X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosa hihi to znak! Mój się pyta o Ciebie też i w ogóle dużo mi opiwiadam o Tobie. Bardzo dużo. Nawet o pralce :D no i Wasze zdjęcia mu pokazuje jak coś wrzucasz :D teraz musimy zaciążyć razem! Nie bez powodu miałyśmy owu tak blisko siebie :P hihi :D no w nocy też strasznie zimno było :/ dziwne to lato :/

Magduullina lubi tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musimy! Nie moze byc inaczej.! Tak jakos od poczatku mu ta ukija sie spodobala najlepiej zapamietal ;D

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Su ty idziesz na bete czy tylko do lekarza?

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija znalazlam Twoja Marysie <3
    Tylko wloski bardziej jasne bedzie miala <3
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/72a4cd791dc5.jpg

Ogladam porody i wlasnie na swiat przychodza trojaczki <3
    Jak patrze na nie, to jakos mega grube sa te mamuski :D i pomyslec ze za 8 msc i ja bede taka slonica ;D ahh nie tylko ja. Polowa z was jest juz, ukija na pewno bedzie grubsza ode mnie za 8 msc haha ;p a reszta tez do chudych nie bedzie przynalezec za kilka msc haha ;D bedziemy wszystkie gruuuuubiutkie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2016, 10:23

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) hihi

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    Kurcze, 5 dpo a ja juz bym sikala haha ;D juz bym chciala wiedziec na czym stoje. :D haha ;) jak mnie sie te dni dluza ;/ serio. Po ovu powinno sie zasypiac na 2 tygodnie ;D
    W 10000% Cie rozumiem. Tez bym juz chciala wiedziec na czym stoje!

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    Su ty idziesz na bete czy tylko do lekarza?
    Tylko do lekarza, z beta zaczekam bo tu u nas 59 zł a jeśli jutro będzie @ to szkoda kasy :)

No cóż, dała mi elektrolity i jakiś na biegunkę lek. Pytała czy jestem w ciąży... :O

• Ukija Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosaaaaa <3 *,* ja ostatnio monolog mojemu wyprawiałam jak opiwiadałam jak kiteczki Marysi będę robiła i takie sukienusie ubierała z koronkami i tiulami :D nawet buty na dezee znalazłam z taśmami led w podeszfie :D on mówi że te buty wiocha ale nie będzie mi pyskował :D będzie u nas tyle dzieciaczków aż nie będzie Marysi :D awwww <3 jasne że Ty trojaczki urodzisz albo wszystkie te duszczki które się nie udało i będziesz musiała brzuszek na takim wózeczku wozić :D hihi już to sobie wyobrażam podpórka pod Twój duży brzuszek :D

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki,

wczoraj bylam w podrozy caly dzien do nocy pozniej i nie mialam nawet jak Was przeczytac.

Suza! Jesli jest plamienie przed @ to jest powod na wizyte u gin i wskazania do brania duphastonu. Mi wielokrotnie lekarze mowili, ze przed @ nie powinno byc zadnego plamienia, ma przyjsc @ (albo nie przyjsc w zaleznosci od zaleznosci ;) ). Moja kolezana miesiacami miala plamienia przed @ i lekarz zapisal jej duphaston i pierwszy cykl i synus jest :) Takze trzymam kciuki!

Rosa, ciesze sie ze Mezus żyw. Nie morduj Go tylko ;) bo nie wiem co powiesz na policji powaznie ;) Ale rozumiem w pelni takie wkrecanie sie w nerwy z powodu nie odzywania. Ja mam to samo :/ No i pamietaj na litosc Pana - w Twoim stanie nie wolno sie denerwowac!!!

Ukija, rozwalasz mnie pozytywnym nastawieniem! Uwielbiam Twoja stopke! :)

Dziewczyny kazda z nas sie doczeka zdrowej ciazy i bobaska w ramionach, krzykow, rykow i karmienia ;) Bo jak nie my to kto?

Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha najpierw brzuch a dopiero potem Rosax :)<3

Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZFolwarku a Ty kiedy testujesz? Bo kurde nie widzę temperatur i nie wiem. No co wysuwasz się na prowadzenie w teście? Zróbcie razem z Rosą :D ja wezme pompony i będę kibicowała :D

Coś kurde za dobry humor mam :D hihi :D chyba za dużo cukru :D dziś wyruszę na poszukiwanie tego ryżu. Mam taką wizję w głowie że kupuje go aż tyle że wrzucam do wanny i się w nim kąpie i jem. Ale co jak wejdzie w tyłek? :D haha

• Ukija Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna najpier brzuch potem cycki a na koncu Rosa :D

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja testuje za 8 dni - mniej wiecej. Tak mysle. Temperatur nie ma bo nie mierze - mam to gdzies ;) Poszlam po calosci bo nawet w tym miesiacu nie udalo mi sie na tyle ogranac by zrobic testy owu w trakcie okresu plodnego bo uznalam ze nie ma co i nie chce mi sie - wole z Mama pogadac ;) Bez komentarza dla takiej bezstroski prosze! ;) No a jesli 17.08 przyjdzie @ to bedzie cykl rozpoczety dokladnie jak 2 lata temu cykl w ktorym zaszlam w ciaze z moja Corka :D No to wiadomo wtedy pozytywne fluidy i cala sila kosmosu bedzie moja! :D

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZFolwarku i to jest wspaniała postawa. Olać wszystko. Idealnie na ciążę :D i @ nie przylezie :D to Rosa robi testa przed Tobą :P będzie u nas tak pięknie zielono. Jak to mówią plony trzeba zebrać w sierpniu :P

zFolwarku, Magduullina lubią tę wiadomość

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie Ukija nie nastawiam na NIC bo NIC nie wiem. W sumie wolalabym wiedziec ale nie mam skad tej wiedzy wziac obecnie wiec krotko ujmujac - zycie (doslownie) gra mi na nosie i robi ze mna co chce ;)

Rosa to ma test jako formalnosc! Wszyscy wiedza ze dziedzic sie mosci ;)

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • magroz26 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej no gdzie sa posty z godziny 14.00???znowu skasowane???ja nie moge co sie dzieje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokasowało posty....draństwo

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Pokasowało posty....draństwo
    Dokladnie inaczej bym tego nie ujęła.

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właśnie Susanna jak teraz się czujesz???

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przywrócili mi brakujące komentarze a za to zabrali posty z godziny 14 jakos

‹‹ 849 850 851 852 853 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ