tydzień wyjazd a mi jak na złość pierwszy raz w życiu cykle się wydłużają?! Uśmiech losu normalnie!
Witam Was w ten wtorkowy poranek! -
Molyx wrote:Antylopa, ani się waż myśleć negatywnie! Trzeba mieć nadzieję, zawsze! Uda się i niebawem zobaczysz II Będzie dobrze, musi byc
Witam porannie, jem szybkie śniadanie, uzupełniam dokumenty i biegnę do księgowej. Jak zdążę, zaliczę jeszcze skarbówkę dziś. Muszę jeszcze zakupić prezent na urodziny, bo jutro córcia idzie do koleżanek (bliźniaczek), za 2 tygodnie kolejne urodziny - aż strach co będzie jak zacznie się ciąg osiemnastek hahah )))
Do tych osiemnastek to jeszcze pewnie dlugo ale juz ci wspulczuje.. Haha
07.11.2012 Julian
Bajka111 wrote:Antylopaa - Witaj! Nie martw się, w tym cyklu przecież wszystkie tutaj zachodzimy w ciążę! A co do spadku to jest sprawa indywidualna każdej kobiety. Jednym spada dzień przed, innym dwa, czasami nawet 2 dnia miesiączki.
Ukija - nie chciałam testować, bo temperatura spaaaadła i stwierdziłam, że to bez sensu. Ale pomyślałam, że w sumie i tak nie chcę testu w domu trzymać, bo przy następnym cyklu będę już 8dpo robić test. @ nie ma, kreska jest jedna i jestem zła, bo chcę zacząć nowy cykl, już za tydzień wyjazd a mi jak na złość pierwszy raz w życiu cykle się wydłużają?! Uśmiech losu normalnie!
Witam Was w ten wtorkowy poranek!
Moze zrob inny? Cuasem jeden wyjdzie negatywnie drugi pozytywnie. Mialy byc dzis z rana ||!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp