Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamuśka wiesz co mi powiedziała lekarka na taki wynik? Że to głupota robić od razu test i bete. Strata kasy. Dlatego następnym razem nie testuje. Nie robie bety. Pieprze rozczarowanie i nadzieje. Co ma być to będzie!
SusannaDean, zFolwarku lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija ja zrobiłam bete głównie dlatego żeby mieć dowód dla lekarza, że coś zaskoczyło.
Poza tym lekarz kazał mi przyjść zaraz jak zobaczę dwie kreski żeby dostać armię leków. A może musiałaby brać już wczesnieś zaraz po owu? Ale nikt mi nic nie przepisał!? -
Makowa_Panna wrote:Ukija ja zrobiłam bete głównie dlatego żeby mieć dowód dla lekarza, że coś zaskoczyło.
Poza tym lekarz kazał mi przyjść zaraz jak zobaczę dwie kreski żeby dostać armię leków. Mialam iść jutro, ale nie zdążyłam. A może musiałaby brać już wczesnieś zaraz po owu? Ale nikt mi nic nie przepisał!? -
Wiem wiem Makowa po co zrobiłaś. Nie musisz mi tłumaczyć ja opisałam swój przypadek w tym poście. Mnie to zmotywowało co mi lekarka powiedziała i dlatego odpuściłam wszystkie testy nie mam tak jak Ty brać leków choć uważam że mam za niski progesteron ale wieszość lekarzy to idioci zapytaj lekarza i pokarz wyniki przecież oni są by nam pomagać a nie olewać"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Makowa, mi się wydaje, że może powinnaś brać od razu po ovu np duphaston czy coś w tym stylu. Wiem, że niektórzy lekarze tak przepisują Ale mój np też powiedział, bo pytałam, że nie mam nic brać, tylko od razu do niego przyjść
Ukija, trochę taka jest prawda, że człowiek się spieszy i robi sobie bez sensu nadzieje A potem jest wielkie rozczarowanieUkija lubi tę wiadomość
-
Ooooo Rosa ale pìękna! Tym razem już się nie spali
Makowa tak dodam tylko, że wiem że Wam sì w końcu uda! Nie ma innej opcji!"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Kurde nie moge pojac czemu to tak? Dlaczego zle rzeczy nas spotykaja? Chcemy fasoli bardzo mocno juz ja kochamy choc jeszcze jej nie ma i co?! I nic.. Smutne to. Dlaczego ja? Dlaczego Ty ukija?! Dlaczego Ty makowa!? Co my komu zrobilysmy ze nie pozwalaja sie nam cieszyc dwoma kreskami przez kolejne 9 msc?!?! Dosc tego! Dziewczyny spinamy poslady! Teraz juz sie uda i bedzie na zawsze!
SusannaDean lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ukija wrote:
Rosa na szczęście już wszystko w porządku. Wiesz że nic mu nie jest. Wszystko sie układa to kiedy testujesz bo chyba jesteś następna
A oficjalnie testuje 19.08
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosa nasze iskierki nie były jeszcze gotowe do zejścia do nas. Ale będą i już pewnie są. Musimy uzroić się cierpliwość.
Ja też powinnam testować 13 będzie dobrze kochana będą u Ciebie dwie krechyzFolwarku lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Rosax, przeczytałam Twój pamiętnik, późno bo późno ale zrobiłam to. I wiesz co, z całego serca życzę Tobie tych 9 miesięcznych dwóch kresek. Naprawdę!
Ja pod koniec sierpnia jadę do Częstochowy na Jasną Górę, modlić się o 2 kreski Już wiele razy to obiecywałam. Wszystko mi się udawało, egzaminy itd, a nigdy nie dojechałam, ale teraz muszę Bo wierzę, że moje marzenie się spełnimadziara0080, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
Ukija wrote:Rosa nasze iskierki nie były jeszcze gotowe do zejścia do nas. Ale będą i już pewnie są. Musimy uzroić się cierpliwość.
Ja też powinnam testować 13 będzie dobrze kochana będą u Ciebie dwie krechyMagduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Mamuśka2017 wrote:Rosax, przeczytałam Twój pamiętnik, późno bo późno ale zrobiłam to. I wiesz co, z całego serca życzę Tobie tych 9 miesięcznych dwóch kresek. Naprawdę!
Ja pod koniec sierpnia jadę do Częstochowy na Jasną Górę, modlić się o 2 kreski Już wiele razy to obiecywałam. Wszystko mi się udawało, egzaminy itd, a nigdy nie dojechałam, ale teraz muszę Bo wierzę, że moje marzenie się spełni
07.11.2012 Julian
Ahhh siedze i podziwiam pralke jak pierze.. Ile by mi to czasu zajelo kiedys na tarce a teraz sprytne urzadzenie. Wkladasz wlaczasz i gotowe
SusannaDean, zFolwarku lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Rosa js bym chciałs Marysie zobaczyć w bląd kręconych włoskach, z wielkimi błękitnymi oczkami po mamusi. No ale najpierw trzeba być w ciąży i ją donisić i urodzić. Długa droga przede mną
Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość
Zobaczysz kochana ale te wloski to beda sklejone i mokre ;p a oczy lekko otwarte i przestraszone :p
Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnyjestem ...
Makowa tule mocno ;*
rosax super ze twoj się odezwał. i super pralka! niech służy jak najdłużej! !!
ukija doczekasz się Marysienki! :*
Aniu kochana zdrowiej!
bylam u mamy dlatego mnie nie było ...
szlak mnie trafia juz przez cały dzień mnie nic nie bolało a teraz znowu wieczór i zeby zaczynają bolec no ja zwariuje 3 noc z kolei .... można zeswirowac caly dzień spokój a wieczorem bol nie do wytrzymania jutro musze pozalatwiac z papierami i pobudka o 6 żeby chlopa do roboty zawieść i miec czym jechac jeszcze mni tak wkurza ze normalnie ..... wrrrr.. jak tylko do mamy jade tak mu nic kur*a nie pasuje dosc ze na wszystko oko człowiek przymyka to jeszcze przyjdzie z roboty i humor momentalnie psuje ..... kiedyś nie wytrzymam i wkońcu pojade w pizdu ilez mozna...Ukija, zFolwarku lubią tę wiadomość