Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
14 dc. Test negatywny. Znaczy ze byla juz albo nadal jest. Lece na
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/751662632f7d.jpgMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Susanna czytałam że migdały dobre na endometrium dlatego tak wcinam ale magnez ponoć też. Mi osobiści wydłużył fl
Marciaa ja też powinnam nosić okulary na stałe i to dosyć mocne. Ale nie mogła bym się malować jak lubie więc zrezygnowałam a wodnisty śluz też jest bardzo dobry!Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
SusannaDean wrote:Mój wyczytał, że orgazm a konkretniej skurcze podczas niego pozwalają łatwiej plemnikom wniknąć....przekażcie to swoim mężom/partnerom Wiem co mówię...mój się baaaardzo tym przejął
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Bleeee ja okulary woze na lusterku tylko w razie kontroli policji nie lubie sie w googersach
Ukija a co takiego sie dzialo ze jak zly sen? Ty sie nie denerwj i nie stresuj
. Dziecko od poczecia sie nerwow nauczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 22:56
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
Rosa a wkurzają mnie ludzie, pokłóciłam się z bratową. Jakoś chyba lewą nogą wstałam
Marciaa ja mam astygmatyzm obu oczu. U mnie to rodzinne. I też mi się w ciągu dwóch lat pogłębiła wada z okularów noszonych czasami zamieniły się na zawsze. Lekarka nawet nie mogła mi dać od razu takich mocnych okularów bo bym się źle czuła. Dodatkowo widzę plamki jak prztrze okulary w torebce są ale nie na nosieMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny
Magduullina ja czekam aby zobaczyć Twojà Maleńką to już jutro!Magduullina lubi tę wiadomość
Dziś zapanowało szczęście w moim sercu koniec mierzenia temp w tym cyklu uf nie będę musiała wstawać z samego rana
SusannaDean, Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Susanna ja mierzę tylko żeby zobaczyć czy owu było. Później odpuszczam. Tylko ta jedna rzecz mnie interesuje trzeba wyluzować kiedyś i zacząć się cieszyć innymi rzeczami
Magduullina nie widzę innej opcji. Musisz się nią pochwalić nam. Taka kruszyneczka będzie
Wczoraj dwie moje koleżanki ogłosiły że są w ciąży... obie drugie dziecko, ale jedna z nich też się długo starałaMagduullina, borsuk lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Nadzieja88 gratuluje córeczki, niech rośnie zdrowo!
Jakby co to ja was cały czas cZytam tylko nie mam co pisać starania chwilowo zawieszone (głównie przez konieczność robienia rtg) czekan aż sie zrosne :d dziś mam kontrolę trzymajcie kciuki zeby bylo ok to juz 3 tygodnie minęły.Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość