X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OF pokazało mi owulkę, więc jestem ciut spokojniejsza
    zobaczymy co dalej

Magduullina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magroz26 wrote:
    A właśnie Susanna jak teraz się czujesz???

Słabeńko, piłam elektrolity jak na razie dalej mdli.

I prawie umarłam jak poczułam szynkę którą mąż jadł, a była świeża z wczoraj i wczoraj ją jadłam naprawdę dobra. A siedział daleko i mu mówie zeby nie jadł bo czuje jak śmierdzi to on się uparł że sobie żartuje i ona jest dobra, kobiety to jednak mają wszystko bardziej wyczulone hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    susanna bardzo dibre oznaki :)
    ja wrocilam pozalatwialam sobie teraz ide się położyć bo mnie krzyż boli

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Of mnie wkurzylo.! Czlowiek sie poci i pisze a oni bezczelnie to kasuja...

SusannaDean, zFolwarku, magroz26, Ukija lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    susanna bardzo dibre oznaki :)
    ja wrocilam pozalatwialam sobie teraz ide się położyć bo mnie krzyż boli
    Myślisz? Ja tak nieśmiało tylko.....
    Akurat siedzę w domu i jak mogę się rozpisać to ovu nie działa draństwo!

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Go
    SusannaDean wrote:
    Słabeńko, piłam elektrolity jak na razie dalej mdli.

I prawie umarłam jak poczułam szynkę którą mąż jadł, a była świeża z wczoraj i wczoraj ją jadłam naprawdę dobra. A siedział daleko i mu mówie zeby nie jadł bo czuje jak śmierdzi to on się uparł że sobie żartuje i ona jest dobra, kobiety to jednak mają wszystko bardziej wyczulone hehe
    Dobry objaw i cos czuje ze będziesz kolejna kandydatka do dwóch kresek.Ja z corka na poczatku ciazy czyli 2tyg po ovu miałam biegunkę i wymioty czyli tzw. "jelitowke"ktora okazala sie byc objawem ciąży.A i odrzucali mnie wtedy od wszelakich mies.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2016, 18:39

SusannaDean lubi tę wiadomość

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna,ja też myślę, że to dobry znak te problemy żołądkowe :) Oby ich następstwem były dwie piękne kreski :)

Magduullina, SusannaDean lubią tę wiadomość

w4sqpc0z3is213tz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśka2017 wrote:
    Susanna,ja też myślę, że to dobry znak te problemy żołądkowe :) Oby ich następstwem były dwie piękne kreski :)
    Oj jakbym bardzo chciała, szczególnie, ze jednak ta tempka też się w miarę utrzymuje. no jedynie te testy są nie takie jak powinny

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magroz26 wrote:
    Go
    Dobry objaw i cos czuje ze będziesz kolejna kandydatka do dwóch kresek.Ja z corka na poczatku ciazy czyli 2tyg po ovu miałam biegunkę i wymioty czyli tzw. "jelitowke"ktora okazala sie byc objawem ciąży.A i odrzucali mnie wtedy od wszelakich mies.
    ooo :O :O ale sera camembert to bym zjadła.

Kurczę oby oby jutr będę wiedzieć więcej bo termin @

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor Dziewczynki

zapomnialam Wam jeszcze opowiedziec moj dzisiejszy sen. Snilo mi sie, ze poszlam nad jezioro i tam spotkalam jedna kolezanke z corka w wozku, ktora mowi ze jest w kolejnej ciazy. Ja oczy w slup bo jej facet jest daleko i rzadko w domu - raz na pol roku i obecnie go nie ma no ale jest ciaza. Scisnelo mnie we snie w zoladku. Szlysmy dalej spotkalysmy jakiegos wariata w plaszczu. Potem dalej ja juz szlam sama i spotkalam kolejna kolezanke z dzieckiem ktora mowi, ze jest w drugiej ciazy. Ja znow szok. Patrze na jej brzuch a on wyglada jak brzuch kobiety tuz po porodzie a nie w ciazy ale ona, ze nie, ze wlasnie jest w ciazy. No i koniec snu. I co myslicie? ;) Chyba mam obsesje w glowie skoro mam takie sny :/

SusannaDean, magroz26, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zFolwarku, niby człowiek śni o tym, o czym dużo myśli i co chodzi mu po głowie ;)

Nadzieja1988! lubi tę wiadomość

w4sqpc0z3is213tz.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    Of mnie wkurzylo.! Czlowiek sie poci i pisze a oni bezczelnie to kasuja...
    Wina serwerów. Za dużo piszemy a za mało pamięci mają. Niech każda z Was która ma wykupione konto premium pusze do wparcia reklamacje. Bo to jest wyrzucona w błoto kasa :/

Nadzieja1988! lubi tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety ja ukija nie mam takiego bo stad nie mam jak przelewu zrobic :/ a mi ciule do dzis nie odpisali jak z niemiec mozna wykupic :/

Zfolwarku fajny sen hahahahaba ;D

Ja wlasnie objadam sie arbuzikiem i smaze hamburgery rybne ;D
    O ktorych zapomialam i w trakcie pisania sobie przypomialam i mam dwa spalone :/
    Nie dawno jechalam do sklepu. Otwieram drzwi od auta i baaaamc drzwi uderzyly mnie w czolo ale bylo szaro przed oczami ;D guza cale szczescie nie ma.

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko to wegus :)
    No dobra ja tez miesa nie jadam az tyle ale calkowicie z diety nie wyrzucam a on?
    Nie bede jadl zwierzat! I koniec tematu.. Daje mu kielbaske musze mu mowic ze z warzyw, szynka to liscie kolorowej kapusty, wszystko musze mu wciaskac.. Ostatnio jedlismy u tesciowej, moj jadl i syn tez (ja od niej nie jadam bo mi nie smakuje a w ogole jak da inne mieso niz swinke) miala zupe na miesie z krowy i gadala obok Juliana ze to mieso z krowki a co on zrobil zaczal plakac i wymiotowac :/ ciekawe czy mu to przejdzie..
    Ja jadam tylko mieso ze swinek. A on juz w ogole nic nie chce..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2016, 20:47

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh rosax co zrobić takie dzieci :) kocha zwierzęta i nie przegadasz. :) moze się mu zmieni

• Ukija Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosa ja też nie mam premium bo mi szkoda kasy :D wole to na kosmetyki stracić :P wege? Serio? Moja przyjaciółka przestała jeść jak miała 6 lat i do dziś nie jadła i nie je w żadnej postaci :P jak można nie jeść cheesburgera z Maka? :D ja nie jadłam też 8 lat ale skusiłam się i tak mi do dziś zostało :D chociaż nie przepadam za bardzo za takim domowym kurczakiem ani wolowina ani wpierzowina i za szynka :P chociaż kocham bekon taki cieniutki :D

SusannaDean, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Rosa ja też nie mam premium bo mi szkoda kasy :D wole to na kosmetyki stracić :P wege? Serio? Moja przyjaciółka przestała jeść jak miała 6 lat i do dziś nie jadła i nie je w żadnej postaci :P jak można nie jeść cheesburgera z Maka? :D ja nie jadłam też 8 lat ale skusiłam się i tak mi do dziś zostało :D chociaż nie przepadam za bardzo za takim domowym kurczakiem ani wolowina ani wpierzowina i za szynka :P chociaż kocham bekon taki cieniutki :D
    Ja z mies to tylko zeberka golonke i karkowke oczywiscie ze swini. No i mak czasem ale jak zjem i pomysle co zjadlam to mi zal :( haha wlasnie go nagrywalam i kuzence poslalam bo z nia pisalam na ten temat je sobie slodko te hamburgery a tu matka z tekstem smakuje ci ta rybka? To jest rybka?!?! i buzia wykrzywiona na milion stron.. Odlozyl co mial przelknal resztki i mowi juz mam pelny brzuszek nie chce jesc.. Mowie mu ze tylko zartowalam to sa hamburgery z pietruszki a on na prawde zatowalas? A wiesz ze nie wolno tak brzydko zartowac?! I je dalej haha ;D ah ta jego matka.. Czasem mu wspolczuje hihi

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija piekne slowa na podpisie

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myslalam ze Wy wszystkie macie konta premium bo sa kolorowe i wyznacza owu a moje jest czarno-biale. Teraz nie rozumiem dlaczego...

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No coś musi jeść ten Wasz młodzieniec :) ale zobaczymy może zacznie jeść. Może teraz ma taki okres eksperymentów :)

Ja jutro mierzę temp. Bo muszę wstać o 6 i to tak przy okazji :P dziś zmusiłam mojego do <3. Musiałam się nagimnastykować bo on uważa że zrobi dzidziusiowi w brzuszku krzywdę :D i tak co cykl :P

SusannaDean, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

‹‹ 850 851 852 853 854 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ