Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamuśka ja zaciskam z całej siły za Ciebie, ba, nawet u stóp trzymam
Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnyCześć dziolchy.Ale u Was emocje. Jutro dzień testów i wizyt. O mamciu.. mam jutro wizyte na 8.30. Chyba nie będę spała całą noc.
Nie pisze bo mąż ma urlop i ciągle gdzieś wybywamy i co najważniejsze szukamy domku. Odezwę się jutro. Życzę powodzenia w testowaniu no i oczywiście Magduullina trzymam kciuki za wizyteWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 13:20
-
nick nieaktualnyWiecie co dziewczyny muszę się Wam do czegoś przyznać. Tak bardzo pragnęłam synusia że wczoraj poczułam się mocno zawiedziona, że będę miała córkę. Było mi przykro, że to nue chłopak. Jednak przespałam się z tym i stopniowo zaczynam się oswajać z myślą o córeczce. Mam nadzieję, że nie zrozumiecie mnie źle. Najważniejsze żeby dziecko było zdrowe a płeć nie powinna mieć tu znaczenia. Długo wyczekiwaliśmy naszego maleństwa i mam nadzieję, że ciąża będzie się rozwijała prawidłowo i niedługo będę mogła trzymać ją na rękach i kochać nad życie
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynadzieja a pewnie ze najważniejsze jesy zdrowie kochana zobaczysz ze gdy przytulisz swoje cudo nie będzie miało tp znaczenia kochana to jest miłość nie do opisania jedyna niezastapiona i nieprzerwana !!! wiem ze kiedy człowiek się nastawi to tak właśnie jest ale napewno nikt nie zrozumie cie zle
a pomysl sobie jak np ludzie sa pewni aaaa będzie dziewczynka hmmm no fajnie a przy porodzie okazuje się ze co nieco się schowalo i jest chłopak lub na odwrót a kieds wogóle nie bylo usg i tez jakoś ludze żyli na to nie mamy wpływu
to już odgórnie postanowienie
hihi ale ważne ze jedyne twoje pierworodne !!!!!Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja, ja Ciebie doskonale rozumiem, bo od zawsze wyobrażam sobie swoje dziecko jako dziewczynkę Pewnie też bym była trochę rozczarowana, gdyby był chłopiec. Nie mniej jednak tak jak napisałaś, najważniejsze, by było zdrowe i szczęśliwie się urodziło Reszta przyjdzie już sama, a zwłaszcza wielka, nieograniczona miłość
-
Jestem, jestem.
Susana mam nadzieje ze to dziedzic Ci rozpiera tak matke, duzy bobas bedzie.
Nadzueja jak ja cie rozumiem! Ja po tescie od razu powiedzialam bedzie syn. Pozniej napalalam sie na corke a tu lekarz mi pokazuje siusiora
Misio wlasnie pojechal. Poplakalam i humor juz wracaMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnymamuśka no to tak jak np ja teraz fajnie było by mieć parke (teraz dziewczynke) ale przecież nie będę kochac swojego dziecka mniej jak będzie mialo fujarke wtedy bede znowu zadowolona ze moj będzie szczęśliwy ze dalam mu drugiego syna w każdej sytuacji trzeba widzieć pozytywy...
allle co z nasza rosax taka dzis bez humoru tylko czesc a teraz się nie odzywa ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 14:05
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysmerfetka_k wrote:Cześć
Nadzieja88 gratuluje córeczki, niech rośnie zdrowo!
Jakby co to ja was cały czas cZytam tylko nie mam co pisać starania chwilowo zawieszone (głównie przez konieczność robienia rtg) czekan aż sie zrosne :d dziś mam kontrolę trzymajcie kciuki zeby bylo ok to juz 3 tygodnie minęły.Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamuśka2017 wrote:Dzięki Dziewczyny, dzięki Jutro chwila prawdy Choć po tych negatywnych testach ciąża byłaby zaskoczeniem, to o tak gdzieś tam cień nadziei jest
Makowa, jak samopoczucie przed testowaniem ?Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny#Dorotka# wrote:Cześć dziolchy.Ale u Was emocje. Jutro dzień testów i wizyt. O mamciu.. mam jutro wizyte na 8.30. Chyba nie będę spała całą noc.
Nie pisze bo mąż ma urlop i ciągle gdzieś wybywamy i co najważniejsze szukamy domku. Odezwę się jutro. Życzę powodzenia w testowaniu no i oczywiście Magduullina trzymam kciuki za wizyteMagduullina, #Dorotka# lubią tę wiadomość
-
Nadzieja1988! wrote:Mówisz i masz
Oto i one
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Wczoraj nie mialam
Ogladalismy film animowany z synkiem i zasnelam. Chlopcy ogladneli do konca i nikt mnie nie obudzil ;( misio mowi ze tak slodko spalam i mu zal bylo, przez co musielismy spac w salonie na kanapie
Jejuu jak ja teraz sama spac bede? Tyle i nocy wspolnych.. Przyzwyczail mnie ze jest co dzien a tu nagle zonk i znika.
Juz mnie samotnosc dobija.. Nie wiem gdzie nos wcisnac.
Znalezli papiery w przedszkolu wyslali do glownego przedszkola. Dalam im 3 papiery razem. Jeden mial byc dla nich a dwa mieli odeslac do glownej siedziby a tak zakrecili ze wyslali 3 razem. Idioci.. Ale najwazniejsze ze synio pujdzie do tej grupy do jakiej mial isc. Bo wczoraj wcisnela go do innej ze niby juz w tej miejsca nie ma.. Jak sie okazalo po znalezieniu papierow miejsce musieli znalesc
A ja dostalam nakaz od meza :
Masz jesc normalnie i zdrowo!
Uwazac na siebie, nigdzie po ciemku nie chodzic bo tyle tu tych ze strach wychodzic
Jak cie kto by zaatakowal to krzycz ile tylko mozesz (a co ja mialabym innego robic? Nogi rozkladac? Hihi)
Nie mam sie strresowac i plakac.
Mam myslec o corci
Nie testowac puki noe wroci.Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Magduullina wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7966d80709d0.jpg
kochane również posyłam łapcie:)
Biere!!Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp