X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OF pokazało mi owulkę, więc jestem ciut spokojniejsza
    zobaczymy co dalej

Magduullina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magroz26 wrote:
    A właśnie Susanna jak teraz się czujesz???

Słabeńko, piłam elektrolity jak na razie dalej mdli.

I prawie umarłam jak poczułam szynkę którą mąż jadł, a była świeża z wczoraj i wczoraj ją jadłam naprawdę dobra. A siedział daleko i mu mówie zeby nie jadł bo czuje jak śmierdzi to on się uparł że sobie żartuje i ona jest dobra, kobiety to jednak mają wszystko bardziej wyczulone hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    susanna bardzo dibre oznaki :)
    ja wrocilam pozalatwialam sobie teraz ide się położyć bo mnie krzyż boli

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Of mnie wkurzylo.! Czlowiek sie poci i pisze a oni bezczelnie to kasuja...

SusannaDean, zFolwarku, magroz26, Ukija lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    susanna bardzo dibre oznaki :)
    ja wrocilam pozalatwialam sobie teraz ide się położyć bo mnie krzyż boli
    Myślisz? Ja tak nieśmiało tylko.....
    Akurat siedzę w domu i jak mogę się rozpisać to ovu nie działa draństwo!

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Go
    SusannaDean wrote:
    Słabeńko, piłam elektrolity jak na razie dalej mdli.

I prawie umarłam jak poczułam szynkę którą mąż jadł, a była świeża z wczoraj i wczoraj ją jadłam naprawdę dobra. A siedział daleko i mu mówie zeby nie jadł bo czuje jak śmierdzi to on się uparł że sobie żartuje i ona jest dobra, kobiety to jednak mają wszystko bardziej wyczulone hehe
    Dobry objaw i cos czuje ze będziesz kolejna kandydatka do dwóch kresek.Ja z corka na poczatku ciazy czyli 2tyg po ovu miałam biegunkę i wymioty czyli tzw. "jelitowke"ktora okazala sie byc objawem ciąży.A i odrzucali mnie wtedy od wszelakich mies.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2016, 18:39

SusannaDean lubi tę wiadomość

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna,ja też myślę, że to dobry znak te problemy żołądkowe :) Oby ich następstwem były dwie piękne kreski :)

Magduullina, SusannaDean lubią tę wiadomość

w4sqpc0z3is213tz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśka2017 wrote:
    Susanna,ja też myślę, że to dobry znak te problemy żołądkowe :) Oby ich następstwem były dwie piękne kreski :)
    Oj jakbym bardzo chciała, szczególnie, ze jednak ta tempka też się w miarę utrzymuje. no jedynie te testy są nie takie jak powinny

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magroz26 wrote:
    Go
    Dobry objaw i cos czuje ze będziesz kolejna kandydatka do dwóch kresek.Ja z corka na poczatku ciazy czyli 2tyg po ovu miałam biegunkę i wymioty czyli tzw. "jelitowke"ktora okazala sie byc objawem ciąży.A i odrzucali mnie wtedy od wszelakich mies.
    ooo :O :O ale sera camembert to bym zjadła.

Kurczę oby oby jutr będę wiedzieć więcej bo termin @

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor Dziewczynki

zapomnialam Wam jeszcze opowiedziec moj dzisiejszy sen. Snilo mi sie, ze poszlam nad jezioro i tam spotkalam jedna kolezanke z corka w wozku, ktora mowi ze jest w kolejnej ciazy. Ja oczy w slup bo jej facet jest daleko i rzadko w domu - raz na pol roku i obecnie go nie ma no ale jest ciaza. Scisnelo mnie we snie w zoladku. Szlysmy dalej spotkalysmy jakiegos wariata w plaszczu. Potem dalej ja juz szlam sama i spotkalam kolejna kolezanke z dzieckiem ktora mowi, ze jest w drugiej ciazy. Ja znow szok. Patrze na jej brzuch a on wyglada jak brzuch kobiety tuz po porodzie a nie w ciazy ale ona, ze nie, ze wlasnie jest w ciazy. No i koniec snu. I co myslicie? ;) Chyba mam obsesje w glowie skoro mam takie sny :/

SusannaDean, magroz26, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zFolwarku, niby człowiek śni o tym, o czym dużo myśli i co chodzi mu po głowie ;)

Nadzieja1988! lubi tę wiadomość

w4sqpc0z3is213tz.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    Of mnie wkurzylo.! Czlowiek sie poci i pisze a oni bezczelnie to kasuja...
    Wina serwerów. Za dużo piszemy a za mało pamięci mają. Niech każda z Was która ma wykupione konto premium pusze do wparcia reklamacje. Bo to jest wyrzucona w błoto kasa :/

Nadzieja1988! lubi tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety ja ukija nie mam takiego bo stad nie mam jak przelewu zrobic :/ a mi ciule do dzis nie odpisali jak z niemiec mozna wykupic :/

Zfolwarku fajny sen hahahahaba ;D

Ja wlasnie objadam sie arbuzikiem i smaze hamburgery rybne ;D
    O ktorych zapomialam i w trakcie pisania sobie przypomialam i mam dwa spalone :/
    Nie dawno jechalam do sklepu. Otwieram drzwi od auta i baaaamc drzwi uderzyly mnie w czolo ale bylo szaro przed oczami ;D guza cale szczescie nie ma.

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko to wegus :)
    No dobra ja tez miesa nie jadam az tyle ale calkowicie z diety nie wyrzucam a on?
    Nie bede jadl zwierzat! I koniec tematu.. Daje mu kielbaske musze mu mowic ze z warzyw, szynka to liscie kolorowej kapusty, wszystko musze mu wciaskac.. Ostatnio jedlismy u tesciowej, moj jadl i syn tez (ja od niej nie jadam bo mi nie smakuje a w ogole jak da inne mieso niz swinke) miala zupe na miesie z krowy i gadala obok Juliana ze to mieso z krowki a co on zrobil zaczal plakac i wymiotowac :/ ciekawe czy mu to przejdzie..
    Ja jadam tylko mieso ze swinek. A on juz w ogole nic nie chce..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2016, 20:47

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh rosax co zrobić takie dzieci :) kocha zwierzęta i nie przegadasz. :) moze się mu zmieni

• Ukija Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosa ja też nie mam premium bo mi szkoda kasy :D wole to na kosmetyki stracić :P wege? Serio? Moja przyjaciółka przestała jeść jak miała 6 lat i do dziś nie jadła i nie je w żadnej postaci :P jak można nie jeść cheesburgera z Maka? :D ja nie jadłam też 8 lat ale skusiłam się i tak mi do dziś zostało :D chociaż nie przepadam za bardzo za takim domowym kurczakiem ani wolowina ani wpierzowina i za szynka :P chociaż kocham bekon taki cieniutki :D

SusannaDean, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Rosa ja też nie mam premium bo mi szkoda kasy :D wole to na kosmetyki stracić :P wege? Serio? Moja przyjaciółka przestała jeść jak miała 6 lat i do dziś nie jadła i nie je w żadnej postaci :P jak można nie jeść cheesburgera z Maka? :D ja nie jadłam też 8 lat ale skusiłam się i tak mi do dziś zostało :D chociaż nie przepadam za bardzo za takim domowym kurczakiem ani wolowina ani wpierzowina i za szynka :P chociaż kocham bekon taki cieniutki :D
    Ja z mies to tylko zeberka golonke i karkowke oczywiscie ze swini. No i mak czasem ale jak zjem i pomysle co zjadlam to mi zal :( haha wlasnie go nagrywalam i kuzence poslalam bo z nia pisalam na ten temat je sobie slodko te hamburgery a tu matka z tekstem smakuje ci ta rybka? To jest rybka?!?! i buzia wykrzywiona na milion stron.. Odlozyl co mial przelknal resztki i mowi juz mam pelny brzuszek nie chce jesc.. Mowie mu ze tylko zartowalam to sa hamburgery z pietruszki a on na prawde zatowalas? A wiesz ze nie wolno tak brzydko zartowac?! I je dalej haha ;D ah ta jego matka.. Czasem mu wspolczuje hihi

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija piekne slowa na podpisie

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myslalam ze Wy wszystkie macie konta premium bo sa kolorowe i wyznacza owu a moje jest czarno-biale. Teraz nie rozumiem dlaczego...

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No coś musi jeść ten Wasz młodzieniec :) ale zobaczymy może zacznie jeść. Może teraz ma taki okres eksperymentów :)

Ja jutro mierzę temp. Bo muszę wstać o 6 i to tak przy okazji :P dziś zmusiłam mojego do <3. Musiałam się nagimnastykować bo on uważa że zrobi dzidziusiowi w brzuszku krzywdę :D i tak co cykl :P

SusannaDean, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

‹‹ 850 851 852 853 854 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ