Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymagroz26 wrote:A właśnie Susanna jak teraz się czujesz???
Słabeńko, piłam elektrolity jak na razie dalej mdli.
I prawie umarłam jak poczułam szynkę którą mąż jadł, a była świeża z wczoraj i wczoraj ją jadłam naprawdę dobra. A siedział daleko i mu mówie zeby nie jadł bo czuje jak śmierdzi to on się uparł że sobie żartuje i ona jest dobra, kobiety to jednak mają wszystko bardziej wyczulone heheMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagduullina wrote:susanna bardzo dibre oznaki
ja wrocilam pozalatwialam sobie teraz ide się położyć bo mnie krzyż boli
Akurat siedzę w domu i jak mogę się rozpisać to ovu nie działa draństwo!Magduullina lubi tę wiadomość
-
GoSusannaDean wrote:Słabeńko, piłam elektrolity jak na razie dalej mdli.
I prawie umarłam jak poczułam szynkę którą mąż jadł, a była świeża z wczoraj i wczoraj ją jadłam naprawdę dobra. A siedział daleko i mu mówie zeby nie jadł bo czuje jak śmierdzi to on się uparł że sobie żartuje i ona jest dobra, kobiety to jednak mają wszystko bardziej wyczulone heheWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2016, 18:39
SusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamuśka2017 wrote:Susanna,ja też myślę, że to dobry znak te problemy żołądkowe Oby ich następstwem były dwie piękne kreski
-
nick nieaktualnymagroz26 wrote:Go
Dobry objaw i cos czuje ze będziesz kolejna kandydatka do dwóch kresek.Ja z corka na poczatku ciazy czyli 2tyg po ovu miałam biegunkę i wymioty czyli tzw. "jelitowke"ktora okazala sie byc objawem ciąży.A i odrzucali mnie wtedy od wszelakich mies.
Kurczę oby oby jutr będę wiedzieć więcej bo termin @Magduullina lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczor Dziewczynki
zapomnialam Wam jeszcze opowiedziec moj dzisiejszy sen. Snilo mi sie, ze poszlam nad jezioro i tam spotkalam jedna kolezanke z corka w wozku, ktora mowi ze jest w kolejnej ciazy. Ja oczy w slup bo jej facet jest daleko i rzadko w domu - raz na pol roku i obecnie go nie ma no ale jest ciaza. Scisnelo mnie we snie w zoladku. Szlysmy dalej spotkalysmy jakiegos wariata w plaszczu. Potem dalej ja juz szlam sama i spotkalam kolejna kolezanke z dzieckiem ktora mowi, ze jest w drugiej ciazy. Ja znow szok. Patrze na jej brzuch a on wyglada jak brzuch kobiety tuz po porodzie a nie w ciazy ale ona, ze nie, ze wlasnie jest w ciazy. No i koniec snu. I co myslicie? Chyba mam obsesje w glowie skoro mam takie snySusannaDean, magroz26, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
rosax3 wrote:Of mnie wkurzylo.! Czlowiek sie poci i pisze a oni bezczelnie to kasuja...
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Niestety ja ukija nie mam takiego bo stad nie mam jak przelewu zrobic a mi ciule do dzis nie odpisali jak z niemiec mozna wykupic
Zfolwarku fajny sen hahahahaba
Ja wlasnie objadam sie arbuzikiem i smaze hamburgery rybne
O ktorych zapomialam i w trakcie pisania sobie przypomialam i mam dwa spalone
Nie dawno jechalam do sklepu. Otwieram drzwi od auta i baaaamc drzwi uderzyly mnie w czolo ale bylo szaro przed oczami guza cale szczescie nie ma.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Moje dziecko to wegus
No dobra ja tez miesa nie jadam az tyle ale calkowicie z diety nie wyrzucam a on?
Nie bede jadl zwierzat! I koniec tematu.. Daje mu kielbaske musze mu mowic ze z warzyw, szynka to liscie kolorowej kapusty, wszystko musze mu wciaskac.. Ostatnio jedlismy u tesciowej, moj jadl i syn tez (ja od niej nie jadam bo mi nie smakuje a w ogole jak da inne mieso niz swinke) miala zupe na miesie z krowy i gadala obok Juliana ze to mieso z krowki a co on zrobil zaczal plakac i wymiotowac ciekawe czy mu to przejdzie..
Ja jadam tylko mieso ze swinek. A on juz w ogole nic nie chce..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2016, 20:47
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Rosa ja też nie mam premium bo mi szkoda kasy wole to na kosmetyki stracić wege? Serio? Moja przyjaciółka przestała jeść jak miała 6 lat i do dziś nie jadła i nie je w żadnej postaci jak można nie jeść cheesburgera z Maka? ja nie jadłam też 8 lat ale skusiłam się i tak mi do dziś zostało chociaż nie przepadam za bardzo za takim domowym kurczakiem ani wolowina ani wpierzowina i za szynka chociaż kocham bekon taki cieniutki
SusannaDean, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija wrote:Rosa ja też nie mam premium bo mi szkoda kasy wole to na kosmetyki stracić wege? Serio? Moja przyjaciółka przestała jeść jak miała 6 lat i do dziś nie jadła i nie je w żadnej postaci jak można nie jeść cheesburgera z Maka? ja nie jadłam też 8 lat ale skusiłam się i tak mi do dziś zostało chociaż nie przepadam za bardzo za takim domowym kurczakiem ani wolowina ani wpierzowina i za szynka chociaż kocham bekon taki cieniutki
07.11.2012 Julian
No coś musi jeść ten Wasz młodzieniec ale zobaczymy może zacznie jeść. Może teraz ma taki okres eksperymentów
Ja jutro mierzę temp. Bo muszę wstać o 6 i to tak przy okazji dziś zmusiłam mojego do . Musiałam się nagimnastykować bo on uważa że zrobi dzidziusiowi w brzuszku krzywdę i tak co cyklSusannaDean, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"