Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ukija tak sie domyslilam ze jak tak rano kestes to pewnie dzis jeden z dwoch dni sprawdtenia temperatury. no no wysoko
Ukija lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Marciaa ja u Ciebie byłam już zaraz po wstaniu zobaczyć co tam na wykresie jest dobrze a nawet bardzo dobrze
Rosa ech chyba nie tworzą dla czoraczków. A szkoda bo właśnie taki powinnaś mieć no zmierzyłam ale chyba nici z tego cyklu bo coś nie tak w macicy. Delikatnie pobolewa a to mam uczucie pełności sama nie wiem. Mam strasznie mieszane uczucia na minus e tam jak nie ten cykl to nastepny. Dziś mi sie inofem skończył więc chwilowo przeskakuje na zwykły kwas foliowy Twój wykres jest szalony ale pozytywnie. Już się ukladają powoli maluszki"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija wrote:Marciaa ja u Ciebie byłam już zaraz po wstaniu zobaczyć co tam na wykresie jest dobrze a nawet bardzo dobrze
Rosa ech chyba nie tworzą dla czoraczków. A szkoda bo właśnie taki powinnaś mieć no zmierzyłam ale chyba nici z tego cyklu bo coś nie tak w macicy. Delikatnie pobolewa a to mam uczucie pełności sama nie wiem. Mam strasznie mieszane uczucia na minus e tam jak nie ten cykl to nastepny. Dziś mi sie inofem skończył więc chwilowo przeskakuje na zwykły kwas foliowy Twój wykres jest szalony ale pozytywnie. Już się ukladają powoli maluszki
Ja tez mam dziwne uczucia. Macica taka dziwna.. 2 dni twarda i zamknieta ale jakos pobolewa jakby mini skurcze byly.. I ogolnie dziwnie znosze ten cykl.. Mieszane uczucia. Chyba za duzo dzieci sie juz mi przyczepilo w macice
Co za dzialanie ma ten inofem?
A bylas u gina pytac o dupka zaraz po ovu?
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
2raz od rana leci mi krew z nosa.. Oslabilam sie chyba.. I ta pogoda jeszcze...
Tak chujowo sie czuje a jeszcze zarty sie mnie trzymaja.. Tak trzymam ta chusteczke przy nosie i mysle "te moje dziecie jakies rozbrykane. W nosie implantacja?! Haha"Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 08:32
07.11.2012 Julian
Rosa no ten inofem reguluje działanie hormonów. Czy działa? Chyba tak w końcu po 6 miesiącach kompletnie niczego w pierwszym miesiącu jego brania cp ni3 byłam u lekarza. Jakoś nie mam czasu na nic
Taka historia z mojej młodości mi się przypomniało odnośnie maleństwa. Jedna młoda dziewczyna opisała swoja historie do gazety brawo (kiedys kupowalam to gowno jak bylam mloda). Uprawiała seks ze swoim chłopakiem bez zabezpieczenia. Po kilku dniach wyrosła jej dziwna gulka na kolanie. Pytała się specjalisty czy to może być ciàża poza maciczna"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Rosa no ten inofem reguluje działanie hormonów. Czy działa? Chyba tak w końcu po 6 miesiącach kompletnie niczego w pierwszym miesiącu jego brania cp ni3 byłam u lekarza. Jakoś nie mam czasu na nic
Taka historia z mojej młodości mi się przypomniało odnośnie maleństwa. Jedna młoda dziewczyna opisała swoja historie do gazety brawo (kiedys kupowalam to gowno jak bylam mloda). Uprawiała seks ze swoim chłopakiem bez zabezpieczenia. Po kilku dniach wyrosła jej dziwna gulka na kolanie. Pytała się specjalisty czy to może być ciàża poza maciczna
07.11.2012 Julian
No widzisz Tobie zagnieżdża się w nosie nie no poważnie to odłabiona jesteś i być może brakuje Ci witamin"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Wczoraj mialam wieczorem lekkie krwawienie. Chyba powinnam zwolnic tempo. Co chwile cos robie. Teraz leze jem jablko i odpoczywam przy jakims filmie
07.11.2012 Julian
Mamuśka u mnie to się za szybko nie doczekasz. Nawet jak nie dostane @ to po drodze przed moim testem będzie jeszcze kilka dziewczyn
Rosa a może coś więcej zjesz niż jabłko?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Magduullina a jak się czujesz?
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Ukija wrote:Mamuśka u mnie to się za szybko nie doczekasz. Nawet jak nie dostane @ to po drodze przed moim testem będzie jeszcze kilka dziewczyn
Rosa a może coś więcej zjesz niż jabłko?Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnyukija kochana czuje się dobrze tykko ciśnienie mi skacze przy tyvh zmianach pogody i plecy mnie bolą brzuch rośnie i rośnie a plecy bola coraz bardziej z synkiem tylam cala to tak tego może nie odczuwalam...
rosax kochana ale wiesz ze musisz jeśćzFolwarku lubi tę wiadomość