Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosax no mam nadzieję, że w tym miesiącu już nie będziesz musiała krzyczeć. Mam mega poztywne nastawienie do tego cyklu uda się!
Szalotka jeszcze troszkę i sama zaczniesz sprzedawać takie dobre nowiny znajomymSzarlotka123, rosax3 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Dziś już poczułam jak szaleją mi hormony. Na wymioty mnie ciągło, nie mam apetytu, raz gorąco raz zimno, ból jajników. Wszystko w jak najlepszym porządku
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Szarlotka, każda z nas ma za zadanie zaciążyć w tym cyklu nie ma innej opcji Ty już zaciążyłaś!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 13:25
Szarlotka123, Molyx lubią tę wiadomość
Właśnie też o tym myślałam
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
Aurellka prowadzisz wykres? Udostępnisz żebyśmy mogły przyglądać się jemu?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Rosax Ty jeszcze troszkę i też zaciążysz chwilka cierpliwości"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Madziara to normalne że się boisz, ale szybko minie a później sieeelanka. Czułości po całości i będzie fasola! Ty masz tu zazielenić razem z nami
madziara0080 lubi tę wiadomość
Wracam krokiety zrobilam. Barszcz tez mialam haha
A no tak. Ja cierpliwa to jestem, juz ciut ciut zostalo dni do konca marca a wtedy z opuznieniem ale do Was dolacze! I nawet na wasz watek
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Madzia ty po hsg meza dopadniesz ze bedzie uciekal juz ja mojego od kwietnia gwalcic bede haha
Nie boj sie.! Dzidzia wyczuje Twoj strach.. Szczescie duzo szczescia!madziara0080 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ania, uwialbiam naleśniki po meksykańsku, ostatnio robiłam
Rosax, mam nadz ze wszystkie się spotkamy po drugiej stronie mocy juz niebawem!
Madziara, wierzę, ze się boisz. Ale dasz radę! My kobiety jesteśmy twarde, pokonujemy najtrudniejsze przeszkody A jest o "co" walczyć...