Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magduullina no oczywiście że się wysypiam. Wyluzowałam. Z tym że mam jedną jedyną zachciankę poowulacyjną. Czuję w powietrzu ryż preparowany i mam na niego straszną ochotę. W tamtym cyklu był popcorn z masłem. Co ta cholerna owylacja ze mną robi? Ma audi? Faceci chyba tak mają bo mój kocha audi i drugie z rzędu teraz ma a zapewanie kombi udało by Ci się tak samo zaparkować
Rosa napisz do niego aby się z Tobą skontaktował od razu jak przeczyta wiadomość od Ciebie na pewno wszystko jest w porządku a dla mnie już przestała być ta druga część cyklu interesująca to chyba zasługa tego że nie mierzę temp
Mamuśka ja kupuje w aptece. Jakoś bardziej im ufam a i tak nie robie 40 tylko wstrzelam się w siedmiu które są w paczceMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Białe auta są piękne. Mi się marzy takie duże auto aby wszystko się zmieściło nie ważne czy będzie to audi czy duster czy bmw (seria x też mi się podoba szalenie ale krowy ciągną paliwa tyle że w grobie bym się przewróciła). Póki co mamy audi ale nie jest jakaś super pakowna. Ale jest niezawodna. W dzika nią uderzyliśmy w tamtym roku jedynie do wymiany pas przedni bo wiadomo masa zwierza duża. No i pampers odpadł. W tym roku mieliśmy sytuacje że jechaliśmy pośród drzew taką drogą, ciemno wszędzie bo noc i nagle Mój mówi że tempomat się zaciął i nie może przyspieszyć (ma ciężką nogę) i zwolnił aby coś tam pokręcić nim i patrzymy a tam sarna taka duża na drodze. Przegoniliśmy ją i tempomat znowu działa chyba nam ocaliła życie nasza mała audi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 11:01
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Susanna ooo ładne suzuki. 4x4?
SusannaDean, Magduullina lubią tę wiadomość
Hej
Moje samopoczucie jest do bani. Boli mnie w podbrzuszu, do tego mam gorączkę i cholerny ból głowy. A tu trzeba było walizki spakować mieszkanie ogarnąć. O rany jeszcze ta podróż nocą. Nawet nie mam siły żeby na plażę na chwilę iść zobaczyć i pożegnać moje kochane morze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ukija wrote:Magduullina no oczywiście że się wysypiam. Wyluzowałam. Z tym że mam jedną jedyną zachciankę poowulacyjną. Czuję w powietrzu ryż preparowany i mam na niego straszną ochotę. W tamtym cyklu był popcorn z masłem. Co ta cholerna owylacja ze mną robi? Ma audi? Faceci chyba tak mają bo mój kocha audi i drugie z rzędu teraz ma a zapewanie kombi udało by Ci się tak samo zaparkować
Rosa napisz do niego aby się z Tobą skontaktował od razu jak przeczyta wiadomość od Ciebie na pewno wszystko jest w porządku a dla mnie już przestała być ta druga część cyklu interesująca to chyba zasługa tego że nie mierzę temp
Mamuśka ja kupuje w aptece. Jakoś bardziej im ufam a i tak nie robie 40 tylko wstrzelam się w siedmiu które są w paczce
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1debf86b0d6d.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f87014579f6d.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 12:08
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Anka dasz rade. Cycki do przodu i stawiasz czoła wszystkim przeciwnością.
Tak myślałam nad tym co wczoraj pisałaś. I moim zdaniem albo z nim o tym poważnie tylko we dwoje porozmawiasz i zobaczysz jak zareaguje albo będziesz tą drugą po jego córce. Niestety sam nie pójdzie po rozum do głowy i się nie domyśli. Jak wiesz dla Ojców córki są jak oczka w głowie i myślę że ona ma na niego, na Wasze życie i starania wielki wpływ. Musisz sama tą sprawę rozwiązać, inaczej będziesz się męczyć i wszystko się rozpadnie (przepraszam że tak bezpośrednio o tym pisze ale to moja opinia i mam nadzieję że będzie całkiem odrotnie i się ułoży). Czasami trzeba o coś zawalczyć z całej siły.
Rosa spokojnie. Odezwie się kochana. W Twoim stanie nie możesz się zamartwiać
Susanna właśnie to mi się marzy. Napęd 4x4 audi niskie zawieszenie napędu na 4 koła nie ma i ostatnio wjechaliśmy w las na rybki i zablokowaliśmy się w błocie (po tych ulewach) i co? I laweta"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAha, powtórzyłam teścior, 10 bobo test i też nic Chyba mnie czeka wizyta u lekarza bo skądś się wzięły te bóle już od 5 dni około mam (a 8dpo takie kolkowe silne po stronie jajnika z którego owulacja trwały ok 2 h z tego co pamiętam), a wczoraj takie jakby miesiączkowe no i te kłucie. Więc trzeba się zbadać
-
nick nieaktualny