Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka, przytulam Cię mocno.
Ja to sie smieje, ze gdybym zdawała się na mojego męża, to byśmy nawet małżeństwem jeszcze nie byli, nie było by Pierworodnej. On nie lubi zmian, nawet jak meble przestwie to lament, ze po co - wyobraźcie sobie co bylo jak z ciemnobrązowych włosów machnęłam blond
A ja przekora jestem - im bardziej jęczał, tym częściej coś zmieniałam hahahha -
mnie wczoraj tak zakuła macica, ze aż mnie zgięło. jednorazowe, ale tak silne - ze mi łzy stanęły w oczach. Nie wiem co to było, ale nie chcę wiecej
Ja ogolnie mam mega kochanego męża, ale jak chodzi o nadawanie rytmu naszego zycia - to ja jestem motorem. On taki ciepły klusek czasem Jak poczeliśmy córkę (staraliśmy się, świadom był) - jak mu powiedział, to bidny zesztywniał - i to nie w sensie seksualnym hahahaha ))) -
Anka może przemysli i dziś będzie
Szarlotka nie mam wykresu, bo temperature mierzyłam bardzo nieregularnie Ale juz mam twarde postanowienie, że kupie termometr owulacyjny i od nowego cyklu będę działać sumiennie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 10:06
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
Kota? Ty masz pozadnie o babys dzialac a nie myslec o kupnie kota!
Przy pustym wykresie nawet i ja nie pomoge
Ile ja bym oddala by moj tak nie chcial jak wasi.. Kurde ja to w golfach i ciuchach narciarskich moge chodzic a i tak sie dobierac by chcial
Jeszcze 5 godz do wizyty. I wiecie co? Zawsze jak termin u jakiegos lekarza to nagle nic nie boli brzuch mnie nie boli lekko mdlilo ale juz ok. No moze ciut mnie podkuwa czasem ale noe mocno
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Anka, kota? A co w tym złego. Ja mam i to moje pierwsze dziecko. Kocham ją tak mocno i kiedy przyjdzie się poprzytulać to od razu robi się cieplej na sercu. Mój też nie zawsze chce , jak ciapek się zachowuje
Szarlotka a Ty już sceptycznie patrzyłaś na wszystko a zobaczysz że się uda zafasolowaćRybka84 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnyHaha Makowa, znowu się zgadza bo u mnie jest to samo
Ale ostatnio się wycwanił i sam sprawdza
No, jest chyba jakiś wirus późnych owu.. Ja mam 25 i dalej nie wiem kiedy ją miałam. Nawet trudno mi płeć dziecka wyliczyćWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 10:32
-
nick nieaktualnyTak mi się wydaje, ja miałam w Pn dopiero tworzące się czyli owu miałam jakoś w weekend albo w Poniedziałek. Po owu też jest płyn w zatoce douglasa
Jedyny problem był taki, że moje endo wynosiło 7 mm.. Powiedziała, że mogłoby być większe ale nie jest złeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 10:45