Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
SusannaDean wrote:Kurde ale w 6 dpo jeszcze nie miałam bólu...jest nadzieja na zagnieżdżenie? Taka malutka? I piersi od wczoraj bolą lekko
trzymam kciuki by to bylo to
Nadzieja1988!, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyMamuśka2017 wrote:Susanna, ja myślę, że są szanse na zagnieżdżenie
I oby to było to
Mnie dzisiaj boli brzuch, ale jak na @ ;/Jeszcze 7 dni do testowania
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Mamuśka2017 wrote:Susanna, ja myślę, że są szanse na zagnieżdżenie
I oby to było to
Mnie dzisiaj boli brzuch, ale jak na @ ;/Nadzieja1988!, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Oby tak było, jakoś jestem o to spokojna bo jak do tej pory nie miałam żadnych wskazówek te 6-7 dni po owu, a bóle zaczynały się na 2-1 dzień przed @.... więc inaczej jak zawsze
Jeszcze 7 dni do testowania
SusannaDean, Nadzieja1988!, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
rosax3 wrote:Dorwij jak bedzie ochota. W tym wszysgkim trza pamietac ze nic na sile
jasne, to szczególnie!
a mój mąż ostatnio tak dba o to żebym miała orgazm że mogłabym kilka razy dziennie haha
wczoraj tak było że za 2 godziny oboje znowu mieliśmy ochotę;pSusannaDean, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarciaa wrote:jasne, to szczególnie!
a mój mąż ostatnio tak dba o to żebym miała orgazm że mogłabym kilka razy dziennie haha
wczoraj tak było że za 2 godziny oboje znowu mieliśmy ochotę;pWiem co mówię...mój się baaaardzo tym przejął
Ukija lubi tę wiadomość
-
Nadzieja zakochałam się. Ja te Wasze dzieciaki kocham od pierwszego wejrzenia jakby były moje ❤ jest śliczna
Susanna mnie muli w brzuchu dziś chyba w macicywalczyłam o endo w tym cyklu jak szalona. Zjadłam kilogramy migdałów nawet
Rosa Ty i Twój związek x
Ja miałam dziś tak spierniczony dzień że czułam jak bym znalazĺa się w koszmarnym śnie... ale już jest lepiejNadzieja1988!, Magduullina, madziara0080 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
SusannaDean wrote:Mój wyczytał, że orgazm a konkretniej skurcze podczas niego pozwalają łatwiej plemnikom wniknąć....przekażcie to swoim mężom/partnerom
Wiem co mówię...mój się baaaardzo tym przejął
chyba mój właśnie teź :d
niz niby nie mówi a ja wiem że wiele o tym czyta
bo nagle mu aż tak bardzo na tym zalezy;p
owszem.. czesto zalezalo ale nie az tak xD
i chyba coś w tym jest bo dzisiaj ze mnie mało co wypłynęło jego sokówWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 22:18
-
nick nieaktualnymarciaa wrote:chyba mój właśnie teź :d
niz niby nie mówi a ja wiem że wiele o tym czyta
bo nagle mu aż tak bardzo na tym zalezy;p
owszem.. czesto zalezalo ale nie az tak xD
i chyba coś w tym jest bo dzisiaj ze mnie mało co wypłynęło jego soków
Mój też się nie przyzna ale idzie zauważyć jak coś nowego wyczytał
U mnie jakoś tak wszystko zawsze zostaje w środku -
nick nieaktualnyUkija wrote:Nadzieja zakochałam się. Ja te Wasze dzieciaki kocham od pierwszego wejrzenia jakby były moje ❤ jest śliczna
Susanna mnie muli w brzuchu dziś chyba w macicywalczyłam o endo w tym cyklu jak szalona. Zjadłam kilogramy migdałów nawet
Rosa Ty i Twój związek x
Ja miałam dziś tak spierniczony dzień że czułam jak bym znalazĺa się w koszmarnym śnie... ale już jest lepiej
Oj już woeczór trzeba odgonić złe myśli i smutki przed snemJa jeśli chodzi o migdały paczuszke 150 gram tydzień jem
Mamuśka, mam 22 dc :)6 dni po owu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUkija wrote:Nadzieja zakochałam się. Ja te Wasze dzieciaki kocham od pierwszego wejrzenia jakby były moje ❤ jest śliczna
Rosa Ty i Twój związek x
Ja miałam dziś tak spierniczony dzień że czułam jak bym znalazĺa się w koszmarnym śnie... ale już jest lepiej -
nick nieaktualny