Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
ZFolwarku Ty widzisz wszystkie tak jak my a swoje widzimy czarne wiesz po czym poznać że ktoś ma premium? Ma ponumerowane dni po owulacji w zwykłym koncie bez płacenia tego nie ma"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
zFolwarku wrote:Ja myslalam ze Wy wszystkie macie konta premium bo sa kolorowe i wyznacza owu a moje jest czarno-biale. Teraz nie rozumiem dlaczego...
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
zFolwarku, ja nie mam konta premium i też widzę swój wykres na szaro
Ja mam od jutra wolne Ale się cieszę Jutro zakupy, robię sałatkę, piekę placek, a w czwartek po śniadaniu ruszamy Wiecie co Dziewczyny, tak się nastawiłam na ciążę, że nie ustaliłam z lekarzem, czy w tym cyklu też mam brać clo Teraz nie mogę się do niego dodzwonić i nie wiem, co robić. W poprzednim cyklu pregnyl miałam podany w 11 dc, a teraz między 6 a 10 dc jestem poza Poznaniem i nawet nie mam jak iść na monitoring -
No dokladnie zfolwarku
Mamuska bez niczegi cie mezu zapyli
Zlozy ikre prosto w twojej macicy taki strzal bedzie!Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
dziewczyny a ja wykupuje ale jak skonczy mi sie w pazdzierniku przechodze na szary wykres bo i tak szybko nie zajde.nie wiem czy to wina mojego męża bo za stary na 2 baby bo ma 44 lata a ja prawie 29.czy to wina że ja od jakiegos czasu lecze sie na niedoczynnosc tarczycy
-
Rosa Ty powinnaś mieć odliczanie z czworaczkami a nie bliźniakami
Z Folwarku ja bym się wkurzyła jak bym miała premium i forum ucinało by mi dostęp do mojego wykresuzFolwarku, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyanusiak5 wrote:dziewczyny a ja wykupuje ale jak skonczy mi sie w pazdzierniku przechodze na szary wykres bo i tak szybko nie zajde.nie wiem czy to wina mojego męża bo za stary na 2 baby bo ma 44 lata a ja prawie 29.czy to wina że ja od jakiegos czasu lecze sie na niedoczynnosc tarczycy
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:No co ty Ja się leczę na niedoczynnosc 7 lat....
-
Tulipanowa jeszcze troszke i będzie maleństwo z nami. Od razu powiem Ci że wymagamy pierwsze zdjęcie jej. Inaczej foch"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyanusiak5 wrote:ja od roku bo wczesniej tarczyca była ok.jak badalam tsh.a czy cierpisz na bezsennosc bo slyszalam i czytałam że est to powiazane z tarczyca
Tak to jestem takim śpiochem jakich mało.
Nie ma to dla mnie powiazania -
nick nieaktualnyMamuśka2017 wrote:Ja się leczę na tarczycy od grudnia. Wtedy też się okazało, że z prolaktyną również mam problemy
-
Popieram ukije tulipanowa! Zdjecie z poroduwki najlepiej jeszcze haha
Anusiak jaki stary? Faceci sa cale zycie plodni
Witam
U mnie dalej zyg zag w temperaturach haha kawe juz prawie prawie wypilam, synka zaraz ubieram i do przedszkola a pozniej czeka sprzatanie i nie wiem co dalejUkija lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Ukija wrote:Rosa Ty powinnaś mieć odliczanie z czworaczkami a nie bliźniakami
Z Folwarku ja bym się wkurzyła jak bym miała premium i forum ucinało by mi dostęp do mojego wykresuUkija lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp