Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya może masz jakas sytuacje która cie przerasta. .. ja tak mam jak cos mnie gnebi dluzszy czas i nie umiem sobie poradzić w czymś. ...
teraz obralam inna taktyke i jest mi lepiej w ciazy z synkiem o wszystko się zloscilam drobnostka potrafila wyprowadzić mnie z równowagi teraz jakoś postanowiłam sobie ze nerwy i stres noc nie daja a urodzic drugiego nerwusa to ciężka sprawa drugie dziecko będzie oaza spokoju a + ze osoby z grudnia sa bardzo spokojni i jeżeli będzie córeczka Gabriela to już w ogóle jakie znam Gabrysie sa ulozone spokojne ciche ahhh marzenie a co tam może się spełniWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 08:15
-
Hej Dziewczyny
Dziś obyło się u mnie bez wbijania łokci ale tak mnie cycki bolą i są tak ciężkie jakby z tone ważyły ach ten progesteron
Rosa no to na pewno był sen jakiś. Nie ma co się przejmować. Czasami trzeba opróżnić zbiorniczek łez
Magduullina no niestety przed ciążą należy zadbać o zęby. Zwłaszcza jak kobieta świadomie zachodzi w ciążę. Teraz ratowanie nie będzię aż takie proste. Np. Nie leczy się kanałowo tylko czeka aż kobieta urodzi. Faktycznie są znieczulenia "bezpieczne" w ciąży ale nie wiem czy bym się zdecydowała. Ja po moim jednym zębie za którego wybuliłam 700 zł za kilka miesięcy na przegląd lecęMagduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
U nas po kilku pochmurnych dniach wreszcie zrobiła się piękna pogoda.
Wczoraj pojechaliśmy na spontaniczne zakupy i przy okazji zaliczylismy kino.
Anka co za emocje. Już się nie mogę doczekać Twojego testowania :*
Ja dziś testu nie zrobiłam. Stwierdziła, że wolę żyć nadzieją niż zalamywać się kolejnym cieniem. Jutro idę na bete.Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Ania moje kciuki dla ciebie zacisniete! O jejuuuuu czuje po kosciach ze jutro beda dwie kresunie!
Tulipanowa jak to zlecialo.. Nie tak dawno pisalas
"jestem w ciazy, sa dwie kreski"
Magdulina sprobowac warto!Magduullina, rosax3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdulina piersi mnie bola i mam wrażliwe sutki, brzuch pobolewa jak na @ i czuję taką jakoby pełność w macicy, czasami na chwilę dopadają mnie mdłości i mam dużo mlecznego dość wodnitego śluzu.
SusannaDean a Ty prowadzisz wykres? Temp pięknaSusannaDean, zFolwarku, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie tutaj nie ale w komórce mam aplikację Na te 2 dni przed ewentualną @ powinna spadać, nie?
Poza tym mam wodnisty śluz cały czas czuje "mokrość" no i oprócz tego 6 dpo nie było żadnych plamień co zazwyczaj przed @ mi się zdarza...Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W poprzedniej ciąży czułam już od owulacji że coś jest na rzeczy. Wiele kobiet podobno tak ma. Trzymam kciuki żeby i u Ciebie przeczucia się sprawdziły
U mnie jest zupełnie inaczej niż w trzech poprzednich ciażach. Może to znak, że wreszcie wszystko będzie dobrze.zFolwarku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo właśnie coś mi gra w tej sprawie w zasadzie od owulacji, kilka dni po niej Te bóle kolkowe były(8 dpo) ale ustąpiły, gdyby to była kolka nerkowa nie mogłabym sikać i bolałoby ciągle (mam problemy z nerkami od czasu do czasu i już znam reakcję swojego organizmu) a tu ból utrzymał się ok 4-5 godzin i sam zniknął.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 10:53
-
A ja Wam powiem, ze ja w ciazy z Corka nie mialam zadnych przeczuc ani nic. Mialam plamienie tuz przed terminem @ i odechcialo mi sie slodkiego. Tak to nic. Mdlosci czy inne objawy to pozniejszy etap ciazy - 7-8 tydz sie zaczyna. U mnie przed testem pozytywnym wszystko szlo jak na @