Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Susanna może i dlatego mi też mówią że ok. Ale dziewczyny mają znacznie wyższy najczęściej... sama nie wiem, ale już nie chcę się tym przejmować bo wtedy za dużo o tym myślę i się stresuję a Ty zawsze tak nisko schodzisz z temp jak ma być @? Bo ja mam na przykład jeden cykl wysokie temp, a drugi niskie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Taki spadek to wcale nie duży spadek. W ciąży w okolicach w których zawsze występowała @ też zdarzają się bardzo często spadki a nawet i plamienia"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Susanna popieram ukije to w cale nie az tak duzy spade. Czekaj cierpliwie albo sie testuj
Moj wykres drugiej fazy wyglada jak ktg gory i doliny zygzag dla przedszkolaka haha i ciekawe w ktorym dni bedzie spadek implantacyjny haha
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ide gotowac zupa krem z dyni udalo mi sie dynie znalesc w koncu!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2016, 09:02
Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Susanna, jeszcze jest nadzieja Ja widzę, że np u mnie spadek 1 dniowy jest ok, ale niska temperatura 2 dnia oznacza niestety @
Magduullina, ja nie chce zasiewać u Ciebie ziarnka niepewności, ale powiem tak. Facet choćby nie wiem jak zmęczony to i tak ma ochotę. Nie mówię, że zawsze ale to dziwne, że mąż nie dąży do pewnych rzeczy. Może to trochę na wyrost ale ja bym mu się troszkę przyjrzałam, czy nie ma dziwnych telefonów, smsów itd. Kiedyś miałam sytuację, że mój chłopak zakochał się w innej. Teraz już wiem, że takim objawem jest strata zainteresowania daną osobą. Nagle też zaczął mieć do mnie pretensje, że jestem taka a nie inna, bo już porównywał sobie mnie z nią. Pewnie Twój mąż rzeczywiście jest zmęczony, może i zestresowany, ale wzięcie go pod lupę nie zaszkodziMagduullina lubi tę wiadomość
-
Rosa serio ktg dynia już? Tak szybko?
Susanna musisz cierpliwie czekać nie ma co sie strsować i przewidywaćMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
No az sie zdziwilam ze ja dostalam ale jest! I swieza, nie stara. Cena tez swieza... Ale dawno nie mialam a uwielbiam.
Wypilam kawe.. Poczulam sie zle.. Czyzby jednak?! Ale w zeszlym cyklu towazyszyly mi mdlosci tez wiec moze progesteron buzuje. Bo wyjatkowo wysoki w tym miesiacu jest. Widac po temperaturzeMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Rosa na 100% progesteron a ja nadal nie dostałam ryżu preparowanego dynia latem
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Rosa muszę Ci się do czegoś przyznać wczoraj rozmawiałam o Tobie z moim i powiedziałam mu że na 100% będzie u Ciebie w tym cyklu ciąża i to zdrowa i dobrze ulokowana. On nieco wie o Tobie hihi
zFolwarku lubi tę wiadomość
A ja z moim o tobie rozmawiam. haha
I musze ci powiedziec ze moj mezus twoja ciaze przezyl jak moja bardzo smutno i przykro mu bylo. I w ogole jak dzwoni to chyba tylko ciebie zapamietal z nicku bo zawsze "jak temperatura? A dobrze. A jak wykres ukija? On nie odmienia ukii "zFolwarku lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Ukija wrote:Rosa na 100% progesteron a ja nadal nie dostałam ryżu preparowanego dynia latem
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnyno mamuśka ja wiem i dlatego też tak mam jal mam ale powiem wam tak ze znam swoja wartośc i wytrwałość siłę i choćby nawet nivh idzie ciekawe która z nim wytrzyma oj chciałabym bym nie miec tych podejrzen ale kurcze kocham go bardzo itd ale nie czuje tego szczerze ja wam się prxyznam ze nawet wdpolrzycie no kurwa nie ma nic ximny obcy sex przepraszam za określenie ale ....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny