X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, Wy kupujecie testy owulacyjne i ciążowe w aptece czy na allegro ? Pytam bo po ostatnim miesiącu stwierdziłam, że te testy to drogi interes i chcę zamówić jakieś na allegro :) Może któraś zamawiała i może coś polecić ?

w4sqpc0z3is213tz.png
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamawiam na amazon. Te testy tanie i duzo ich, zamawialam wczesniej teraz zainwestowalam w clearblue ;)

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe nie zamawiam, bo ciągle się łudzę, że to już ten ostatni miesiąc i szkoda zapasów robić :)

<3
    Najlepiej przez ceneo pewnie, bo zamawiając ten conceive plus widziałam testy po 3 zł :)

• Ukija Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina no oczywiście że się wysypiam. Wyluzowałam. Z tym że mam jedną jedyną zachciankę poowulacyjną. Czuję w powietrzu ryż preparowany i mam na niego straszną ochotę. W tamtym cyklu był popcorn z masłem. Co ta cholerna owylacja ze mną robi? Ma audi? Faceci chyba tak mają bo mój kocha audi i drugie z rzędu teraz ma :P a zapewanie kombi udało by Ci się tak samo zaparkować :P

Rosa napisz do niego aby się z Tobą skontaktował od razu jak przeczyta wiadomość od Ciebie :) na pewno wszystko jest w porządku :) a dla mnie już przestała być ta druga część cyklu interesująca to chyba zasługa tego że nie mierzę temp :P

Mamuśka ja kupuje w aptece. Jakoś bardziej im ufam ;) a i tak nie robie 40 tylko wstrzelam się w siedmiu które są w paczce ;)

Magduullina lubi tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ukija ja sama kocham te auta :) ale wygodniej mi w moim stillo he małe wszędzie się zmieści tylko trzeba często myc bo białe :)

• Ukija Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Białe auta są piękne. Mi się marzy takie duże auto aby wszystko się zmieściło nie ważne czy będzie to audi czy duster czy bmw (seria x też mi się podoba szalenie ale krowy ciągną paliwa tyle że w grobie bym się przewróciła). Póki co mamy audi ale nie jest jakaś super pakowna. Ale jest niezawodna. W dzika nią uderzyliśmy w tamtym roku jedynie do wymiany pas przedni bo wiadomo masa zwierza duża. No i pampers odpadł. W tym roku mieliśmy sytuacje że jechaliśmy pośród drzew taką drogą, ciemno wszędzie bo noc i nagle Mój mówi że tempomat się zaciął i nie może przyspieszyć (ma ciężką nogę) i zwolnił aby coś tam pokręcić nim i patrzymy a tam sarna taka duża na drodze. Przegoniliśmy ją i tempomat znowu działa :D chyba nam ocaliła życie nasza mała audi <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 11:01

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mieliśmy audi ale nam dało popalić oj dało. Musieliśmy trafić na jakiś felerny model :) I się zraziliśmy :) Teraz Suzuki Grand vitara :D

• Ukija Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna ooo ładne suzuki. 4x4?

SusannaDean, Magduullina lubią tę wiadomość

• Anka309 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Moje samopoczucie jest do bani. Boli mnie w podbrzuszu, do tego mam gorączkę i cholerny ból głowy. A tu trzeba było walizki spakować mieszkanie ogarnąć. O rany jeszcze ta podróż nocą. Nawet nie mam siły żeby na plażę na chwilę iść zobaczyć i pożegnać moje kochane morze :-(

1usaio4p21hbw2ds.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Susanna ooo ładne suzuki. 4x4?
    Tak :D

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, dasz radę :) Niech dzieciaczki i partner też trochę pomogą ;)

w4sqpc0z3is213tz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh koniec wyjazdu pewnie też tak wpływa na Ciebie

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Magduullina no oczywiście że się wysypiam. Wyluzowałam. Z tym że mam jedną jedyną zachciankę poowulacyjną. Czuję w powietrzu ryż preparowany i mam na niego straszną ochotę. W tamtym cyklu był popcorn z masłem. Co ta cholerna owylacja ze mną robi? Ma audi? Faceci chyba tak mają bo mój kocha audi i drugie z rzędu teraz ma :P a zapewanie kombi udało by Ci się tak samo zaparkować :P

Rosa napisz do niego aby się z Tobą skontaktował od razu jak przeczyta wiadomość od Ciebie :) na pewno wszystko jest w porządku :) a dla mnie już przestała być ta druga część cyklu interesująca to chyba zasługa tego że nie mierzę temp :P

Mamuśka ja kupuje w aptece. Jakoś bardziej im ufam ;) a i tak nie robie 40 tylko wstrzelam się w siedmiu które są w paczce ;)
    A co ja robie? Jedyne co wiem ze wczoraj po 11 byl online.. Mial mi zostawic dodatkowy kontakt, nawet tel do szefa.. A o wszystkim przez <3 zapomielismy..
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1debf86b0d6d.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f87014579f6d.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 12:08

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu dasz rade <3
    Silna kobieta jestes <3

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odezwie się, wiem, że się martwisz, ale będzie dobrze :)

• Ukija Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka dasz rade. Cycki do przodu i stawiasz czoła wszystkim przeciwnością.
    Tak myślałam nad tym co wczoraj pisałaś. I moim zdaniem albo z nim o tym poważnie tylko we dwoje porozmawiasz i zobaczysz jak zareaguje albo będziesz tą drugą po jego córce. Niestety sam nie pójdzie po rozum do głowy i się nie domyśli. Jak wiesz dla Ojców córki są jak oczka w głowie i myślę że ona ma na niego, na Wasze życie i starania wielki wpływ. Musisz sama tą sprawę rozwiązać, inaczej będziesz się męczyć i wszystko się rozpadnie (przepraszam że tak bezpośrednio o tym pisze ale to moja opinia i mam nadzieję że będzie całkiem odrotnie i się ułoży). Czasami trzeba o coś zawalczyć z całej siły.

Rosa spokojnie. Odezwie się kochana. W Twoim stanie nie możesz się zamartwiać :)

Susanna właśnie to mi się marzy. Napęd 4x4 :P audi niskie zawieszenie napędu na 4 koła nie ma i ostatnio wjechaliśmy w las na rybki i zablokowaliśmy się w błocie (po tych ulewach) i co? I laweta :/

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też się marzy jakieś fajne autko, ale ponieważ chcemy się budować, to teraz każda złotówka się liczy ;)

Aniu, ja szczerze mówiąc zgadzam się z Ukiją i tym, co napisała :)

w4sqpc0z3is213tz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ło kurcze wiem coś o tym...nas laweta zawoziła prawie z Łodzi na południe Polski. Wesoło to nie było :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha, powtórzyłam teścior, 10 bobo test i też nic :( Chyba mnie czeka wizyta u lekarza bo skądś się wzięły te bóle już od 5 dni około mam (a 8dpo takie kolkowe silne po stronie jajnika z którego owulacja trwały ok 2 h z tego co pamiętam), a wczoraj takie jakby miesiączkowe no i te kłucie. Więc trzeba się zbadać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha, temperatura 37.00 :)

‹‹ 844 845 846 847 848 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ