X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosa hihi to znak! Mój się pyta o Ciebie też i w ogóle dużo mi opiwiadam o Tobie. Bardzo dużo. Nawet o pralce :D no i Wasze zdjęcia mu pokazuje jak coś wrzucasz :D teraz musimy zaciążyć razem! Nie bez powodu miałyśmy owu tak blisko siebie :P hihi :D no w nocy też strasznie zimno było :/ dziwne to lato :/

Magduullina lubi tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musimy! Nie moze byc inaczej.! Tak jakos od poczatku mu ta ukija sie spodobala najlepiej zapamietal ;D

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Su ty idziesz na bete czy tylko do lekarza?

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija znalazlam Twoja Marysie <3
    Tylko wloski bardziej jasne bedzie miala <3
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/72a4cd791dc5.jpg

Ogladam porody i wlasnie na swiat przychodza trojaczki <3
    Jak patrze na nie, to jakos mega grube sa te mamuski :D i pomyslec ze za 8 msc i ja bede taka slonica ;D ahh nie tylko ja. Polowa z was jest juz, ukija na pewno bedzie grubsza ode mnie za 8 msc haha ;p a reszta tez do chudych nie bedzie przynalezec za kilka msc haha ;D bedziemy wszystkie gruuuuubiutkie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2016, 10:23

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) hihi

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    Kurcze, 5 dpo a ja juz bym sikala haha ;D juz bym chciala wiedziec na czym stoje. :D haha ;) jak mnie sie te dni dluza ;/ serio. Po ovu powinno sie zasypiac na 2 tygodnie ;D
    W 10000% Cie rozumiem. Tez bym juz chciala wiedziec na czym stoje!

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    Su ty idziesz na bete czy tylko do lekarza?
    Tylko do lekarza, z beta zaczekam bo tu u nas 59 zł a jeśli jutro będzie @ to szkoda kasy :)

No cóż, dała mi elektrolity i jakiś na biegunkę lek. Pytała czy jestem w ciąży... :O

• Ukija Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosaaaaa <3 *,* ja ostatnio monolog mojemu wyprawiałam jak opiwiadałam jak kiteczki Marysi będę robiła i takie sukienusie ubierała z koronkami i tiulami :D nawet buty na dezee znalazłam z taśmami led w podeszfie :D on mówi że te buty wiocha ale nie będzie mi pyskował :D będzie u nas tyle dzieciaczków aż nie będzie Marysi :D awwww <3 jasne że Ty trojaczki urodzisz albo wszystkie te duszczki które się nie udało i będziesz musiała brzuszek na takim wózeczku wozić :D hihi już to sobie wyobrażam podpórka pod Twój duży brzuszek :D

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki,

wczoraj bylam w podrozy caly dzien do nocy pozniej i nie mialam nawet jak Was przeczytac.

Suza! Jesli jest plamienie przed @ to jest powod na wizyte u gin i wskazania do brania duphastonu. Mi wielokrotnie lekarze mowili, ze przed @ nie powinno byc zadnego plamienia, ma przyjsc @ (albo nie przyjsc w zaleznosci od zaleznosci ;) ). Moja kolezana miesiacami miala plamienia przed @ i lekarz zapisal jej duphaston i pierwszy cykl i synus jest :) Takze trzymam kciuki!

Rosa, ciesze sie ze Mezus żyw. Nie morduj Go tylko ;) bo nie wiem co powiesz na policji powaznie ;) Ale rozumiem w pelni takie wkrecanie sie w nerwy z powodu nie odzywania. Ja mam to samo :/ No i pamietaj na litosc Pana - w Twoim stanie nie wolno sie denerwowac!!!

Ukija, rozwalasz mnie pozytywnym nastawieniem! Uwielbiam Twoja stopke! :)

Dziewczyny kazda z nas sie doczeka zdrowej ciazy i bobaska w ramionach, krzykow, rykow i karmienia ;) Bo jak nie my to kto?

Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha najpierw brzuch a dopiero potem Rosax :)<3

Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZFolwarku a Ty kiedy testujesz? Bo kurde nie widzę temperatur i nie wiem. No co wysuwasz się na prowadzenie w teście? Zróbcie razem z Rosą :D ja wezme pompony i będę kibicowała :D

Coś kurde za dobry humor mam :D hihi :D chyba za dużo cukru :D dziś wyruszę na poszukiwanie tego ryżu. Mam taką wizję w głowie że kupuje go aż tyle że wrzucam do wanny i się w nim kąpie i jem. Ale co jak wejdzie w tyłek? :D haha

• Ukija Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna najpier brzuch potem cycki a na koncu Rosa :D

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja testuje za 8 dni - mniej wiecej. Tak mysle. Temperatur nie ma bo nie mierze - mam to gdzies ;) Poszlam po calosci bo nawet w tym miesiacu nie udalo mi sie na tyle ogranac by zrobic testy owu w trakcie okresu plodnego bo uznalam ze nie ma co i nie chce mi sie - wole z Mama pogadac ;) Bez komentarza dla takiej bezstroski prosze! ;) No a jesli 17.08 przyjdzie @ to bedzie cykl rozpoczety dokladnie jak 2 lata temu cykl w ktorym zaszlam w ciaze z moja Corka :D No to wiadomo wtedy pozytywne fluidy i cala sila kosmosu bedzie moja! :D

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZFolwarku i to jest wspaniała postawa. Olać wszystko. Idealnie na ciążę :D i @ nie przylezie :D to Rosa robi testa przed Tobą :P będzie u nas tak pięknie zielono. Jak to mówią plony trzeba zebrać w sierpniu :P

zFolwarku, Magduullina lubią tę wiadomość

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie Ukija nie nastawiam na NIC bo NIC nie wiem. W sumie wolalabym wiedziec ale nie mam skad tej wiedzy wziac obecnie wiec krotko ujmujac - zycie (doslownie) gra mi na nosie i robi ze mna co chce ;)

Rosa to ma test jako formalnosc! Wszyscy wiedza ze dziedzic sie mosci ;)

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • magroz26 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej no gdzie sa posty z godziny 14.00???znowu skasowane???ja nie moge co sie dzieje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokasowało posty....draństwo

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Pokasowało posty....draństwo
    Dokladnie inaczej bym tego nie ujęła.

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właśnie Susanna jak teraz się czujesz???

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przywrócili mi brakujące komentarze a za to zabrali posty z godziny 14 jakos

‹‹ 849 850 851 852 853 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ