X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale chyba nie zaobserwowalam u siebie ciągnącego śluzu , jedynie wodnisty

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    14 dc. Test negatywny. Znaczy ze byla juz ;) albo nadal jest. Lece na <3
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/751662632f7d.jpg

Magduullina lubi tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa wrote:
    Ale chyba nie zaobserwowalam u siebie ciągnącego śluzu , jedynie wodnisty
    Tez mialam tylko wode :/

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna czytałam że migdały dobre na endometrium dlatego tak wcinam :D ale magnez ponoć też. Mi osobiści wydłużył fl :P

Marciaa ja też powinnam nosić okulary na stałe i to dosyć mocne. Ale nie mogła bym się malować jak lubie więc zrezygnowałam :D a wodnisty śluz też jest bardzo dobry! :)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Mój wyczytał, że orgazm a konkretniej skurcze podczas niego pozwalają łatwiej plemnikom wniknąć....przekażcie to swoim mężom/partnerom :D Wiem co mówię...mój się baaaardzo tym przejął <3 <3
    Moj juz wie ;D

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bleeee ja okulary woze na lusterku tylko w razie kontroli policji ;D nie lubie sie w googersach ;D

Ukija a co takiego sie dzialo ze jak zly sen? Ty sie nie denerwj i nie stresuj
    . Dziecko od poczecia sie nerwow nauczy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 22:56

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No migdały są zalecane i jako naturalny wspomagacz naprawdę działają, wzmocniło to moją @ a wcześniej miałam skąpe...

• marciaa Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny prawidłowa korekcja wzroku jest bardzo ważna
    Mi przez to że nie nosiłam zwiększyła się dwukrotnie

• Ukija Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosa a wkurzają mnie ludzie, pokłóciłam się z bratową. Jakoś chyba lewą nogą wstałam :/

Marciaa ja mam astygmatyzm obu oczu. U mnie to rodzinne. I też mi się w ciągu dwóch lat pogłębiła wada z okularów noszonych czasami zamieniły się na zawsze. Lekarka nawet nie mogła mi dać od razu takich mocnych okularów bo bym się źle czuła. Dodatkowo widzę plamki jak prztrze :/ okulary w torebce są ale nie na nosie :P

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny ale czytania :)
    nadzieja gratuluję piekna księżniczka malenka :) ♡♡♡♡
    ja czekam do jutra hmmm ...
    rosax kochana no to ty juz kochana oficjalnie jestes w ciazy :) :*

Nadzieja1988! lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdulina, nie znasz jeszcze płci ?
    Możliwe jest znać płeć w 13 tygodniu ? Ktoś mnie w konia robi czy to możliwe?

• Ukija Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny ;)

Magduullina ja czekam aby zobaczyć Twojà Maleńką :P to już jutro! ;)

• Ukija Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś zapanowało szczęście w moim sercu :D koniec mierzenia temp w tym cyklu :D uf nie będę musiała wstawać z samego rana :D

SusannaDean, Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mierzyłam jeden cykl ale nie chciało mi się budzić, więc zaprzestałam :D

Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z synem znalam plec ok 12-13 tyg ... tersz jeszcze nie wiem .....
    ukija no to super mam nadzieje ze się dowiem jutro więcej i ze da mi zdjęcie

Ukija lubi tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna ja mierzę tylko żeby zobaczyć czy owu było. Później odpuszczam. Tylko ta jedna rzecz mnie interesuje :P trzeba wyluzować kiedyś i zacząć się cieszyć innymi rzeczami :D

Magduullina nie widzę innej opcji. Musisz się nią pochwalić nam. Taka kruszyneczka będzie :D

Wczoraj dwie moje koleżanki ogłosiły że są w ciąży... obie drugie dziecko, ale jedna z nich też się długo starała :P

Magduullina, borsuk lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ukija kochana to wspaniale. no a doktorce powiem ze ma mi dac zdjęcie za to jak mni zrobila w bambuko

Ukija lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ukija ja mam nadzieje że to będzie ona :) fajnie by było mieć parke :) hmmm strojenie spineczki opaseczki ahhhh... :) ale jak będzie synek to znowu moj będzie chodzil z glowa po chmury. ..

Ukija, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh mnie biegunka dopadła a do pracy mam iść, mam nadzieję, ze to przejdzie :(

• smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    Nadzieja88 gratuluje córeczki, niech rośnie zdrowo!
    Jakby co to ja was cały czas cZytam :) tylko nie mam co pisać starania chwilowo zawieszone (głównie przez konieczność robienia rtg) czekan aż sie zrosne :d dziś mam kontrolę trzymajcie kciuki zeby bylo ok :) to juz 3 tygodnie minęły.

Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

‹‹ 826 827 828 829 830 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ