Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Susanna, właśnie ponoć na początku ciąży jest dużo białego śluzu, więc myślę, że to dobry znak
Rosax, mówi się, że cześć kobiet czuje, że się udało i są w ciąży Mi ciężko to potwierdzić bo nigdy nie byłam
Trzymam za Was kciuki Dziewczyny Muszę się sprężyć bo zaraz to sama zostanę hi hi
U mnie całe szczęście od środy mam wolne i w czwartek wyjeżdżamy Nic wielkiego parę dni na łonie natury Jedziemy łowić ryby w 12 osób, takie nasze małe hobby Ale cieszę się Będzie wesoło i przestanę myśleć o ciąży Muszę tylko do gina dzwonić, bo nie wiem czy teraz też mam brać clo. Ogólnie będę miała problem z monitoringiem W tamtym cyklu 11 dnia dostałam pregnyl na pęknięcie, a w tym między 6 a 10 dc będę na wyjeździe i teraz nie wiem jak to zrobić Muszę z lekarzem pogadać -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Dziewczynki
Gorące pozdrowienia ze słonecznej plaży w Sopocie
A więc tak po test nie poszłam bo nie po drodze miałam. @ nie ma nadal. Siedzę na plaży jak na szpilkach i fortunę wydam na te płatne WCMagduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
Ty idz kobieto tej apteki szukaj! Ja tu czekam na test a ona ze fortune wydala na sprawdzanie czy @ ni ma.
Nie ma i nie bedzie! Potwierdz nam to w koncu testem hihi
Co chwile strone odswiezalam czekajac na CiebieMagduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Mamuśka też moczymy kija z moim. Ja bardziej jako towarzyszka ale ostatnio złowiłam pięknego dużego karasia srebrzystego. Nazwałam go Rysiu i wypuściłam do wody zgodnie z zasadą złap i wypuść
Rosa cycki do ziemi
Muszę Wam powiedzieć że mam jakieś złe dni ostatnio... no ale po burzy zawsze wychodzi słońceMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
No co ty gadadz aniu?! Jak to przylazla?!
My tez czasem na rybki jezdzimy
Fajna sprawa i duzo spokoju
Ale sobie pospalam napisalam do was post, polozylam sie i dopiero co oczy otworzylam..Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Obiecalam sobie ze w niedziele chocby sie palilo walilo zalewalo to nic nie rusze i nie bede sprzatac. Ale kurde sie nie da! Caly stoliczek obok kanapy zawalony zabawkami! Nie ma gdzie polozyc kawy! Po podlodze zabawki przechodzac robic trzeba scieszki! W zlewie tona naczyn do mycia a no i patelnia na kuchence, o niej zawsze zapomne. Czy ja wymagam wiele?! Jedna czysta niedziela i kolejne zdrowe dziecko! Tak wiele? Ahh ide ogarniac syf.. Ale przysiegam zabawek nie rusze! Niech je mlody sprzata. Czas sie nauczyc.
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Rosax, ja też miałam mieć leniwą niedzielę ale stwierdziłam, że zaczniemy się pakować Uszykowanie sprzętu na ryby to też nie jest 5 minut Także ruszam do boju
Aniu, a nie za szybko na @ czy to u Ciebie normalna długość cyklu ?Magduullina lubi tę wiadomość
-
Rosax ja też mówie nie robie nic w niedziele najwyze wiecej zmywania bedzie w poniedzialek a czlek nie robot musi odpoczac ale zycie swoje.moja 6 latke meczy glupieje z 5,5 letnim kuzynem a po co ciotka ma sie nudzic najlepiej ubrudzic ja zbitym jajkiem i papka blotna.z tego wszystkiego musialam wlaczyc pralke aby uratowac spodnie co 3 razy mialam na dupie ale watpie aby plamy z blota zeszly