Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosa hihi to znak! Mój się pyta o Ciebie też i w ogóle dużo mi opiwiadam o Tobie. Bardzo dużo. Nawet o pralce no i Wasze zdjęcia mu pokazuje jak coś wrzucasz teraz musimy zaciążyć razem! Nie bez powodu miałyśmy owu tak blisko siebie hihi no w nocy też strasznie zimno było dziwne to lato
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija znalazlam Twoja Marysie
Tylko wloski bardziej jasne bedzie miala
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/72a4cd791dc5.jpg
Ogladam porody i wlasnie na swiat przychodza trojaczki
Jak patrze na nie, to jakos mega grube sa te mamuski i pomyslec ze za 8 msc i ja bede taka slonica ahh nie tylko ja. Polowa z was jest juz, ukija na pewno bedzie grubsza ode mnie za 8 msc haha ;p a reszta tez do chudych nie bedzie przynalezec za kilka msc haha bedziemy wszystkie gruuuuubiutkie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2016, 10:23
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rosaaaaa *,* ja ostatnio monolog mojemu wyprawiałam jak opiwiadałam jak kiteczki Marysi będę robiła i takie sukienusie ubierała z koronkami i tiulami nawet buty na dezee znalazłam z taśmami led w podeszfie on mówi że te buty wiocha ale nie będzie mi pyskował będzie u nas tyle dzieciaczków aż nie będzie Marysi awwww jasne że Ty trojaczki urodzisz albo wszystkie te duszczki które się nie udało i będziesz musiała brzuszek na takim wózeczku wozić hihi już to sobie wyobrażam podpórka pod Twój duży brzuszek
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Dziewczynki,
wczoraj bylam w podrozy caly dzien do nocy pozniej i nie mialam nawet jak Was przeczytac.
Suza! Jesli jest plamienie przed @ to jest powod na wizyte u gin i wskazania do brania duphastonu. Mi wielokrotnie lekarze mowili, ze przed @ nie powinno byc zadnego plamienia, ma przyjsc @ (albo nie przyjsc w zaleznosci od zaleznosci ). Moja kolezana miesiacami miala plamienia przed @ i lekarz zapisal jej duphaston i pierwszy cykl i synus jest Takze trzymam kciuki!
Rosa, ciesze sie ze Mezus żyw. Nie morduj Go tylko bo nie wiem co powiesz na policji powaznie Ale rozumiem w pelni takie wkrecanie sie w nerwy z powodu nie odzywania. Ja mam to samo No i pamietaj na litosc Pana - w Twoim stanie nie wolno sie denerwowac!!!
Ukija, rozwalasz mnie pozytywnym nastawieniem! Uwielbiam Twoja stopke!
Dziewczyny kazda z nas sie doczeka zdrowej ciazy i bobaska w ramionach, krzykow, rykow i karmienia Bo jak nie my to kto?Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ZFolwarku a Ty kiedy testujesz? Bo kurde nie widzę temperatur i nie wiem. No co wysuwasz się na prowadzenie w teście? Zróbcie razem z Rosą ja wezme pompony i będę kibicowała
Coś kurde za dobry humor mam hihi chyba za dużo cukru dziś wyruszę na poszukiwanie tego ryżu. Mam taką wizję w głowie że kupuje go aż tyle że wrzucam do wanny i się w nim kąpie i jem. Ale co jak wejdzie w tyłek? hahaMagduullina lubi tę wiadomość
Susanna najpier brzuch potem cycki a na koncu Rosa
Ja testuje za 8 dni - mniej wiecej. Tak mysle. Temperatur nie ma bo nie mierze - mam to gdzies Poszlam po calosci bo nawet w tym miesiacu nie udalo mi sie na tyle ogranac by zrobic testy owu w trakcie okresu plodnego bo uznalam ze nie ma co i nie chce mi sie - wole z Mama pogadac Bez komentarza dla takiej bezstroski prosze! No a jesli 17.08 przyjdzie @ to bedzie cykl rozpoczety dokladnie jak 2 lata temu cykl w ktorym zaszlam w ciaze z moja Corka No to wiadomo wtedy pozytywne fluidy i cala sila kosmosu bedzie moja!
-
ZFolwarku i to jest wspaniała postawa. Olać wszystko. Idealnie na ciążę i @ nie przylezie to Rosa robi testa przed Tobą będzie u nas tak pięknie zielono. Jak to mówią plony trzeba zebrać w sierpniu
zFolwarku, Magduullina lubią tę wiadomość
Ja sie Ukija nie nastawiam na NIC bo NIC nie wiem. W sumie wolalabym wiedziec ale nie mam skad tej wiedzy wziac obecnie wiec krotko ujmujac - zycie (doslownie) gra mi na nosie i robi ze mna co chce
Rosa to ma test jako formalnosc! Wszyscy wiedza ze dziedzic sie mosciMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny