Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale chyba nie zaobserwowalam u siebie ciągnącego śluzu , jedynie wodnisty

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    14 dc. Test negatywny. Znaczy ze byla juz ;) albo nadal jest. Lece na <3
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/751662632f7d.jpg

Magduullina lubi tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa wrote:
    Ale chyba nie zaobserwowalam u siebie ciągnącego śluzu , jedynie wodnisty
    Tez mialam tylko wode :/

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna czytałam że migdały dobre na endometrium dlatego tak wcinam :D ale magnez ponoć też. Mi osobiści wydłużył fl :P

Marciaa ja też powinnam nosić okulary na stałe i to dosyć mocne. Ale nie mogła bym się malować jak lubie więc zrezygnowałam :D a wodnisty śluz też jest bardzo dobry! :)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Mój wyczytał, że orgazm a konkretniej skurcze podczas niego pozwalają łatwiej plemnikom wniknąć....przekażcie to swoim mężom/partnerom :D Wiem co mówię...mój się baaaardzo tym przejął <3 <3
    Moj juz wie ;D

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bleeee ja okulary woze na lusterku tylko w razie kontroli policji ;D nie lubie sie w googersach ;D

Ukija a co takiego sie dzialo ze jak zly sen? Ty sie nie denerwj i nie stresuj
    . Dziecko od poczecia sie nerwow nauczy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 22:56

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No migdały są zalecane i jako naturalny wspomagacz naprawdę działają, wzmocniło to moją @ a wcześniej miałam skąpe...

• marciaa Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny prawidłowa korekcja wzroku jest bardzo ważna
    Mi przez to że nie nosiłam zwiększyła się dwukrotnie

• Ukija Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosa a wkurzają mnie ludzie, pokłóciłam się z bratową. Jakoś chyba lewą nogą wstałam :/

Marciaa ja mam astygmatyzm obu oczu. U mnie to rodzinne. I też mi się w ciągu dwóch lat pogłębiła wada z okularów noszonych czasami zamieniły się na zawsze. Lekarka nawet nie mogła mi dać od razu takich mocnych okularów bo bym się źle czuła. Dodatkowo widzę plamki jak prztrze :/ okulary w torebce są ale nie na nosie :P

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny ale czytania :)
    nadzieja gratuluję piekna księżniczka malenka :) ♡♡♡♡
    ja czekam do jutra hmmm ...
    rosax kochana no to ty juz kochana oficjalnie jestes w ciazy :) :*

Nadzieja1988! lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdulina, nie znasz jeszcze płci ?
    Możliwe jest znać płeć w 13 tygodniu ? Ktoś mnie w konia robi czy to możliwe?

• Ukija Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny ;)

Magduullina ja czekam aby zobaczyć Twojà Maleńką :P to już jutro! ;)

• Ukija Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś zapanowało szczęście w moim sercu :D koniec mierzenia temp w tym cyklu :D uf nie będę musiała wstawać z samego rana :D

SusannaDean, Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mierzyłam jeden cykl ale nie chciało mi się budzić, więc zaprzestałam :D

Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z synem znalam plec ok 12-13 tyg ... tersz jeszcze nie wiem .....
    ukija no to super mam nadzieje ze się dowiem jutro więcej i ze da mi zdjęcie

Ukija lubi tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna ja mierzę tylko żeby zobaczyć czy owu było. Później odpuszczam. Tylko ta jedna rzecz mnie interesuje :P trzeba wyluzować kiedyś i zacząć się cieszyć innymi rzeczami :D

Magduullina nie widzę innej opcji. Musisz się nią pochwalić nam. Taka kruszyneczka będzie :D

Wczoraj dwie moje koleżanki ogłosiły że są w ciąży... obie drugie dziecko, ale jedna z nich też się długo starała :P

Magduullina, borsuk lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ukija kochana to wspaniale. no a doktorce powiem ze ma mi dac zdjęcie za to jak mni zrobila w bambuko

Ukija lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ukija ja mam nadzieje że to będzie ona :) fajnie by było mieć parke :) hmmm strojenie spineczki opaseczki ahhhh... :) ale jak będzie synek to znowu moj będzie chodzil z glowa po chmury. ..

Ukija, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh mnie biegunka dopadła a do pracy mam iść, mam nadzieję, ze to przejdzie :(

• smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    Nadzieja88 gratuluje córeczki, niech rośnie zdrowo!
    Jakby co to ja was cały czas cZytam :) tylko nie mam co pisać starania chwilowo zawieszone (głównie przez konieczność robienia rtg) czekan aż sie zrosne :d dziś mam kontrolę trzymajcie kciuki zeby bylo ok :) to juz 3 tygodnie minęły.

Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

‹‹ 826 827 828 829 830 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ