Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam kochane
Szarlotka - u Ciebie jest nadzieja, widzę Trzymam kciuki :*
Dziś rano dostałam sms-a od lekarza, potwierdził HSG we wtorek... Momentalnie tak się zdenerwowałam, że szok. Ale uspakajał mnie, że dostanę znieczulenie w sprayu i zapewniał, że zrobi ten zabieg tak delikatnie, jak tylko potrafi, poprosił o zaufanie, więc mam nadzieję, że przeżyje
Wczoraj po pracy pojechałam na shopping.. kupiłam sobie dresik do szpitala i koszulkę, jak również sexi majtki na - po zabiegu
Ania - mój mąż też tak czasami ma, że mu się nie chce, mimo, że są "te dni" i nic na to nie poradzisz ;( Taki są chłopy. Ale może dziś go olśni i będzie TwójSzarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Makowa_Panna wrote:20 dc. Teraz żałuje że nie przyłożyłam się do mietzenia. Jestem zla na siebie...
Rosax mój jest taki sam. I ulibione pytaniem mojego "A jakie masz majtki?"
na mojego jak płachta działają majtki satynowe, jak on to mawia "śliskie".
Kiedys siedzimy na imprezie u znajomych, Mezu szepcze do ucha mi : jakie masz majtki ? a ja ze bylam lekko % mówie od czapy "nei mam ich wcale" - mówię Wam, ale szybko chciał do domu !Szarlotka123, madziara0080 lubią tę wiadomość
-
Wy to jednak jesteście wariatki dziewczyny jak Was przeczytam od rana to od razu uśmiech mam na buzce i mi się chce!!!
Madziara0080 trzymam kciuki za wtorek, wszystko będzie szybciutko zrobione i tylko czekać na fasolkę
Mogę zadać głupie pytanie tym, które mierzą temperaturę? Czym dezynfekujecie termometr?
Miłego dzionka!Szarlotka123, madziara0080 lubią tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤