Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Smerfetka, dużo, dużo zdrówka Ci życzę
Susanna, oby problemy zdrowotne szybko minęły
U mnie nadal piękna tempka. Brzuch nadal czasami boli jak na @. Ogólnie miałam dziś w nocy zły sen. Kiedyś bym go za taki nie uznała, ale patrząc na obecne okoliczności, raczej pozytywny nie byłŚniło mi się, że dostałam @
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamuśka2017 wrote:Smerfetka, dużo, dużo zdrówka Ci życzę
Susanna, oby problemy zdrowotne szybko minęły
U mnie nadal piękna tempka. Brzuch nadal czasami boli jak na @. Ogólnie miałam dziś w nocy zły sen. Kiedyś bym go za taki nie uznała, ale patrząc na obecne okoliczności, raczej pozytywny nie byłŚniło mi się, że dostałam @
Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamuśka2017 wrote:Dzięki Dziewczyny, dzięki
Jutro chwila prawdy
Choć po tych negatywnych testach ciąża byłaby zaskoczeniem, to o tak gdzieś tam cień nadziei jest
Makowa, jak samopoczucie przed testowaniem ?
Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
Magduullina ja już myślę że to dziewczynka będzie
będzie miała starszego brata który ją obroni
pięknie
Mamuśka zaciskam z całej siły kciukasy! Mają być dwie krechy i koniec!
Smerfetka ile jeszcze będziesz się kurować? Czas wrócić do roboty!Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magduullina będzie wspaniale. Nie mogę się już wieści doczekać. Nakręcona jestem jak by to chodziło o mnie
Rosa co się dzieje?
Mamuśka jakie plamienie? Co to ma znaczyć? Implantacja?Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
A cholerka Susanna chodziło mi o Ciebie nie o Mamuśke
coś ona mi dziś w głowie siedzi
nick nieaktualny
-
Widzę u Makowej dalej wyżyny temperaturowe
jej nie mogę doczekać się jutra!
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"